- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.481
Evet evet benim de öyle. Bi kaç gün öncesine kadar hiç böyle değildi aşırı hareketliydi, arada belki böyle oluyordur diye düşünüyorum ama doktora yazdım yine de.Bende öyle 2 gün önce çok hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum. Yerini biliyorum iyice kendimi dinlemem gerekiyor hareket ediyor mu diye.
Canım aynı şekilde mesela gece yattığımda da sağa sola döndüğüm zamanlarda tekrar uyuyana kadar hareketlerinin durmasını bekliyordum şimdi dönüyorum direk aklıma geliyor hareket etmedi diyorum sadece çok ufak bi hareket yerini anlıyorum o kadar. Peki doktora hiç sordun mu normal bi durum muymuş ?Aynisini ben yasiyorum. Eskiden pir pir duyardim oturdugumda yattigimda hatta ozellikle kahvalti yaparken. Simdi son 4 5 gundur eski hareketliligi hissedemiyorum.
ya hiç sorma napcaz böyle belim boşlukta gibi hafif dönüş yapıyım diyorum o zman da sırt üstü dönmüş oluyorum yastık alcam kesin böyle olmuycak ya karın ve beli destekleyen bir yastık vardı onun siparişini veriyim diyorum
Sormadim. Sali gunu ayrintili ultrason gunum. BekliyorumCanım aynı şekilde mesela gece yattığımda da sağa sola döndüğüm zamanlarda tekrar uyuyana kadar hareketlerinin durmasını bekliyordum şimdi dönüyorum direk aklıma geliyor hareket etmedi diyorum sadece çok ufak bi hareket yerini anlıyorum o kadar. Peki doktora hiç sordun mu normal bi durum muymuş ?
Bebek miymiş bu kaburgada olan yahu. Ben de hep sol altlarda hissediyorum ama akşam yemekten sonra sağ kaburgamda inanilmaz bir ağrı oluşuyor şimdiden sürünüyorum. Ama bemim göbeğim çok çıkmadı. Hep içerilerde takılıyor çok zorlanıyorum. Yemeklerden 3 saat sonraya kadar iptal.ayrıca ben yavrumu hala göbek deliğimin altına avucumu yan koyup oraları dürtüp kızı hissetmeye vs çalışıyordum meğersem kızımın ayakları bacaklarıyla oynarmışımbenim kızın kafası göbek deliğimin yukarısında görüldü dün anasıda sansın yukarılara sancı girince mideme bişey dokundu / kaburgam acıdı heralde falan
Ben dün gece karpuz dilimi yastik almıştım onu koydum sırt tarafıma eşim gelince yere atmışSirtimin orda da esim yatiyor hemen yastigi firlatip atareskiden o benim yerimde yatiyordu alismis sag tarafta uyumaya ben solda yatiyordum. Hamile kalip gece tuvalete kalkma siklasinca ben o tarafa gectim tuvalete daha yakin gece duserim filan diye en iyisi hamile yastigi alip sinirlari cizmek
Geçtiğimiz Aralikta burun ameliyatı olmuştum. Bir doktor Nazalnem önermişti. Sorun kuruluksa denenebilir.Evet canm yine bize iyi denk geldi erkeklerin güzel modellerini lcw den seçip alıyorym hala. İnşaAllah sağlıcakla giysin lerde renk renk nasipse alırız
.
.
Kızlar bu arada çok kötüyüm günde, 1yada 2 kez gece veya, sabaha karşı burnum oluk oluk kanıyor bazen baş burun ağrısı da eşlik ediyor bazen sadece kanıyor ama tansiyonum yüksek çıkmadı, dün ölçülmüştü ne yapsam bilemedim eczaneden sprey aldım onu kullandım sonra yine kanadıvar mı böyle benim gibi olan yada olanını duyan ne yapsam bilemedim fikir verin lütfen
Bazen uyuya kalıyorlarmış ama benimki de hareket etmiyormuş gibi hissetiğim bir zamanda uzanıp instagram kurcalarken oyun reklamları müziğiyle hareket etmeye başlamıştı çok tatlıydıBen son günlerde bebeğin hareketlerini daha az hissetmeye başladım neden acabaönceden çok hareketliydi oturduğum anda hareket etmeye başlardı ya da yattığımda ama şimdi bir iki hareket hissediyorum gerisi yok. Biraz tedirgin olmaya başladım normal mi ki
Selam kızlaaar, günaydın diyecektim ama nir an çekindim.
Bebek miymiş bu kaburgada olan yahu. Ben de hep sol altlarda hissediyorum ama akşam yemekten sonra sağ kaburgamda inanilmaz bir ağrı oluşuyor şimdiden sürünüyorum. Ama bemim göbeğim çok çıkmadı. Hep içerilerde takılıyor çok zorlanıyorum. Yemeklerden 3 saat sonraya kadar iptal.
