- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.761
Canım ailen dahi olsa gebeliğin boyunca kendini biraz daha uzak tut ve stres yapma lütfen hatırlarsan benim de bazı konularda sorunlarım vardı ama artık hiç takmıyorum çünkü hiç bir şey benden ve kızımdan önemli değil biraz bencilce düşünebilirsin ama gerçekten öyle.Uzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım
Biraz dertleşme tarzında bir mesaj olacak, okumak istemeyenler geçebilir
Belki hatırlarsınız annemle sorunlar vardı görüşmüyoruz, durum hala aynı, ben bi iki kez aradım açmadı, sonra ben de aramamaya başladım.
Babam haftada bir gün görüntülü arıyor, onda da nazlı hilalle konuşuyor, ben kamerayı kendime çevirmiyorum, babam da zaten kızım seni de göreyim demiyor. Bebeği de sormuyor hiç. Geçen ben özellikle konuşma arasında söyledim kontrole gittik diye ama yine sormadı, bebeği gördük dedim hangi bebeği dedi
Ben de, her ne kadar ilgilenmeseniz de sormasanız da bir bebek var hamileyim en azından bunu biliyorsunuz değil mi merak edip cinsiyetini bile sormadınız, dedim.
Babam da güldü, ben doğunca ilgilenirim şimdi sormam gibi saçma bir şey söyledi.
Dün yine görüntülü aradı, yine kızımla konuştu, sonra diğer bebek nasıl dedi cinsiyeti belli oldu mu dedi. Ben de daha belli olmasın mı 6 aylık oldu dedim, bu zamana kadar merak edip sormadıysanız bundan sonra da öğrenmeyin boşverin doğunca öğrenirsiniz dedim.
Bunlar gibi birçok durum var işte canımı sıkan.
Babam on gün falan aramadı, sonra normal arama yaptı, görüntülü arayamıyorum telefonda sıkıntı var dedi. Ben de annemden ara interneti yok mu dedim babam da güldü, beni karıştırmayın dedi.
Ben de merak etmeyin annemden ararsanız virüs bulaşmaz korkmayın dedim.
Böyle işte kızlar...
bu mesajın belki bizim bu gebelik konumuzda yeri yok ama içimi dökmek istedim...
her şey yolunda olsa da bu sıkıntılar hep aklımın bir tarafında, sürekli iç huzursuzluğu yapıyor.
Bende sürekli salata yemek istiyorum.Kızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Hergün bir muz ve madensuyu içmeyi adet edinin.günlük magmezyum ihtiyacınızı karşılıyor.Kızlar az önce temizlik yaparken bacağıma acayip kramp girdi kuyruk sokumumdan bütün bacağı kapladı kıpırdayamadım eşim geldi beni oturttu çok kötüydü magnezyum desteğini ihmal ediyordum her gün iceceğim artık
Kesinlikle, muz yediğim günler hiç ağrım olmuyor.Hergün bir muz ve madensuyu içmeyi adet edinin.günlük magmezyum ihtiyacınızı karşılıyor.
Normal magnezyumuda içmeye devam ederseniz 3haftaya rahatlarsınız
Aslında herşey doğada gizli ama bizler yapay olanı tercih ediyoruz.gerçi bazı vitamin yada mineraller nekadar doğal olarak alsanda depolanmazmış mecbur ilaç şeklinde takviye gerekirmiş ama işte doktorların iyi yönlendirmesi gerek onlarda işin kolayına kaçıyor bence.kramplarım başlayınca hemen muz ve soda bendede işi çözer ama az sabırlı olmak gerek 2-3hafta sonra belli oranda azalıyor ağrı ve kramplar.azalmıyorsa da illaki ek bir takviye gerekli demek.Kesinlikle, muz yediğim günler hiç ağrım olmuyor.
Kızlar ben pek aktif olamıyorum eskisi gibi
Ama son günlerde pek yazmadığını fark ettiğim kişiler var
KirazHanim
@Kelebekcimm
bireylulmasali
Pek yoksunuz sanki kızlar nerelerdesiniz
Duygu senin yeni adını bir türlü etiketleyemedim
Sen de az yazmaya başlamışsın benim gibi
@Birefebirece sen de pek yazmaz olmuşsun gördüğüm kadarıyla
Spring05 Delirtiyor en aktif sizi görüyorum
herkes iyidir inşallah
12. Haftada başladım halen devam ediyorumKizlar d vitamini kullaniyor musunuz biraz ilac karşitiyimda 3 aydir kullaniyorum nerdeyse doktor verdi yani
Kullanıyorum doğuma kadar da kullanmami söyledi doktorKizlar d vitamini kullaniyor musunuz biraz ilac karşitiyimda 3 aydir kullaniyorum nerdeyse doktor verdi yani
muz da kabızlık yapıyor ya. sütle flan ye diyolar ama denemedimKesinlikle, muz yediğim günler hiç ağrım olmuyor.
