2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde göbeğimi sarsıyor yok gene aynı. Cinsiyeti öğrenene kadar 15 dakika baktı. Ensesini bile zorla ölçüyorlar burun kemiğini göremedik zaten. 😅
Detaylı da göstermezse bende küsücem artık insan annesine bunu yapar mı? 🤣
Adını koyunca gösterecek diyorum ben ama bakalım. İsim koyamadık daha çocuğa, ondan yapıyor 😄

Bizim kız ne yaparsak yapalım yüzünü göstermiyordu :KK70: yeni yıl hediyesi olsun dedim bir iki poz alalım yok yok dönmüyor, anası gibi yüz üstü yatıyor 🤣🤣 doktor bile şaşırdı dürtüyorum iyice kaçıyor diyor özellikle yapıyor :KK70: Dedim çok güzel herhalde ondan göstermiyor yüzünü, kesin öyle diyor🤣 büyümüş yine, boyu da uzamış biraz daha. Uzun ince bir kız olacak babasının işi zor dedi :KK70: minik kuşum sırt dekoltesiyle arzı endam etti yine, yüz görümlüğü istiyor sanırım. 🙄
Ya hahah bizimkinden de pek umudum yok 😂 doktor ne dedi peki ne zaman çağırdı?

Ya hahah bizimkinden de pek umudum yok 😂 doktor ne dedi peki ne zaman çağırdı?
20 Ocak’ta şeker yüklemesi için çağırdı. Yaptıracağım ben, çok önemli dedi. Şeker var da fark edilmezse bebek erken doğabilir ya da vaktinde doğsa bile akciğerleri gelişmemiş olabilir. Omuzları fazla geliştiği için doğum zor olabilir dedi. Şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğine dair ispatlanmış hiçbir veri yok dedi. Bilmiyorum bana mantıklı geldi, benim ailemden şeker hastalığı da var çünkü. Riske atamıyorum.
Kalça ağrımdan bahsettim, magnezyum yazdı. B12 düşük çıkmıştı bir de son tahlilimde, çiğneme hapı verdi onun için de. Hamilelerin kullanabildiği nadir b12 lerdenmiş. Hepsi olmuyormuş.

Spor soran arkadaşım için: ben her gün en az 45 dk yürümeye çalışıyorum ve haftada bir bazen 2 yoga yapıyorum. Yoga yaparken de nefes egzersizleri içeriyor onları yapıyorum ve hareketler sırasında nefeslere dikkat ederek yapıyorum.
Bebek hareketi hissedeyemen bi arkadaş yazmıştı ben de 19+5 te hissettim ilk. Sonra günde en az 3-5 kez hissetmeye başladım o gib itibariyle. Stres yapma bence 21 e kadar yoku var ilk hissetmenin. Seyirmeye benzer bi his olacak.

Kızlar Penti’den aldığım mamma emzirme atletlerim geldi normalde s-m giyerim l aldım üst kısım biraz bol ama karın kısmı az bol. Yine de şu ara bile giyerim ben bunları. Muhtemelen doğum zamanlarında çok iyi olacak iyi ki large almışım. Kalitesini penyesini de beğendim, alırsanız pişman olmazsınız, hala 35 ₺ trendyolda 👍🏻

Kızlar Penti’den aldığım mamma emzirme atletlerim geldi normalde s-m giyerim l aldım üst kısım biraz bol ama karın kısmı az bol. Yine de şu ara bile giyerim ben bunları. Muhtemelen doğum zamanlarında çok iyi olacak iyi ki large almışım. Kalitesini penyesini de beğendim, alırsanız pişman olmazsınız, hala 35 ₺ trendyolda 👍🏻
Altı dantelli görünüyodu fotolarda ama düz geldi, daha işime geldi.

Senin paylastigin linki sonradan gordum evet, dun bende bakmistim senin paylastigini degil de digerini alicam😊 digerinde daha cok yorum var bir de daha pofidik gibi geldi
onun linki varsa paylaşır mısın kuzum bide ben çok yumuşak olursa onunda üstüne yatarım diye biraz sert olsun diye düşünmüştüm senin baktığını da atarsan bi bakıym bende

Kızlar bende ayrıntılıdan çıktım. Şükür her şey yolunda 😍 minnoşum bir sürü poz verdi bize ama ölçümler uzun sürdü eli ayağı durmadığı için 😂
Yaa maşallah ne kadar şanslısınız, en başından beri yüzünü gösteriyor dimi? Aferin ona akıllı bıdık. 🤗

onun linki varsa paylaşır mısın kuzum bide ben çok yumuşak olursa onunda üstüne yatarım diye biraz sert olsun diye düşünmüştüm senin baktığını da atarsan bi bakıym bende

Benim dedigim de bu herkesin kullandigindan, belki digeri daha iyidir ama hic bilmiyorum daha cok yorum yapilmis sadece bu urune🤔

X