- 7 Mart 2020
- 462
- 384
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.701
Insaallah benımde gecer baya rahatsız edıcı cunkubenim artık hassasiyet ve o gergin dolgunluk hali kalmadı. Yine büyükler ama sert değiller. Bi süre sonra kendiliğinden geçiyor sanırım.
Bende aynen oyleyim tartilmamayi tercih ediyorum haha
Ağzıma patlamış mısır atarken okumuş bulundum
Bende 2 gündür öyleyim yaşpasta falanda yedim ama midem yanıyor şişkinlikte var. Bu mide ağrısı bende ilk ay başlamıştı yediklerime dikkat ediyordum şuan boşladım yine başladı.
Evet ben de çok abarttım iki gündür. tartıya çıkmaya korkuyorum
Oh yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattıBirkaç gündür ben de abartılı yiyorum sınırım yok. Yarından itibaren ben de toparlarım. Bu arada ben de bir haftadır düzenli olarak yürümeye başladım gün boyu oturarak çalıştığım için açılıyorum. Dün hm ye gittim kendime iki tane tayt aldım normal tayt aldım çok rahat oldu ben sanırım gebeliği bu taytlarla çıkarırım
Uyurken de dönüyor ve hareketini hissediyo olabilirsin canımİyi akşamlar kızlar, bugün sabah uyandığımdan beri bebeğimi sürekli hissediyorum. Yarım saatte bir vuruyor neredeyse. Başta hoşuma gitti sürekli hissediyorum diye ama şimdi de kaygılandım uyuyamıyor mu acaba diye.Normal mi acaba bilen var mı?
Benim de yoga deneyimim yoktu ama hamile yogası çok kolay canım esneme hareketleri ve nefes sadece. Pilates bende yapıyordum hamilelikten önce de şimdi pek yapamiyorumHarikabenim hic yoga deneyimim yok sadece pilates deneyimim var ama yurumek daha kolay pilateste her yerim agriyor
Ben son ayımda çekmiştim videoya göbek bi sağa bi sola gidiyordu müzik sesine arabaya binince falan kuduruyordu birgün müzik açıp karnımda göbek attırdım resmen çocuğaİlk defa bebisin hareketlerini disaridan gorup videoya kaydedebildimhep cekicekken duruyordu yetisemiyordum
Merhaba, İkea’da bahsettiğiniz dolap modeli hangisi acaba ? Fikir olsun bana da.Ic dizayni cok kullanisliya benziyor. Ben de bakmistim cilek bebek odasi takimlarina, aralarinda begendiklerim de oldu. Ama ben bebek odasi yapamiycam yerim olmadigindan. Yatakodasina bir park yatak bir de ikeanin bebek mobilyalari kismindan ustu dolap alti cekmeceli sifonyer olan bir model var onu alicam. Alt acma sehpasini da ikeadan bakicam. Oldu bitti gitti
Alt açma sehpasını ben de kendi isteğime göre mobilyacıya yaptırıcam. İkeanın modelleri güzelIc dizayni cok kullanisliya benziyor. Ben de bakmistim cilek bebek odasi takimlarina, aralarinda begendiklerim de oldu. Ama ben bebek odasi yapamiycam yerim olmadigindan. Yatakodasina bir park yatak bir de ikeanin bebek mobilyalari kismindan ustu dolap alti cekmeceli sifonyer olan bir model var onu alicam. Alt acma sehpasini da ikeadan bakicam. Oldu bitti gitti
Benim de yoga deneyimim yoktu ama hamile yogası çok kolay canım esneme hareketleri ve nefes sadece. Pilates bende yapıyordum hamilelikten önce de şimdi pek yapamiyorum
Ben son ayımda çekmiştim videoya göbek bi sağa bi sola gidiyordu müzik sesine arabaya binince falan kuduruyordu birgün müzik açıp karnımda göbek attırdım resmen çocuğa
Aynen cnm banada fazla geldi sonradan bakalim yarn yeni doktor gorusmem var umarim severim ve artik onlandevam ederim400 de çok kuzum bee gerçekten ne yapabilir ki o kadar diye düşünüyorum yani sonuçta aynı şeylere bakılıyor aynı hafta, ha Bi sıkıntı varsa, çok kayıp yaşanmışsa tabiki daha dikkatli olman için gidilebilir ama, ben bu hastanelerin işi abarttığını düşünüyorum. Sonuçta 10000 lik ne yapıyor olabiliray sinirlerim bozuldu. Bütün ceremeyi çeken biziz
Hamilelik yogası 2.trimester yaz çıkıyor 1 saatlik bir video. Kadın kimi yerde yorulan burada bırakabilir diyor.Bende bir youtube dan bakiyim nasil bir seymispandemiyle beraber benimde pilates hayatim bitti
Bak canım hamilelik yogası 2.trimester yaz çıkıyorBende bir youtube dan bakiyim nasil bir seymispandemiyle beraber benimde pilates hayatim bitti
Inşallah çoğu gittiHahao gunler bir an once gelsin
Bebeğin başı aşağıda olunca oluyor öyle normal canımKızlar günaydın uyandığımda adet ağrısı gibi belimde bir ağrı ile uyandım. Bu acaba nedir? Daha önce olmamıştı hiç. Hani bu bedeni alıştıran doğuma kasılmalar varmış ya onun gibi birşey mi
Ben uyanınca o da uyanıyor tekmeliyor yaBebeğin başı aşağıda olunca oluyor öyle normal canım
Merhaba, İkea’da bahsettiğiniz dolap modeli hangisi acaba ? Fikir olsun bana da.