2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok kuzum beee senin kararın yine tabi imkanlar değişir

Bizim kız ne yaparsak yapalım yüzünü göstermiyordu yeni yıl hediyesi olsun dedim bir iki poz alalım yok yok dönmüyor, anası gibi yüz üstü yatıyor doktor bile şaşırdı dürtüyorum iyice kaçıyor diyor özellikle yapıyor Dedim çok güzel herhalde ondan göstermiyor yüzünü, kesin öyle diyor büyümüş yine, boyu da uzamış biraz daha. Uzun ince bir kız olacak babasının işi zor dedi minik kuşum sırt dekoltesiyle arzı endam etti yine, yüz görümlüğü istiyor sanırım.

Ya hanımlar bende 17+3 haftalıgım 14 15 haftalarda bebegin hareketleri mi bagırsak hareketlerimi bilmiyorum hissediyordum seviniyordum bebegimi hissediyorum diye şimdi bir gaftadır hissetmiyorum bişey mi oldu ki bu ikinci çocugum olacak 4 tane kayıbım var çok korkuyorum nolur içimi rahatlatacak bişey söyleyin

Benimki erkek ama oda öyle doğum pozisyonunda duruyor yada yüzüyor gibi burnunu bile göremedik daha
Detaylı ultrasonda umarım görebilirim

Benimki erkek ama oda öyle doğum pozisyonunda duruyor yada yüzüyor gibi burnunu bile göremedik daha
İnşallah görürsünüz, biz geçen hafta detaylıda da göremedik bugünkü muayenede de göremedik kabullendim artık doğunca görücez galiba

Daha çok yeni hissettiğin bağırsak hareketi olabilir. Telaşa kapılma hissedersin yakında

Bağırsak hareketiyle bebeğin hareketi çok farklı bence onu ayırt edersin.
Her zaman hissedemiyosun bazende sessiz sessiz duruyor aklına olumsuz şeyler getirme iyidir dinleniyodur, uyuyodur yada hissedemicen kadar küçük hareketler yapıyodur. Kayıpların içinde geçmiş olsun diyorum.

Kozyatagi galiba acibademler arasinda en uygunu normal dogum 8 den basliyor

Benimki de oyle bas asagi pozisyonda duruyordu doktor bastirdi birazcik ic camasirimin ustundeki bolgede yakaladi biraz yuruyus yaptim geldim yine pozisyon degistirmemisti bir saat surdu detayli

Benimki de oyle bas asagi pozisyonda duruyordu doktor bastirdi birazcik ic camasirimin ustundeki bolgede yakaladi biraz yuruyus yaptim geldim yine pozisyon degistirmemisti bir saat surdu detayli
Benimde göbeğimi sarsıyor yok gene aynı. Cinsiyeti öğrenene kadar 15 dakika baktı. Ensesini bile zorla ölçüyorlar burun kemiğini göremedik zaten.
Detaylı da göstermezse bende küsücem artık insan annesine bunu yapar mı?

Bi önceki gidişimde görüşmüştüm ben bunları cnm 16. Hafta kontrolünde. Biraz erkenci davrandım sanırım. Bi git bakalım ne dicek sana Buğra hoca. Benimki doğum paketi değil doğumlu özel sağlık sigortası(allianz). Belki seninkinde ayrıntılı usg doğum paketine dahildir.

Haha brn cinsiyeti yine erken ogrendim 13 filandi sanirim %80 demisti o zaman, 16 da kesinlesti iste

Kizlar duzenli spor yapiyormusunuz ? Neler yapıyorsunuz ? Ben çok üşeniyorum belki motive olur
Ben hergun en az yarim saat yürüyüş yapmaya ve adımları 8 bine tamamlamaya çalışıyorum. Bir de iki günde bir 45 dakika hamile yogası yapıyorum. Kegel egzersizlerine henüz başlamadım ona da başlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…