- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.661
Bir iki haftadır göğüsler rahatladı benim de, çok hassas ve sertti.Bi süre sonra rahatlıyor sanırımKızlar mrb benım göğüslerımde asırı hassasıyet var sızdede oyle mı sankı boyle baya baya sert gıbıler süt dolu gıbı
Benımde gecer ınsaallah cok rahatsız oluyorum artıkBir iki haftadır göğüsler rahatladı benim de, çok hassas ve sertti.Bi süre sonra rahatlıyor sanırım
Yürümek bel ağrılarına falan çok iyi geliyor düzenli olduğunda. Devamlı yürümeyen birinde bel ağrısı oluyor ama eğer düzene sokarsan bel ağrıları azalıyor. Ben hamile yogası da yapıyorum haftada 4 gün bel ağrılarına çok iyi geliyor.Benim de neredeyse 10 bin hic olmuyordu genelde 4 5 bin adimyurudukce kendimi iyi hissetmeye basladim ama artik yagmur da yagsa yurucem
Canım yarim saatte ortalama 3500 adim atılır. 10 bin adım 1.5 saatte falan atılıyor. Normal bir düzende yürüyorsunuz gibi geldi bana. Dakikada 100 ile 120 arası adim sayisi tempolu yuruyuse girer. Ben dun saydim mesala dakikada 115 adim atıyorum. Hamile olmadan önce 125 130 arasıydı adımlarım.Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acabaeşim zaten yarım saat olunca doktorun dediği süreye ulaştık diye söylenmeye başlıyor
Kaç dk sürdü 7bin adım. Mesela biz 45 dk yürüyoruz 3 4 bin oluyor çok mu keyif yaparak yürüyoruz acabaeşim zaten yarım saat olunca doktorun dediği süreye ulaştık diye söylenmeye başlıyor
Yürümek bel ağrılarına falan çok iyi geliyor düzenli olduğunda. Devamlı yürümeyen birinde bel ağrısı oluyor ama eğer düzene sokarsan bel ağrıları azalıyor. Ben hamile yogası da yapıyorum haftada 4 gün bel ağrılarına çok iyi geliyor.
Normal canım,artık süt bile gelde normal.Kızlar mrb benım göğüslerımde asırı hassasıyet var sızdede oyle mı sankı boyle baya baya sert gıbıler süt dolu gıbı
Canım ben çok ayakta kalınca bel ağrım oluyo bide akıntım oluyo normal mi bilemiyorumKızlar sizde de oluyor mu yemek hazırlarken ayakta kalınca bı süre sonra adet sancısı gibi sancım oluyor oturunca yada uzanınca düzeliyor
Evet çok rahatsız edici oluyor, internette İkinci trimester de göğüs hassasiyeti ortadan kalkar diyor, sütyende daha büyük bedene geçebilirsin ya da sporcu sütyeni vs kullanabilirsin, biraz rahatlatırBenımde gecer ınsaallah cok rahatsız oluyorum artık
Benim de oldu bu akşam canım otura otura yapıyorum artık yemeğiKızlar sizde de oluyor mu yemek hazırlarken ayakta kalınca bı süre sonra adet sancısı gibi sancım oluyor oturunca yada uzanınca düzeliyor
Sitede yaşamanın avantajlarıBiz genelde kahve aliyoruz hem isiniyorum, hem de otura otura dinlene dinlene yuruyoruz sitede bugun baya guneslendim cok guzeldi havabu kadar surmus
Aklıma geldi de otursam tezgaha ulaşamamBenim de oldu bu akşam canım otura otura yapıyorum artık yemeği
Canım çilek mobilyada mı getirmeleri 3 ay sürüyormuş? Bu arada kullanışlılığını bilmem ama çok sevimliKızlar ilk defa anne olacağım için haliyle oldukça tecrübesizim. Dolap bakmaya başladık yapılması için 3 ay süre gerekiyormuş o yüzden şimdiden bakalım dedik. Beşik ya da yatağını almıycam anne yanı kullancam sonra da belki park yatak alırım bilmiyorum. Anne yanını kullandıktan sonra bir sonraki yatağına karar vermeyi düşünüyorum. Bunu beğendik kullanış açısından tecrübeli annelerden ya da daha önce araştırmış olanlardan fikir almak isterim.
Değişim neden olmaz ki, etiketi falan üzerindeyse bir tane 0-3 ay olsun sadece, başka alma bence de 0-3 ay, parana yazık değil mi?Çoğunlukla 0-3 ay almıştım aslında artık değişim de olmaz patiklerini kesip giydiririm diz altı
Genelde kişi hastalığı geçirirken antikor testi pozitif çıkmıyor, bir süre sonra pozitife görünüyor, en azından 5-6gün sonra diye biliyorum, eşin geçmişte geçirmiş olabilir mi? Aslında siz de pcr değil de antikor testi yaptırsaydınız, belki geçirdiniz ve sizde de antikor oluşmuşturBel ağrılarım arttı ayakta kaldıkça ve mideme bası yapıyor karnım artık oturduğumda gaz olunca midemde çok zor oluyor. Ayrıca korona şüphesi var eşimin antikor testi pozitif çıktı. Hemen tekrar test verdik. Ama hiçbir belirtim yok sonucu bekliyoruz
Iyı barı canım sagolasın rahatladım baskalarındada oluncaNormal canım,artık süt bile gelde normal.
Aynen oyle yapıyorum canım yoksa dıger sutyenlerı takmak mumkun degılEvet çok rahatsız edici oluyor, internette İkinci trimester de göğüs hassasiyeti ortadan kalkar diyor, sütyende daha büyük bedene geçebilirsin ya da sporcu sütyeni vs kullanabilirsin, biraz rahatlatır