-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.601
Hahah aynısını eşim de dedi kilo aldıkça yüzün güzelleşti ay parçası gibi oldun diyor
Aynen benim de o agrilarim varBence de haklı ve mantıklı konuşmuş. Benim de iki gündür sol kasığımda kramp oluyor bazen kalçamda da oluyor onlardan bahsedicem
Enchilada yaptım meksika mutfağından ☺Akşamki menüleriniz nedir kızlar
Login • Instagram işte burdaa :))Ye gitsin bende cok kalorili seyler yicem bu gecesonra da fotograf cekilelim diye giyinip suslendim
Çekildiniz miAile fotografi diye esimi ikna ettim evde kotla dolasiyoryemegimizi yiyelim de cekilcez diye soz verdi bakalim
Afiyet olsun canımEnchilada yaptım meksika mutfağından ☺
atanamayanogretmen kızını maşallah Allah esirgesin çok şeker bişey
Bu yıl en güzel hediyemizi aldık kızlar, kucağımıza da sağlıkla alalım inşallah güzel bebeklerimiziFoto çekilin tavsiyem. Seneye de bugün bebişlerle çekilirken before after yaparız
Bizde cekcez hazırlandım eşimi bekliyormÇekildiniz miben daha yeni hazırlanabildim
Akşama kadar yorulmuşum birazdan bayılmazsam iyiBizde cekcez hazırlandım eşimi bekliyorm
Hormonlarla ilgili herhaldeValla ben de aynıyım sebebi ne acaba
Ben balık yaptırdm dışarda pişirdi evde yedik bu salata yaptım valla hiç halim yokAkşama kadar yorulmuşum birazdan bayılmazsam iyi
Pentiden daha önce emzirme sütyeni almıştım 2 tane hiç kullanamadım çok rahatsız etmişti bende defactodan aldım normalde 80b kullanıyorum 85b alıym rahat olur dedim ama kalıbı genişmiş büyük geldi ama belki olur doğuma kadar alacağım kiloları hesaba katıncaKız bende bugün kahvaltıda deli gibi yedim ama bebişte tık yok normalde yemekten snra hareketlenir eşim diyo çocuğa içerde bile rahat vermion neyseki smdi uzandım birz hareket hissettim demek arada bı oluyo boyle şeyler
Bu arada kızlar pentiden hamile kilotu aldm çok rahat bisy ya emzirme sütyeni de vardı da onu almadm şimdi
İnsan bi korkuyor kaç gündür ha oldu ha olacak diye bekledim resmenBen de öyle ben de. 16. haftada çok güzel hissediyordum sonra kesildi bi kaç gün öncesine kadar hissetmek için kendimi zorlamam gerekiyordu. Neyse ki yeni yeni gene kendini hissettiriyor
Ya maşallah kuzuya, Rabbim şansını bahtını açık etsin inşallah bize de böyle tatlı kız versin..Herkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
Akşam yazamam, şimdiden kutlayayım dedim
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz
Biz şimdiden başladık akşam için hazırlanmaya
Benim güzelim ilk gözağrım Nazlı Hilalim
Mutlu yıllar
Güzel günlerde kullansın kuzuBabaannesi kızımın ceketini bitirmiş