-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.681
Evet öyle söyledi satış temsilcisi. Ama sorduğum mağazaya özel de olabilir başka bir mağazaya sormadım.Canım çilek mobilyada mı getirmeleri 3 ay sürüyormuş? Bu arada kullanışlılığını bilmem ama çok sevimli
Evet sonuçlar geldi ikimizinde negatif çıktı ama doktor bize pcr yapın dediği için biz de öyle yaptık valla. Ben ama bi belirti göstermedim bu zamana kadar o farklı kokular falan alıyordu tat koku kaybı olmamıştı ama tiksiniyordu yemeklerden. Bende hiçbiri yoktu.Genelde kişi hastalığı geçirirken antikor testi pozitif çıkmıyor, bir süre sonra pozitife görünüyor, en azından 5-6gün sonra diye biliyorum, eşin geçmişte geçirmiş olabilir mi? Aslında siz de pcr değil de antikor testi yaptırsaydınız, belki geçirdiniz ve sizde de antikor oluşmuştur
Dinlenerek yapıyorum yani yarım saatte yapacağım yemek 45 dk da bitiyorAklıma geldi de otursam tezgaha ulaşamam
Alalı biraz oluyor çünkü, değişim süresini aştım o yüzden.Değişim neden olmaz ki, etiketi falan üzerindeyse bir tane 0-3 ay olsun sadece, başka alma bence de 0-3 ay, parana yazık değil mi?
benim artık hassasiyet ve o gergin dolgunluk hali kalmadı. Yine büyükler ama sert değiller. Bi süre sonra kendiliğinden geçiyor sanırım.Kızlar mrb benım göğüslerımde asırı hassasıyet var sızdede oyle mı sankı boyle baya baya sert gıbıler süt dolu gıbı
Bennnnİki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemneakşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya Yarın sağlıklı yaşama geri döncem Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım
Canım çok geçmiş olsun inşallah eşin de sende negatif çıkarsınızBel ağrılarım arttı ayakta kaldıkça ve mideme bası yapıyor karnım artık oturduğumda gaz olunca midemde çok zor oluyor. Ayrıca korona şüphesi var eşimin antikor testi pozitif çıktı. Hemen tekrar test verdik. Ama hiçbir belirtim yok sonucu bekliyoruz
İki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemneakşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya Yarın sağlıklı yaşama geri döncem Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım
Bu bende de oluyor hatta bazen göbek deliğim geriliyor rahatsız oluyorum.selamm kızlarr bişiy sorcam. göbek deliğimin altında dump diye bişey hissettim. dışardan değil içerden tekme gibi yada sanki bişey düştü gibi. hafif ağrısız. bebekmi acaba bu. tekme değildirdirde suyun içinde kaydı bana mı çarptı acaba ... ayy bi heycanlandım...
Ağzıma patlamış mısır atarken okumuş bulundumİki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemneakşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya Yarın sağlıklı yaşama geri döncem Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım
Kesinlikle normal. Bazen öyle olur bazen de hiç hissettirmez ikisi de normalİyi akşamlar kızlar, bugün sabah uyandığımdan beri bebeğimi sürekli hissediyorum. Yarım saatte bir vuruyor neredeyse. Başta hoşuma gitti sürekli hissediyorum diye ama şimdi de kaygılandım uyuyamıyor mu acaba diye.Normal mi acaba bilen var mı?
Evet ben de çok abarttım iki gündür. tartıya çıkmaya korkuyorumİki gündür yemeyi abarttım, çikolata gofret çekirdek bilmemneakşam soda bile zor paklıyor. Bi gün açınca boğazı bana mısın demiyor ya Yarın sağlıklı yaşama geri döncem Var mı bu durumda olan. Bi de iki gün yedim hemen 1,5 kilo almışım
Yüzde 80 uyuyarak geçiyormuş bebekler. Hareket halindeyken de uyuyordur muhtemelenİyi akşamlar kızlar, bugün sabah uyandığımdan beri bebeğimi sürekli hissediyorum. Yarım saatte bir vuruyor neredeyse. Başta hoşuma gitti sürekli hissediyorum diye ama şimdi de kaygılandım uyuyamıyor mu acaba diye.Normal mi acaba bilen var mı?
Ic dizayni cok kullanisliya benziyor. Ben de bakmistim cilek bebek odasi takimlarina, aralarinda begendiklerim de oldu. Ama ben bebek odasi yapamiycam yerim olmadigindan. Yatakodasina bir park yatak bir de ikeanin bebek mobilyalari kismindan ustu dolap alti cekmeceli sifonyer olan bir model var onu alicam. Alt acma sehpasini da ikeadan bakicam. Oldu bitti gittiKızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Kesinlikle normal. Bazen öyle olur bazen de hiç hissettirmez ikisi de normal
Öyledir herhalde. Ben de baktım şimdi normalmiş. Teşekkürler kızlarYüzde 80 uyuyarak geçiyormuş bebekler. Hareket halindeyken de uyuyordur muhtemelen
Ya bence etiketi üzerinde, daha doğum yapmamışsın, iletişime geçip 3-6 ayla değiştirmek istesen yaparlarAlalı biraz oluyor çünkü, değişim süresini aştım o yüzden.