2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
35 cm miii maşallah kız 35 cm normalde 28-29. Haftalarda ulaşılan boy

Benimki de öyle, annem bile erkek gibi sanki diyor hala yok diyorum her gittiğimde kız diyorlar, perinatolog da kız dedi. Gösteriyor zaten bizimki saklamıyor. Bir yüzünü göstermiyor sıpa
Biz de nifty test ile öğrenmemize rağmen annem acaba erkek mi diyebiliyor biz arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayanlardan olucaz demek ki

35 cm miii maşallah kız 35 cm normalde 28-29. Haftalarda ulaşılan boy
Canım bilmiyorum ki 10 gün önce detaylıda 27 cm civarı çıkmıştı nasıl bu kadar uzadı anlamadım. Abimin babamın 1.95 boyu bizim aile genelde çok uzundur bizim tarafa çekmiş demekki
zaten maksimum 55 cm doğuyorlar heralde daha fazlasını bünyem kaldıramaz

Yeni yilin ilk gununde her gun 10 bin adim sozu verdik kendimize 7 bin oldu simdi aksam bir daha cikicaz usenmezsek
Benim de 5 bin oldu henüz. 10 bini her zaman yapamiyorum ama 8 bin bulmaya çalışıyorum. Akşam üstü evde kodu bandına binerim tamamlarım üşenmezsem

Benim de 5 bin oldu henüz. 10 bini her zaman yapamiyorum ama 8 bin bulmaya çalışıyorum. Akşam üstü evde kodu bandına binerim tamamlarım üşenmezsem

Benim de neredeyse 10 bin hic olmuyordu genelde 4 5 bin adim yurudukce kendimi iyi hissetmeye basladim ama artik yagmur da yagsa yurucem

Kızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.

Eklentiler

• 20210101_154444.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 76
Benim de 20 adim olmustur,salona gittim mutfaga dondum. Bitti

Haha ben ilk yurudugumde popoma agri giriyordu bacagima filan bugun masallah hic oyle bir sey yasamadim, esim yorulmasa devam ederdim Yurudukce agrilar da azaliyor gibi geldi sanki daha iyi hissettiriyor

Bence güEl görünüyor

Canım bende çok tecrubesizim ama kullanışlı gibi duruyo hem raf hem askı yeri olması fln

Maşallah sen 0-3 aylık fazla şey alma bence

canim gayet guzel gorunuyor, sadece malzemesi onemli sanirim cocuk odasinda :)

cok hakim degilim ama dogal ahsap vs. olursa tercih nedeni diyorlar, bunun malzemesi nedir?

Yeni yilin ilk gununde her gun 10 bin adim sozu verdik kendimize 7 bin oldu simdi aksam bir daha cikicaz usenmezsek
Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acaba eşim zaten yarım saat olunca doktorun dediği süreye ulaştık diye söylenmeye başlıyor

Kızlar mrb benım göğüslerımde asırı hassasıyet var sızdede oyle mı sankı boyle baya baya sert gıbıler süt dolu gıbı

canim gayet guzel gorunuyor, sadece malzemesi onemli sanirim cocuk odasinda :)

cok hakim degilim ama dogal ahsap vs. olursa tercih nedeni diyorlar, bunun malzemesi nedir?
Çilek bebek odası diye geçiyor. Boyasında ya da malzemesine herhangi sağlığa zararlı hiç bişi kullanılmadığı ve gerekli testlerden geçtiği yazıyor sitesinde satan adam da güvenilir olduğunu söyledi.

Kullanışlı görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…