-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.621
Kızlar maşallahHerkese mutlu yıllar dilerim
Yok canımm ikinci hamileliktendir o ve belki aldığın tüm kilo göbeğe gitmiş de olabilir. Hiçbi şey olmazKızlar maşallah
Siz hamileyseniz ben neyim
Fil yutmuşum gibi dolanıyorum ortalıkta
İkinci gebelikte göbek erken çıkarmış diyerek avutuyorum kendimi ama yok yani bu fotolardan sonra ben hiç insan içine çıkmayım
Dün aile fotoğrafı çekildik de kiminde eşimin arkasına saklandım, kiminde filtrelere boğuldum sırf göbek belli olmasın diye
Tekrar tekrar maşallah
Kızlar maşallah
İkinci gebelikte göbek erken çıkarmış diyerek avutuyorum kendimi ama yok yani bu fotolardan sonra ben hiç insan içine çıkmayım
Dün aile fotoğrafı çekildik de kiminde eşimin arkasına saklandım, kiminde filtrelere boğuldum sırf göbek belli olmasın diye
Tekrar tekrar maşallah
Kızlar maşallah
Tekrar tekrar maşallah
Günaydıın. Standart oluyor ama benim aldıklarım aşırı ufak değiller ama bi kaç yerde baktıklarım daha küçüktü hatta sadece hastaneden çıkarken giyer bunu sonrası olmaz demiştimKızlar günaydııın, size gündemi değiştirecek bir soruyla geldim
Şimdi bu hastane çıkışları var ya, standart beden mi oluyor bunlar, şunun için soruyorum biz bi tane aldık, aman allahım bir minnak bir minnak ki, bebiş sığmaz buna diye şüpheye düştüm, hatta size linkini de atayım, kumaşı falan çok güzel, sadeliğini de sevdim ben ama pek ufak yavBebbek Organik Naturel Pamuk Yenidoğan Bebek Hastane Çıkışı Zıbın Seti | Trendyol
artık benim de kocaman bir göbeğim var. Dün doktora gittiğimde uzandım tam ortada resmen kese olduğu gibi çıktı dışarı doğru, doktor da göbeğin çıkmış sonunda rahatladın mı dedi sonuçta 35 cm bi canlı var tabiki çıkacak artık ben çok mutluyum
Kızlar günaydııın, size gündemi değiştirecek bir soruyla geldim
Şimdi bu hastane çıkışları var ya, standart beden mi oluyor bunlar, şunun için soruyorum biz bi tane aldık, aman allahım bir minnak bir minnak ki, bebiş sığmaz buna diye şüpheye düştüm, hatta size linkini de atayım, kumaşı falan çok güzel, sadeliğini de sevdim ben ama pek ufak yavBebbek Organik Naturel Pamuk Yenidoğan Bebek Hastane Çıkışı Zıbın Seti | Trendyol
Ben de bol giyindiğim için pek belli olmuyor genelde tayt üzerine kazak giyiyorum. Ama elbise veya dar bir şey giydiğimde baya belliBenim de belli oluyor ya doktor banada demisti pazartesi gunu ilk defa farkettim seni gobegin cikmis demistitaytla hala anlamak zor cunku bol giyiniyorum ustune ama elbise giydigimde belli oluyor. Doktora giderkende elbise giymistim
Ben de bol giyindiğim için pek belli olmuyor genelde tayt üzerine kazak giyiyorum. Ama elbise veya dar bir şey giydiğimde baya bellidoktor da bu ne güzel göbek tam 5 aylık göbeğin çıkmış demişti
Ben de chakra dan almıştım aynı şeyleri düşündüm. Bu minicik ya herhalde sadece ilk hafta giyer dedim kendi kendime. Kumaşı da öyle güzel ki yumuşacık sonra neyse dedim belki anneye çekerse minyon olur dursun bakalım. Elimde başka hastane çıkışı olmadığından karşılaştırma yapamadım.Kızlar günaydııın, size gündemi değiştirecek bir soruyla geldim
Evet ben de tayt üzerine eşimin oduncu gömleklerinden ya da sweatlerinden giyiyorum hiç belli olmuyor ama dar bişey giydiysem top gibiBenim de belli oluyor ya doktor banada demisti pazartesi gunu ilk defa farkettim seni gobegin cikmis demistitaytla hala anlamak zor cunku bol giyiniyorum ustune ama elbise giydigimde belli oluyor. Doktora giderkende elbise giymistim
Evet ben de tayt üzerine eşimin oduncu gömleklerinden ya da sweatlerinden giyiyorum hiç belli olmuyor ama dar bişey giydiysem top gibibenim göbeğimi gören erkek göbeği bu diyor sanırım öne doğru sivri kocaman bişey olucak
Benimki de öyle, annem bile erkek gibi sanki diyor halaEvet ben de tayt üzerine eşimin oduncu gömleklerinden ya da sweatlerinden giyiyorum hiç belli olmuyor ama dar bişey giydiysem top gibibenim göbeğimi gören erkek göbeği bu diyor sanırım öne doğru sivri kocaman bişey olucak