- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.138
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.521
Adını koyunca gösterecek diyorum ben ama bakalım. İsim koyamadık daha çocuğa, ondan yapıyorBenimde göbeğimi sarsıyor yok gene aynı. Cinsiyeti öğrenene kadar 15 dakika baktı. Ensesini bile zorla ölçüyorlar burun kemiğini göremedik zaten.
Detaylı da göstermezse bende küsücem artık insan annesine bunu yapar mı?
Ya hahah bizimkinden de pek umudum yokBizim kız ne yaparsak yapalım yüzünü göstermiyorduyeni yıl hediyesi olsun dedim bir iki poz alalım yok yok dönmüyor, anası gibi yüz üstü yatıyor doktor bile şaşırdı dürtüyorum iyice kaçıyor diyor özellikle yapıyor Dedim çok güzel herhalde ondan göstermiyor yüzünü, kesin öyle diyor büyümüş yine, boyu da uzamış biraz daha. Uzun ince bir kız olacak babasının işi zor dedi minik kuşum sırt dekoltesiyle arzı endam etti yine, yüz görümlüğü istiyor sanırım.
Ben de bu hafta 5.kiloma merhaba dedim6. Kiloma merhaba dedim bu sabah66 yla yola devam ediyoruz
20 Ocak’ta şeker yüklemesi için çağırdı. Yaptıracağım ben, çok önemli dedi. Şeker var da fark edilmezse bebek erken doğabilir ya da vaktinde doğsa bile akciğerleri gelişmemiş olabilir. Omuzları fazla geliştiği için doğum zor olabilir dedi. Şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğine dair ispatlanmış hiçbir veri yok dedi. Bilmiyorum bana mantıklı geldi, benim ailemden şeker hastalığı da var çünkü. Riske atamıyorum.Ya hahah bizimkinden de pek umudum yokdoktor ne dedi peki ne zaman çağırdı?
canım link paylaştım e bebekte satılıyor ondan mı gördünE bebekte dun baktim da minikler var sadece sagi ve solu destekleyenler bir de buyukler var. Ben buyuklerden istiyorum sanki o daha yumus yumus rahat olur gibi geliyor
Bende 13 te öğrendim. Yüzde 95 dedi o zaman bi daha da göremedik
Neydi bebeğinin cinsiyeti?
Umay çok hoş bir isim. Sizin isminiz mi? Değilse koyabilirsiniz.Adını koyunca gösterecek diyorum ben ama bakalım. İsim koyamadık daha çocuğa, ondan yapıyor
canım link paylaştım e bebekte satılıyor ondan mı gördün
Sağlıkla doğsun tatlı minik kız
Ben de bu hafta 5.kiloma merhaba dedimfarkettim ki karantinada kilo alıyorum
Altı dantelli görünüyodu fotolarda ama düz geldi, daha işime geldi.Kızlar Penti’den aldığım mamma emzirme atletlerim geldi normalde s-m giyerim l aldım üst kısım biraz bol ama karın kısmı az bol. Yine de şu ara bile giyerim ben bunları. Muhtemelen doğum zamanlarında çok iyi olacak iyi ki large almışım. Kalitesini penyesini de beğendim, alırsanız pişman olmazsınız, hala 35 ₺ trendyolda
Benim adım değil, ben de beğeniyorum evet. Eşim çok ısınamadı ben de diretmedimUmay çok hoş bir isim. Sizin isminiz mi? Değilse koyabilirsiniz.
onun linki varsa paylaşır mısın kuzum bide ben çok yumuşak olursa onunda üstüne yatarım diye biraz sert olsun diye düşünmüştüm senin baktığını da atarsan bi bakıym bendeSenin paylastigin linki sonradan gordum evet, dun bende bakmistim senin paylastigini degil de digerini alicamdigerinde daha cok yorum var bir de daha pofidik gibi geldi
Kızlar bende ayrıntılıdan çıktım. Şükür her şey yolundaminnoşum bir sürü poz verdi bize ama ölçümler uzun sürdü eli ayağı durmadığı için
Gösterdi yaOh cok sukurr yuzunu de gosterdi mi
Yaa maşallah ne kadar şanslısınız, en başından beri yüzünü gösteriyor dimi? Aferin ona akıllı bıdık.Kızlar bende ayrıntılıdan çıktım. Şükür her şey yolundaminnoşum bir sürü poz verdi bize ama ölçümler uzun sürdü eli ayağı durmadığı için
onun linki varsa paylaşır mısın kuzum bide ben çok yumuşak olursa onunda üstüne yatarım diye biraz sert olsun diye düşünmüştüm senin baktığını da atarsan bi bakıym bende