2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de neredeyse 10 bin hic olmuyordu genelde 4 5 bin adim 😁 yurudukce kendimi iyi hissetmeye basladim ama artik yagmur da yagsa yurucem 😁
Yürümek bel ağrılarına falan çok iyi geliyor düzenli olduğunda. Devamlı yürümeyen birinde bel ağrısı oluyor ama eğer düzene sokarsan bel ağrıları azalıyor. Ben hamile yogası da yapıyorum haftada 4 gün bel ağrılarına çok iyi geliyor.

Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acaba 🤭 eşim zaten yarım saat olunca doktorun dediği süreye ulaştık diye söylenmeye başlıyor 🤭🤭
Canım yarim saatte ortalama 3500 adim atılır. 10 bin adım 1.5 saatte falan atılıyor. Normal bir düzende yürüyorsunuz gibi geldi bana. Dakikada 100 ile 120 arası adim sayisi tempolu yuruyuse girer. Ben dun saydim mesala dakikada 115 adim atıyorum. Hamile olmadan önce 125 130 arasıydı adımlarım.

Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acaba 🤭 eşim zaten yarım saat olunca doktorun dediği süreye ulaştık diye söylenmeye başlıyor 😬😬

Biz genelde kahve aliyoruz hem isiniyorum, hem de otura otura dinlene dinlene yuruyoruz sitede bugun baya guneslendim cok guzeldi hava 😍 bu kadar surmus😁

Eklentiler

• SmartSelect_20210101-175921_Mi Fit.jpg
    SmartSelect_20210101-175921_Mi Fit.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 37
Yürümek bel ağrılarına falan çok iyi geliyor düzenli olduğunda. Devamlı yürümeyen birinde bel ağrısı oluyor ama eğer düzene sokarsan bel ağrıları azalıyor. Ben hamile yogası da yapıyorum haftada 4 gün bel ağrılarına çok iyi geliyor.

Harika😍 benim hic yoga deneyimim yok sadece pilates deneyimim var ama yurumek daha kolay😁 pilateste her yerim agriyor

Kızlar sizde de oluyor mu yemek hazırlarken ayakta kalınca bı süre sonra adet sancısı gibi sancım oluyor oturunca yada uzanınca düzeliyor 🤦🏻‍♀️

Bel ağrılarım arttı ayakta kaldıkça ve mideme bası yapıyor karnım artık oturduğumda gaz olunca midemde çok zor oluyor. Ayrıca korona şüphesi var eşimin antikor testi pozitif çıktı. Hemen tekrar test verdik. Ama hiçbir belirtim yok sonucu bekliyoruz

Kızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Canım çilek mobilyada mı getirmeleri 3 ay sürüyormuş? Bu arada kullanışlılığını bilmem ama çok sevimli

selamm kızlarr bişiy sorcam. göbek deliğimin altında dump diye bişey hissettim. dışardan değil içerden tekme gibi yada sanki bişey düştü gibi. hafif ağrısız. bebekmi acaba bu. tekme değildirdirde suyun içinde kaydı bana mı çarptı acaba ... ayy bi heycanlandım...

Bel ağrılarım arttı ayakta kaldıkça ve mideme bası yapıyor karnım artık oturduğumda gaz olunca midemde çok zor oluyor. Ayrıca korona şüphesi var eşimin antikor testi pozitif çıktı. Hemen tekrar test verdik. Ama hiçbir belirtim yok sonucu bekliyoruz
Genelde kişi hastalığı geçirirken antikor testi pozitif çıkmıyor, bir süre sonra pozitife görünüyor, en azından 5-6gün sonra diye biliyorum, eşin geçmişte geçirmiş olabilir mi? Aslında siz de pcr değil de antikor testi yaptırsaydınız, belki geçirdiniz ve sizde de antikor oluşmuştur

X