- 13 Nisan 2020
- 2.304
- 4.265
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.641
35 cm miii maşallah kız 35 cm normalde 28-29. Haftalarda ulaşılan boyartık benim de kocaman bir göbeğim var. Dün doktora gittiğimde uzandım tam ortada resmen kese olduğu gibi çıktı dışarı doğru, doktor da göbeğin çıkmış sonunda rahatladın mı dedi sonuçta 35 cm bi canlı var tabiki çıkacak artık ben çok mutluyum
Biz de nifty test ile öğrenmemize rağmen annem acaba erkek mi diyebiliyorBenimki de öyle, annem bile erkek gibi sanki diyor halayok diyorum her gittiğimde kız diyorlar, perinatolog da kız dedi. Gösteriyor zaten bizimki saklamıyor. Bir yüzünü göstermiyor sıpa
Canım bilmiyorum ki 10 gün önce detaylıda 27 cm civarı çıkmıştı nasıl bu kadar uzadı anlamadım. Abimin babamın 1.95 boyu bizim aile genelde çok uzundur bizim tarafa çekmiş demekki35 cm miii maşallah kız 35 cm normalde 28-29. Haftalarda ulaşılan boy
Benim de 5 bin oldu henüz. 10 bini her zaman yapamiyorum ama 8 bin bulmaya çalışıyorum. Akşam üstü evde kodu bandına binerim tamamlarım üşenmezsemYeni yilin ilk gununde her gun 10 bin adim sozu verdik kendimize7 bin oldu simdi aksam bir daha cikicaz usenmezsek
Benim de 20 adim olmustur,salona gittim mutfaga dondum. BittiYeni yilin ilk gununde her gun 10 bin adim sozu verdik kendimize7 bin oldu simdi aksam bir daha cikicaz usenmezsek
Benim de 5 bin oldu henüz. 10 bini her zaman yapamiyorum ama 8 bin bulmaya çalışıyorum. Akşam üstü evde kodu bandına binerim tamamlarım üşenmezsem
Benim de 20 adim olmustur,salona gittim mutfaga dondum. Bitti
Bence güEl görünüyorKızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Bende sendenim vallaBenim de 20 adim olmustur,salona gittim mutfaga dondum. Bitti
Canım bende çok tecrubesizim ama kullanışlı gibi duruyo hem raf hem askı yeri olması flnKızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
MaşallahCanım bilmiyorum ki 10 gün önce detaylıda 27 cm civarı çıkmıştı nasıl bu kadar uzadı anlamadım. Abimin babamın 1.95 boyu bizim aile genelde çok uzundur bizim tarafa çekmiş demekki
zaten maksimum 55 cm doğuyorlar heralde daha fazlasını bünyem kaldıramaz
Oo güzel enerjiBenim de neredeyse 10 bin hic olmuyordu genelde 4 5 bin adimyurudukce kendimi iyi hissetmeye basladim ama artik yagmur da yagsa yurucem
Kızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Çoğunlukla 0-3 ay almıştım aslında artık değişim de olmaz patiklerini kesip giydiririm diz altıMaşallahsen 0-3 aylık fazla şey alma bence
Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acabaYeni yilin ilk gununde her gun 10 bin adim sozu verdik kendimize7 bin oldu simdi aksam bir daha cikicaz usenmezsek
Çilek bebek odası diye geçiyor. Boyasında ya da malzemesine herhangi sağlığa zararlı hiç bişi kullanılmadığı ve gerekli testlerden geçtiği yazıyor sitesinde satan adam da güvenilir olduğunu söyledi.canim gayet guzel gorunuyor, sadece malzemesi onemli sanirim cocuk odasinda :)
cok hakim degilim ama dogal ahsap vs. olursa tercih nedeni diyorlar, bunun malzemesi nedir?
Kullanışlı görünüyorKızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.