2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Herkese mutlu yıllar dilerim 🥰🥰
Kızlar maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿
Siz hamileyseniz ben neyim 😂😂😂
Fil yutmuşum gibi dolanıyorum ortalıkta 😫
İkinci gebelikte göbek erken çıkarmış diyerek avutuyorum kendimi ama yok yani bu fotolardan sonra ben hiç insan içine çıkmayım 😂
Dün aile fotoğrafı çekildik de kiminde eşimin arkasına saklandım, kiminde filtrelere boğuldum sırf göbek belli olmasın diye 😂😂
Tekrar tekrar maşallah 🧿🧿🧿🧿

Yeni yılın ilk günaydın mesajı benden gelsin 🥳
Çok güzel harika bir yıl olsun inşallah 😇
Nazlı hilalin heyecanı mutluluğu gibi olsun tüm yılımız 😍
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah 🤲
Evlat sahibi olmak isteyen hasretle bekleyen herkese nasip olsun, yeni yılda evleri bebek sesiyle neşelensin 🌷

Eklentiler

• 6DB3A408-BF58-4542-8423-8DD661B37B20.jpeg
    6DB3A408-BF58-4542-8423-8DD661B37B20.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿
İkinci gebelikte göbek erken çıkarmış diyerek avutuyorum kendimi ama yok yani bu fotolardan sonra ben hiç insan içine çıkmayım 😂
Dün aile fotoğrafı çekildik de kiminde eşimin arkasına saklandım, kiminde filtrelere boğuldum sırf göbek belli olmasın diye 😂😂
Yok canımm ikinci hamileliktendir o ve belki aldığın tüm kilo göbeğe gitmiş de olabilir. Hiçbi şey olmaz 😊 bu arada teşekkürler canım 🥰

Kızlar maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿

Gunaydinn 🌸
Yok be canim sana oyle geliyordur bizde de var bir seyler 😁 ben direk gobekten degil de belden de aliyorum o yuzden oyle duruyor sanirim😁 cok tesekkur ederiz 💕

Kızlar günaydııın, size gündemi değiştirecek bir soruyla geldim 🤪
Şimdi bu hastane çıkışları var ya, standart beden mi oluyor bunlar, şunun için soruyorum biz bi tane aldık, aman allahım bir minnak bir minnak ki, bebiş sığmaz buna diye şüpheye düştüm, hatta size linkini de atayım, kumaşı falan çok güzel, sadeliğini de sevdim ben ama pek ufak yav 🤔 Bebbek Organik Naturel Pamuk Yenidoğan Bebek Hastane Çıkışı Zıbın Seti | Trendyol

Kızlar maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿
😄 artık benim de kocaman bir göbeğim var. Dün doktora gittiğimde uzandım tam ortada resmen kese olduğu gibi çıktı dışarı doğru, doktor da göbeğin çıkmış sonunda rahatladın mı dedi 😄 sonuçta 35 cm bi canlı var tabiki çıkacak artık 😂 ben çok mutluyum 🥰

Şimdi bu hastane çıkışları var ya, standart beden mi oluyor bunlar, şunun için soruyorum biz bi tane aldık, aman allahım bir minnak bir minnak ki, bebiş sığmaz buna diye şüpheye düştüm, hatta size linkini de atayım, kumaşı falan çok güzel, sadeliğini de sevdim ben ama pek ufak yav 🤔 Bebbek Organik Naturel Pamuk Yenidoğan Bebek Hastane Çıkışı Zıbın Seti | Trendyol
Günaydıın. Standart oluyor ama benim aldıklarım aşırı ufak değiller ama bi kaç yerde baktıklarım daha küçüktü hatta sadece hastaneden çıkarken giyer bunu sonrası olmaz demiştim 😄. Standart olsa da bence markaya, modele göre değişiyor.

😄 artık benim de kocaman bir göbeğim var. Dün doktora gittiğimde uzandım tam ortada resmen kese olduğu gibi çıktı dışarı doğru, doktor da göbeğin çıkmış sonunda rahatladın mı dedi 😄 sonuçta 35 cm bi canlı var tabiki çıkacak artık 😂 ben çok mutluyum 🥰

Benim de belli oluyor ya doktor banada demisti pazartesi gunu ilk defa farkettim seni gobegin cikmis demisti😁 taytla hala anlamak zor cunku bol giyiniyorum ustune ama elbise giydigimde belli oluyor. Doktora giderkende elbise giymistim😁

Eveet standart uzun boylu olurlarsa belki sigmazlar icine 😁 annem cok uzun olursa patiklerini keseriz oyle giydiririz demisti ama bilemedim 😁 ben 2 onlu bir tanede 5 li goturucem hastaneye. Hepsi hediye geldi aslinda😍

Benim de belli oluyor ya doktor banada demisti pazartesi gunu ilk defa farkettim seni gobegin cikmis demisti😁 taytla hala anlamak zor cunku bol giyiniyorum ustune ama elbise giydigimde belli oluyor. Doktora giderkende elbise giymistim😁
Ben de bol giyindiğim için pek belli olmuyor genelde tayt üzerine kazak giyiyorum. Ama elbise veya dar bir şey giydiğimde baya belli 😄 doktor da bu ne güzel göbek tam 5 aylık göbeğin çıkmış demişti 😂

Ben de chakra dan almıştım aynı şeyleri düşündüm. Bu minicik ya herhalde sadece ilk hafta giyer dedim kendi kendime. Kumaşı da öyle güzel ki yumuşacık sonra neyse dedim belki anneye çekerse minyon olur dursun bakalım. Elimde başka hastane çıkışı olmadığından karşılaştırma yapamadım.

Evet ben de tayt üzerine eşimin oduncu gömleklerinden ya da sweatlerinden giyiyorum hiç belli olmuyor ama dar bişey giydiysem top gibi 😄 benim göbeğimi gören erkek göbeği bu diyor sanırım öne doğru sivri kocaman bişey olucak 🙈

Evet ben de tayt üzerine eşimin oduncu gömleklerinden ya da sweatlerinden giyiyorum hiç belli olmuyor ama dar bişey giydiysem top gibi 😄 benim göbeğimi gören erkek göbeği bu diyor sanırım öne doğru sivri kocaman bişey olucak 🙈

Oyle daha iyi bence belden kilo vermek daha zor, en azindan hamile gibi duruyorsundur ben kilo almis gibiyim😁

Benimki de öyle, annem bile erkek gibi sanki diyor hala :KK70: yok diyorum her gittiğimde kız diyorlar, perinatolog da kız dedi. Gösteriyor zaten bizimki saklamıyor. Bir yüzünü göstermiyor sıpa 😄

Ben kilo almadım ama göbeğim çıkmış. Başka yerlerden zayıflayıp göbeği mi şişirdim anlamadım 😕

X