Ben dün gece karpuz dilimi yastik almıştım onu koydum sırt tarafıma eşim gelince yere atmış. Bilgilendirmek lazım bak bunu atılmayacak diye. Birkaç gündür çok muhabbeti geçiyor diye koydum ben de yastığı ama ben uykusunda çok dönen bir insan olarak söyleyebilirim ki baş kısmınızı yükseltirseniz aşırı hareket edemiyor insan o zaman. Deli yatmaktan iflas eden organım olmadı şimdiye kadar. İçinizi ferah tutalım bir stres unsuru daha oluşturmayalım. Zaten hormanlar mantığın önüne yeterince geçiyor bazen .
Geçtiğimiz Aralikta burun ameliyatı olmuştum. Bir doktor Nazalnem önermişti. Sorun kuruluksa denenebilir. Eki Görüntüle 2750913
Bazen uyuya kalıyorlarmış ama benimki de hareket etmiyormuş gibi hissetiğim bir zamanda uzanıp instagram kurcalarken oyun reklamları müziğiyle hareket etmeye başlamıştı çok tatlıydı. Artık duymaya başlıyorlarmış. Dene istersen. şarkı da şöyle bişeydi belki biraz daha hareketli.
Az önce kımıldadı ay böyle herşeyi stres yapmasak mı daha yolun yarısındayızEvet evet benim de öyle. Bi kaç gün öncesine kadar hiç böyle değildi aşırı hareketliydi, arada belki böyle oluyordur diye düşünüyorum ama doktora yazdım yine de.
Canım aynı şekilde mesela gece yattığımda da sağa sola döndüğüm zamanlarda tekrar uyuyana kadar hareketlerinin durmasını bekliyordum şimdi dönüyorum direk aklıma geliyor hareket etmedi diyorum sadece çok ufak bi hareket yerini anlıyorum o kadar. Peki doktora hiç sordun mu normal bi durum muymuş ?
Selam kızlaaar, günaydın diyecektim ama nir an çekindim.
Bebek miymiş bu kaburgada olan yahu. Ben de hep sol altlarda hissediyorum ama akşam yemekten sonra sağ kaburgamda inanilmaz bir ağrı oluşuyor şimdiden sürünüyorum. Ama bemim göbeğim çok çıkmadı. Hep içerilerde takılıyor çok zorlanıyorum. Yemeklerden 3 saat sonraya kadar iptal.
Ben dün gece karpuz dilimi yastik almıştım onu koydum sırt tarafıma eşim gelince yere atmış. Bilgilendirmek lazım bak bunu atılmayacak diye. Birkaç gündür çok muhabbeti geçiyor diye koydum ben de yastığı ama ben uykusunda çok dönen bir insan olarak söyleyebilirim ki baş kısmınızı yükseltirseniz aşırı hareket edemiyor insan o zaman. Deli yatmaktan iflas eden organım olmadı şimdiye kadar. İçinizi ferah tutalım bir stres unsuru daha oluşturmayalım. Zaten hormanlar mantığın önüne yeterince geçiyor bazen .
Geçtiğimiz Aralikta burun ameliyatı olmuştum. Bir doktor Nazalnem önermişti. Sorun kuruluksa denenebilir. Eki Görüntüle 2750913
Bazen uyuya kalıyorlarmış ama benimki de hareket etmiyormuş gibi hissetiğim bir zamanda uzanıp instagram kurcalarken oyun reklamları müziğiyle hareket etmeye başlamıştı çok tatlıydı. Artık duymaya başlıyorlarmış. Dene istersen. şarkı da şöyle bişeydi belki biraz daha hareketli.
Evet canım belki öyle de olabilir eskiden daha çok hareket etti diye dinlerdim kendimi şimdi o kadar üzerinde durmayınca belki de farketmiyorumBelki de artik alismissindir o hareketlerine o yuzden duymuyorsundureskiden mesela pit pit atmasini bile duyardim ben simdi boyle patlamis misir gibi attigi zaman hissediyorum. Vucudumuz da alisiyor bence bebek hareket ediyordur yine de biz alistigimiz icin cok buyuk hareketleri duyuyoruz artik
Evet canım belki öyle de olabilir eskiden daha çok hareket etti diye dinlerdim kendimi şimdi o kadar üzerinde durmayınca belki de farketmiyorum
Benimde göbek deliği in sağında oluyor canım, büyüme ağrısı diyor kızlarKızlar göbek deliğinin sol tarafında ara ara batma oluyor mu sizde dün akşamdan beri var bende nolur cevap verin
Lcw kaliteli canım başka yerden alınca pişman oluyorum bendeEvet canm yine bize iyi denk geldi erkeklerin güzel modellerini lcw den seçip alıyorym hala. İnşaAllah sağlıcakla giysin lerde renk renk nasipse alırız
.
