2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ailen dahi olsa gebeliğin boyunca kendini biraz daha uzak tut ve stres yapma lütfen hatırlarsan benim de bazı konularda sorunlarım vardı ama artık hiç takmıyorum çünkü hiç bir şey benden ve kızımdan önemli değil biraz bencilce düşünebilirsin ama gerçekten öyle.

Bayadır mesneviyi okumaya başladım kızlar vakit buldukça azar azar okuyorum insanın bakış açısını değiştiriyor. Bi de kızıma ipek ismini koymayı düşünüyordum herkese söyledim mevlananın kızının ismi kimya hatunmuş ya dikkatimi çekti kimya isminin anlamı da az bulunan değerli şey demekmiş kimya ismi de güzel gibi geldi ama eşim değişik isimleri pek sevemiyor

Bende sürekli salata yemek istiyorum.
Akşam kocaman bi kase salata yedim ekşili.
Daha olsa yicem.
Hatta şuandada canım istedi kalkıp yapıcam

Hergün bir muz ve madensuyu içmeyi adet edinin.günlük magmezyum ihtiyacınızı karşılıyor.
Normal magnezyumuda içmeye devam ederseniz 3haftaya rahatlarsınız

Kesinlikle, muz yediğim günler hiç ağrım olmuyor.
Aslında herşey doğada gizli ama bizler yapay olanı tercih ediyoruz.gerçi bazı vitamin yada mineraller nekadar doğal olarak alsanda depolanmazmış mecbur ilaç şeklinde takviye gerekirmiş ama işte doktorların iyi yönlendirmesi gerek onlarda işin kolayına kaçıyor bence.kramplarım başlayınca hemen muz ve soda bendede işi çözer ama az sabırlı olmak gerek 2-3hafta sonra belli oranda azalıyor ağrı ve kramplar.azalmıyorsa da illaki ek bir takviye gerekli demek.

Sıkıntıdan ne yapıcagımızı sasirdik artik sabah telefonu elime alinca gunluk bir haberlere bakiyorum sonra buraya

kızlar bi fikir alayım sizden. bnm beğendiğim bebek arabası tek yönlü yani sadece ileriye bakıyor. bebekler için bu sorun oluyor mu. bu bi sorun mu sizce. çift pencereli bu arara yani ben bebeği rahat bi şekilde görebiliyorum ama o ileriye bakıyo olcak.

Bence sıkıntı olmaz zaten ilk aylar anakucağında yatıyorlar sonra da sana dönük olmaması senin açından sorun olur mu bence buna göre karar ver. Ben de bugaboo ya tam karar verdim demiştim ama yere yakın olduğu için egzoz dumanı ile çok daha fazla temas ediyormuş, bir de ön barı yok diye yine aklım karıştı galiba en son alacağım şey bebek arabası olacak.

Hangi bebek mi çok karışmak istemiyorlar demek ki

Ya ben olsam ilk fırsatta bi gider, odaya başka kimseyi almadan bi konuşurdum annemle, nedir derdimiz bi konuşup çözelim, yok eğer ilişkimiz olsun istemiyorsan ben de bileyim, yokmuşsun gibi yaşayayım derdim, bu sürüncemede kalan ilişkiler beni en geren şeyler oluyor hep, hele ki bu kişi annense çok ilginç ya, yani inanamıyorum, nasıl oluyor böyle, inşallah çözersiniz canım ne diyeyim bilemedim, ben annemle bir gece küs kalamam, üzüntüden kendimi yerim, annem de öyle ama, ki normalde öyle anneci babacı bi insan hiç değilim, 4 ayda bir falan görüşürüz, ama gel gör ki bu bambaşka bi ilişki olmalı ya, inanılmaz üzüldüm durumunuza, hemen çözülsün inşallah

bizim arabamız çok küçük o yüzden kabin tipi bakıyorum. bebek seni görmezse korkar flan diyolar. bide virüs var. nerde bebeği çıkarcaz bilmiyorum. mutasyonlu virüs gelmiş. aşılar etki etmiyor. başa döndük

Ay ben haber bile takip etmiyorum artık

hamilelikte insanı iyice duygusallaştırıyor. keşke çevremizde bunu anlayabilse. en azından şu zamanda yüklenmese dikkat etse. hiç canını sıkma. huzursuzluk bebeğe yansır. minnoşlarımız herşeyi hissediyor. güzel düşün güzel olsun. inşallah evlatların senin için çok hayırlı olur ve sana çok güzel bi hayat yaşatırlar.

Off çok kötü İki gece önce uyurken kramp girdi bacağıma üst üste 2 kez hemde çok fenaydı hala ara ara damarım sızlıyor. Kalsiyum- magnezyum kullanıyordum Dr istersen 2 ye çıkarabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…