2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet bende kuzukulağı yiyorum dediğin gibi canım hep ekşili şeyler ve ev yemekleri istiyor oğlumda pastanenin yolları eskimisti hep tatlı yerdim

Evet bende kuzukulağı yiyorum dediğin gibi canım hep ekşili şeyler ve ev yemekleri istiyor oğlumda pastanenin yolları eskimisti hep tatlı yerdim
Ayy desene ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı dedikleri doğru o zaman desene canım ya valla yerken bile ağzım sulanarak yi yorum nasıl bir ekşi aşığı halimi bi görsen

Geçen kestiğim limonu dayanmayıp ağzıma sıktım, sayılır mı?

Ayy desene ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı dedikleri doğru o zaman desene canım ya valla yerken bile ağzım sulanarak yi yorum nasıl bir ekşi aşığı halimi bi görsen
Benimki erkek ama hamile olduğumdan beri tatlı hiç canım istemiyor. Tuzlu ve acı yiyorum daha çok. Birde normalde meyve sevmem ama yiyorum artık.

Bende portakal nar ve limon yiyorum ya
Ben eskiden beri severim ekşiyi, nar ekşisini her şeye dökerim salataya ,bulgura, dolmaya. Limon da çok severim. Elmayı mandalinayı ekşisinden alırım. Pek değişen bir şey olmadı benim için.
Turşuyu unutmuşum bir de

Selam kızlar nasılsınız?
Ben bugün boğazımda gıcıkla uyandım. Normalde propolis kullanıyorum hemen geçiyor ama doktoruma danışmadım henüz. İnternette de çok az bilgi var ezberden kullanmayın diyenler olmuş, etken maddeyi araştırdım zararlı olmaz diye bikaç kez kullandım ama aranızda hamileyken propolis kullanan, doktoruna danışan oldu mu?

Yemenin cinsiyetle alakası yokmuş canım, bizzat tecrübe ediyorum ilk kızımda, kız hamilelikleri için söylenen klişelerin hepsini yaşadım, ilk 4 ay bulantı, hiç bir şey yineleme, ekşi sevmeler, tatlı ağza almamalar, doğuma kadar geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu, vajinal kaşıntı...
Bunda ise belirtilerin azlığına ve farklılığına bakarak oğlan mı geliyo acaba dedim ama yine kızım olacak, çikolata delisiyim bunda da

Bende de vardı her akşam limonlu ılık su içiyordum ama 1 bardağa en az 1 limon sıkıyordum hele salata yapınca o kadar limon sıkıyordum ki eşim yiyemiyordu hamilelikten önce de ekşi şeyleri hiiiç yiyemezdim. Kız annesiyim

Ben danışmadım normalde de hep tüketirdik zararı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ara ara boğazım ağrıdığında vs tüketiyorum.

Ben de turşu yiyorum bol canım. Ama azaltmam lazım tuzdan dolayı ödem yapıyor

Kızlar az önce temizlik yaparken bacağıma acayip kramp girdi kuyruk sokumumdan bütün bacağı kapladı kıpırdayamadım eşim geldi beni oturttu çok kötüydü magnezyum desteğini ihmal ediyordum her gün iceceğim artık

Geçmiş olsun, bebek büyüdükçe vücudun denge merkezi vs. değişiyor. Temizlik yaparken eğilip kalkmana, ağır şeyler kaldırmamaya dikkat et. Ben de tenizlik yaparken, bacakla, kalçayla iter , halıları ayakla düzeltirim normalde, dün dikkat ettiğim halde sol kasığıma ağrı girdi aniden gün boyu devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…