2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet kaşık ağrısı ve gerilmeyle uyanıyorum ben de ne kadar dikkat etsem de uykuya dalınca o pozisyona geçiyorum eşime de rica ettim beni öyle görürsen uyandır diye endişeleniyorum çünkü
Bende gece onun ağrısına uyanıyordum artık dikkat ediyorum. Ay herkese ısrar ediyor gibi oldum ama sende sırtına yastık koy Dönmek istersen dönemiyosun yastıkta sırtına destek oluyor.

Bende gece onun ağrısına uyanıyordum artık dikkat ediyorum. Ay herkese ısrar ediyor gibi oldum ama sende sırtına yastık koy Dönmek istersen dönemiyosun yastıkta sırtına destek oluyor.
Yaa deneyeyim canım teşekkür ederim

Kızlar sizden bir ricam olacak konu dışında eşimin doğum günü yaklaşıyor ve evlendikten sonra geçireceğimiz ilk doğum günü malum pandemi dışarı çıkamıyoruz resmen kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum fikir verir misiniz lütfen

Çalışana daha zor tabi ben bir koltuktan kalkıp ötekine uzanıyorum
Evde sıkıcı oluyor gerçi bi zaman sonra
ayy valla dört gözle 24 haftayı doldurmayı bekliyorum o zman hastane bana idarei izin vereceğini söyledi oda ocağın sonu olacak muhtemelen sorunsuz bir şekilde bi ayrılsaydım işte ne güzel evde ayağımı uzartır yatardım ohh mis

Çalışan kadınlara saygı duyuyorum ne güzel topluma faydalı oluyorlar. Tabi hem hamilelik hem iş zor Allah kolaylık versin.

Merhaba canım benimde burnum sürekli kanıyodu hala kanıyo hatta en son dün akşam kanadı. Kadın doğum doktoruma sordum kan testi yaptı kan pıhtilaşmama baktı normal olabileceğini söyledi kbb doktoruna yönlendirdi. Kbb doktoru baktı burnuma 1 tane damar çatlakmış bulunduğun ortam kuru mu petek klima çalışıyo mu diye sordu çalıştığım yerde klima var dedim tamam dedi tansiyonunu takip et dedi bi krem yazdı bitkisel nemlendirici kadın doğum doktorumda onayladı. Sebebide şuymuş hamilelikte kanımız ve basıncı artıyomuş kuru havalarda da burun damarı çatlayabiliyomuş. Basıncımız artınca kan ordaki çatlaktan fışkırıyormuş. Bendede aniden durup dururken oluyo arada ama çok uzun sürmüyo bende 5 dk kanamıyo bile. Kremin ismini atabilirim istersen. Korkmana gerek yok çok geçmiş olsun.

rica ederim canım ne dmek
Çalışan kadınlara saygı duyuyorum ne güzel topluma faydalı oluyorlar. Tabi hem hamilelik hem iş zor Allah kolaylık versin.
sağol canım amin herkes sen gibi düşünse keşke

Ben de ayniyim sabah gunes dogmadan uyanip uyuyamiyorum. Gece de uyku tutmuyo yatinca sersem gibiyim

Ben son günlerde bebeğin hareketlerini daha az hissetmeye başladım neden acaba önceden çok hareketliydi oturduğum anda hareket etmeye başlardı ya da yattığımda ama şimdi bir iki hareket hissediyorum gerisi yok. Biraz tedirgin olmaya başladım normal mi ki

Bende öyle 2 gün önce çok hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum. Yerini biliyorum iyice kendimi dinlemem gerekiyor hareket ediyor mu diye.

Aynisini ben yasiyorum. Eskiden pir pir duyardim oturdugumda yattigimda hatta ozellikle kahvalti yaparken. Simdi son 4 5 gundur eski hareketliligi hissedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…