Bence sıkıntı olmaz zaten ilk aylar anakucağında yatıyorlar sonra da sana dönük olmaması senin açından sorun olur mu bence buna göre karar ver. Ben de bugaboo ya tam karar verdim demiştim ama yere yakın olduğu için egzoz dumanı ile çok daha fazla temas ediyormuş, bir de ön barı yok diye yine aklım karıştıkızlar bi fikir alayım sizden. bnm beğendiğim bebek arabası tek yönlü yani sadece ileriye bakıyor. bebekler için bu sorun oluyor mu. bu bi sorun mu sizce. çift pencereli bu arara yani ben bebeği rahat bi şekilde görebiliyorum ama o ileriye bakıyo olcak.
Hangi bebek miUzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım
Belki hatırlarsınız annemle sorunlar vardı görüşmüyoruz, durum hala aynı, ben bi iki kez aradım açmadı, sonra ben de aramamaya başladım.
Babam haftada bir gün görüntülü arıyor, onda da nazlı hilalle konuşuyor, ben kamerayı kendime çevirmiyorum, babam da zaten kızım seni de göreyim demiyor. Bebeği de sormuyor hiç. Geçen ben özellikle konuşma arasında söyledim kontrole gittik diye ama yine sormadı, bebeği gördük dedim hangi bebeği dedi
Ben de, her ne kadar ilgilenmeseniz de sormasanız da bir bebek var hamileyim en azından bunu biliyorsunuz değil mi merak edip cinsiyetini bile sormadınız, dedim.
Babam da güldü, ben doğunca ilgilenirim şimdi sormam gibi saçma bir şey söyledi.
Dün yine görüntülü aradı, yine kızımla konuştu, sonra diğer bebek nasıl dedi cinsiyeti belli oldu mu dedi. Ben de daha belli olmasın mı 6 aylık oldu dedim, bu zamana kadar merak edip sormadıysanız bundan sonra da öğrenmeyin boşverin doğunca öğrenirsiniz dedim.
Babam on gün falan aramadı, sonra normal arama yaptı, görüntülü arayamıyorum telefonda sıkıntı var dedi. Ben de annemden ara interneti yok mu dedim babam da güldü, beni karıştırmayın dedi.
Böyle işte kızlar...
bu mesajın belki bizim bu gebelik konumuzda yeri yok ama içimi dökmek istedim...
her şey yolunda olsa da bu sıkıntılar hep aklımın bir tarafında, sürekli iç huzursuzluğu yapıyor.
Ya ben olsam ilk fırsatta bi gider, odaya başka kimseyi almadan bi konuşurdum annemle, nedir derdimiz bi konuşup çözelim, yok eğer ilişkimiz olsun istemiyorsan ben de bileyim, yokmuşsun gibi yaşayayım derdim, bu sürüncemede kalan ilişkiler beni en geren şeyler oluyor hep, hele ki bu kişi annense çok ilginç ya, yani inanamıyorum, nasıl oluyor böyle, inşallah çözersiniz canım ne diyeyim bilemedim, ben annemle bir gece küs kalamam, üzüntüden kendimi yerim, annem de öyle ama, ki normalde öyle anneci babacı bi insan hiç değilim, 4 ayda bir falan görüşürüz, ama gel gör ki bu bambaşka bi ilişki olmalı ya, inanılmaz üzüldüm durumunuza, hemen çözülsün inşallahUzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım
Böyle işte kızlar...
bizim arabamız çok küçük o yüzden kabin tipi bakıyorum. bebek seni görmezse korkar flan diyolar. bide virüs var. nerde bebeği çıkarcaz bilmiyorum. mutasyonlu virüs gelmiş. aşılar etki etmiyor. başa döndükBence sıkıntı olmaz zaten ilk aylar anakucağında yatıyorlar sonra da sana dönük olmaması senin açından sorun olur mu bence buna göre karar ver. Ben de bugaboo ya tam karar verdim demiştim ama yere yakın olduğu için egzoz dumanı ile çok daha fazla temas ediyormuş, bir de ön barı yok diye yine aklım karıştıgaliba en son alacağım şey bebek arabası olacak.
Ay ben haber bile takip etmiyorum artıkbizim arabamız çok küçük o yüzden kabin tipi bakıyorum. bebek seni görmezse korkar flan diyolar. bide virüs var. nerde bebeği çıkarcaz bilmiyorum. mutasyonlu virüs gelmiş. aşılar etki etmiyor. başa döndük
hamilelikte insanı iyice duygusallaştırıyor. keşke çevremizde bunu anlayabilse. en azından şu zamanda yüklenmese dikkat etse. hiç canını sıkma. huzursuzluk bebeğe yansır. minnoşlarımız herşeyi hissediyor. güzel düşün güzel olsun. inşallah evlatların senin için çok hayırlı olur ve sana çok güzel bi hayat yaşatırlar.Uzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım
Böyle işte kızlar...
hemşire olunca mecburAy ben haber bile takip etmiyorum artık
Bende yapmadı bilmiyorum ki.muz da kabızlık yapıyor ya. sütle flan ye diyolar ama denemedim
Off çok kötüKızlar az önce temizlik yaparken bacağıma acayip kramp girdi kuyruk sokumumdan bütün bacağı kapladı kıpırdayamadım eşim geldi beni oturttu çok kötüydü magnezyum desteğini ihmal ediyordum her gün iceceğim artık