- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.541
Gösterdi yaelleri ensesine koymuş yatıyordu. Doktor baya dalga geçti ama hemen pozları aldı. Sonra uyandı.
Bana da arkadaş versi bu modelden faydası oluyor gerçekten çok yumuşak değil sırtüstü yatmaya alışığım normalde ama bazen farketmeden yatıyorum sabah belnağrısından duramıyorum bu yastıkla yatınca sırtüstü yatmayı engelliyor bi tarafa sarılıp arka tarafı da sırtıma destekliyorum iyiceBenim dedigim de bu herkesin kullandigindan, belki digeri daha iyidir ama hic bilmiyorum daha cok yorum yapilmis sadece bu urune
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
canım benim evet bunu da gördüm ama ben bunların üstüne kafamı koyamam ki elyaf içi o yüzden baya terletir tabi bide yumuşak oluyor ya bunun üstüne çıkarım ben kesin tabi seni bilememBenim dedigim de bu herkesin kullandigindan, belki digeri daha iyidir ama hic bilmiyorum daha cok yorum yapilmis sadece bu urune
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ya evet baştan beri poz veriyor. Zaten bu 12de cinsiyeti de göstermiştiYaa maşallah ne kadar şanslısınız, en başından beri yüzünü gösteriyor dimi? Aferin ona akıllı bıdık.
Ay birini çerçeveye koydum gerisi dolabaOy masallahbuzdolabina yeni pozlari yapistir hemen bizim dolap doldu
Benim doktorum da kesinlike yapalim dedi. 3 dilim baklavaya eşit yüklenecek şeker dedi . Henüz 18m haftadayım zamanı gelince yaptircam20 Ocak’ta şeker yüklemesi için çağırdı. Yaptıracağım ben, çok önemli dedi. Şeker var da fark edilmezse bebek erken doğabilir ya da vaktinde doğsa bile akciğerleri gelişmemiş olabilir. Omuzları fazla geliştiği için doğum zor olabilir dedi. Şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğine dair ispatlanmış hiçbir veri yok dedi. Bilmiyorum bana mantıklı geldi, benim ailemden şeker hastalığı da var çünkü. Riske atamıyorum.
Kalça ağrımdan bahsettim, magnezyum yazdı. B12 düşük çıkmıştı bir de son tahlilimde, çiğneme hapı verdi onun için de. Hamilelerin kullanabildiği nadir b12 lerdenmiş. Hepsi olmuyormuş.
Bana da arkadaş versi bu modelden faydası oluyor gerçekten çok yumuşak değil sırtüstü yatmaya alışığım normalde ama bazen farketmeden yatıyorum sabah belnağrısından duramıyorum bu yastıkla yatınca sırtüstü yatmayı engelliyor bi tarafa sarılıp arka tarafı da sırtıma destekliyorum iyice
gözün aydın canımKızlar bende ayrıntılıdan çıktım. Şükür her şey yolundaminnoşum bir sürü poz verdi bize ama ölçümler uzun sürdü eli ayağı durmadığı için
Ay birini çerçeveye koydum gerisi dolabadaha güzel pozlar gelirse yer değiştiririm
Gözün aydııın. Yılbaşı hediyesi olarak poz vermiş sizeKızlar bende ayrıntılıdan çıktım. Şükür her şey yolundaminnoşum bir sürü poz verdi bize ama ölçümler uzun sürdü eli ayağı durmadığı için
gözün aydın canım
Teşekkür ederim kızlarGözün aydııın. Yılbaşı hediyesi olarak poz vermiş size
Gösterdi yaelleri ensesine koymuş yatıyordu. Doktor baya dalga geçti ama hemen pozları aldı. Sonra uyandı.
Herkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
Akşam yazamam, şimdiden kutlayayım dedim
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz
Biz şimdiden başladık akşam için hazırlanmaya
Benim güzelim ilk gözağrım Nazlı Hilalim
Mutlu yıllar
Ama bu ne tatlılık böyleeeHerkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve yeni yılda çok güzel anılar biriktiririz
Mutlu yıllar
MaşallahHerkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
Mutlu yıllar
Maşallah fıstığaHerkese sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorum kızlar
Mutlu yıllar