- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.721
Evet bende kuzukulağı yiyorum dediğin gibi canım hep ekşili şeyler ve ev yemekleri istiyorKızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Ayy desene ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı dedikleri doğru o zaman desene canım ya valla yerken bile ağzım sulanarak yi yorum nasıl bir ekşi aşığı halimi bi görsenEvet bende kuzukulağı yiyorum dediğin gibi canım hep ekşili şeyler ve ev yemekleri istiyoroğlumda pastanenin yolları eskimisti hep tatlı yerdim
Geçen kestiğim limonu dayanmayıp ağzıma sıktım, sayılır mı?Kızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Geçen kestiğim limonu dayanmayıp ağzıma sıktım, sayılır mı?
Benimki erkek ama hamile olduğumdan beri tatlı hiç canım istemiyor. Tuzlu ve acı yiyorum daha çok. Birde normalde meyve sevmem ama yiyorum artık.Ayy desene ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı dedikleri doğru o zaman desene canım ya valla yerken bile ağzım sulanarak yi yorum nasıl bir ekşi aşığı halimi bi görsen
GünaydınnGünaydın kızlar bugün hava çok güzel günlük güneşlik
Bende birkaç gündür sürekli açım hep açım
Bende portakal nar ve limon yiyorum yaBenimki erkek ama hamile olduğumdan beri tatlı hiç canım istemiyor. Tuzlu ve acı yiyorum daha çok. Birde normalde meyve sevmem ama yiyorum artık.
Ben eskiden beri severim ekşiyi, nar ekşisini her şeye dökerim salataya ,bulgura, dolmaya. Limon da çok severim. Elmayı mandalinayı ekşisinden alırım. Pek değişen bir şey olmadı benim için.Bende portakal nar ve limon yiyorum ya
Günaydın, evet valla Hiç Ankara havası değil , camları açtım , ev çok sıcak diyeGünaydın kızlar, Ankara yine günlük güneşlik
Yemenin cinsiyetle alakası yokmuş canım, bizzat tecrübe ediyorumKızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Bende de vardı her akşam limonlu ılık su içiyordum ama 1 bardağa en az 1 limon sıkıyordumKızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Ben danışmadım normalde de hep tüketirdik zararı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ara ara boğazım ağrıdığında vs tüketiyorum.Selam kızlar nasılsınız?
Ben bugün boğazımda gıcıkla uyandım. Normalde propolis kullanıyorum hemen geçiyor ama doktoruma danışmadım henüz. İnternette de çok az bilgi var ezberden kullanmayın diyenler olmuş, etken maddeyi araştırdım zararlı olmaz diye bikaç kez kullandım ama aranızda hamileyken propolis kullanan, doktoruna danışan oldu mu?
Ben de kullandim vallahi az önce de ballı karışımından yedimBen danışmadım normalde de hep tüketirdik zararı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ara ara boğazım ağrıdığında vs tüketiyorum.
Ben de turşu yiyorum bol canım. Ama azaltmam lazım tuzdan dolayı ödem yapıyorKızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
Ayyy ayynı ben benBen eskiden beri severim ekşiyi, nar ekşisini her şeye dökerim salataya ,bulgura, dolmaya. Limon da çok severim. Elmayı mandalinayı ekşisinden alırım. Pek değişen bir şey olmadı benim için.
Turşuyu unutmuşum bir de
Geçmiş olsun, bebek büyüdükçe vücudun denge merkezi vs. değişiyor. Temizlik yaparken eğilip kalkmana, ağır şeyler kaldırmamaya dikkat et. Ben de tenizlik yaparken, bacakla, kalçayla iter , halıları ayakla düzeltirim normalde, dün dikkat ettiğim halde sol kasığıma ağrı girdi aniden gün boyu devam etti.Kızlar az önce temizlik yaparken bacağıma acayip kramp girdi kuyruk sokumumdan bütün bacağı kapladı kıpırdayamadım eşim geldi beni oturttu çok kötüydü magnezyum desteğini ihmal ediyordum her gün iceceğim artık
Bende durduramıyorum kendimi valla yiyorum tuzlu da bolca ekşili deBen de turşu yiyorum bol canım. Ama azaltmam lazım tuzdan dolayı ödem yapıyor
Günaydınn
Bugün çok bişi yeme hakkım yok 2 gün yedim dengelemek zorundayım