.
Kızlar bu arada çok kötüyüm günde, 1yada 2 kez gece veya, sabaha karşı burnum oluk oluk kanıyor bazen baş burun ağrısı da eşlik ediyor bazen sadece kanıyor ama tansiyonum yüksek çıkmadı, dün ölçülmüştü ne yapsam bilemedim eczaneden sprey aldım onu kullandım sonra yine kanadıvar mı böyle benim gibi olan yada olanını duyan ne yapsam bilemedim fikir verin lütfen
Anladım kuzum o zaman mide ilacını iç. İhmal etme hiç bilmiyorum canım tsh ı, sağlık ocağında yapılıyor demişler oraya da hep aç çağırıyorlar garanti olsun aç git istersen.Bende şuan enfeksiyon için ilaç kullanıyorum canım inşallah tetiklemez
Canım benim de asagda ama 26. Haftaya kadr yukarı çıkar dedi doktor inşallah dediği gibi olur
Canım ağrım oluyo diye mecbur içiyorum magnezyum daha iğneyi bıraktı bu hafta bide 5 günde bir onu vurduruyodm mide ilacı mecbur alcam çok rahatsz oluyorm bu arada TSH için aç karnina mi gitmek gerekiyo
Son aylar biraz şişiyor kuzu, senin ödem durumuna bağlı biraz, şimdiden oluyor mu ödem? Benim son 1 ay ayağım şişmişti o da yaza geldiği için sandalet terlik idare ettim.Ayaklarımız kaç numara büyüyecek acaba? Yani çizme alıcam 1 numara büyük almam gerekir mi?
400 de çok kuzum bee gerçekten ne yapabilir ki o kadar diye düşünüyorum yani sonuçta aynı şeylere bakılıyor aynı hafta, ha Bi sıkıntı varsa, çok kayıp yaşanmışsa tabiki daha dikkatli olman için gidilebilir ama, ben bu hastanelerin işi abarttığını düşünüyorum. Sonuçta 10000 lik ne yapıyor olabilirAcibadem nasil 10 bin oluyo cnm ya sen istanbulda degildin di mi ondan herhalde ama kadin dogum hastanesi olmask cok iyimis gercekten bende muayene icin 250 yi gecmesin istiyorum 400 verdigimdede aynisi oldu bi fark yok cunku . Temiz taktesekkullu bi hastanr olsun ilgili bi doktor olsun yeter ama iste denk gelemedi bana
Anamm ne tatlı durmuşEki Görüntüle 2750863
şu benim kızımın dünkü pozu teyzelerieli bi yanağında herşey yolunda işareti yapıp gülümsüyor. plasentası posterior, yarım kilo*25,6cm bebişim. tüm vital değerleri ve organları oluşmuş ve yerliyerinde maşallah
babası ilk defa izleyip bu sahnelerle karşılaşınca gözleri doldu, kaydedecektim güya videoya ama ben kocamı öyle görünce tamda o esnada doktor kalp atış sesini verince sahneye hobaaa bnmde gözler çeşmeah şu hormonlar...
[randevu sıramı beklerken meraktan vezneyi görünce duramadım gittim sordum doğum ücretli mi kaçtır kim girer vs, (tıpa gidiyorum) doğum esnasında icapçı doktor kimse o yaptırır doğumu dediler, prof hocalardan birini ayarlarda o girerse doğuma sezeryan 650tl, normaldoğum 1700tl dediler (adam ters söyledi sandım ama bu hocaya ödenen para olacağı için hocaların normal doğum teşvik ücretiymiş ondan böyle) kişiye özel oda varmış onunda geceliği 100tlmiş]
Ödemim yok şuan.Ben kendi numaramı alıyım o zaman.Son aylar biraz şişiyor kuzu, senin ödem durumuna bağlı biraz, şimdiden oluyor mu ödem? Benim son 1 ay ayağım şişmişti o da yaza geldiği için sandalet terlik idare ettim.
Acıbadem bize yürüme mesafesinde. Doğum başlasa 3 dakika da yürüyerek orda olurum. Muayene ücreti 500-750 diyor. Doğumda 13 bindi en son şimdi noldu bilmiyorum.400 de çok kuzum bee gerçekten ne yapabilir ki o kadar diye düşünüyorum yani sonuçta aynı şeylere bakılıyor aynı hafta, ha Bi sıkıntı varsa, çok kayıp yaşanmışsa tabiki daha dikkatli olman için gidilebilir ama, ben bu hastanelerin işi abarttığını düşünüyorum. Sonuçta 10000 lik ne yapıyor olabiliray sinirlerim bozuldu. Bütün ceremeyi çeken biziz