Selam kızlaaar, günaydın diyecektim ama nir an çekindim
.
Bebek miymiş bu kaburgada olan yahu. Ben de hep sol altlarda hissediyorum ama akşam yemekten sonra sağ kaburgamda inanilmaz bir ağrı oluşuyor şimdiden sürünüyorum. Ama bemim göbeğim çok çıkmadı. Hep içerilerde takılıyor çok zorlanıyorum. Yemeklerden 3 saat sonraya kadar iptal.
Ben dün gece karpuz dilimi yastik almıştım onu koydum sırt tarafıma eşim gelince yere atmış
. Bilgilendirmek lazım bak bunu atılmayacak diye. Birkaç gündür çok muhabbeti geçiyor diye koydum ben de yastığı ama ben uykusunda çok dönen bir insan olarak söyleyebilirim ki baş kısmınızı yükseltirseniz aşırı hareket edemiyor insan o zaman. Deli yatmaktan iflas eden organım olmadı şimdiye kadar. İçinizi ferah tutalım bir stres unsuru daha oluşturmayalım. Zaten hormanlar mantığın önüne yeterince geçiyor bazen
.
Geçtiğimiz Aralikta burun ameliyatı olmuştum. Bir doktor Nazalnem önermişti. Sorun kuruluksa denenebilir.
Eki Görüntüle 2750913 Bazen uyuya kalıyorlarmış ama benimki de hareket etmiyormuş gibi hissetiğim bir zamanda uzanıp instagram kurcalarken oyun reklamları müziğiyle hareket etmeye başlamıştı çok tatlıydı
. Artık duymaya başlıyorlarmış. Dene istersen.
şarkı da şöyle bişeydi belki biraz daha hareketli.