- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.441
Üç yastıkla yatsam eşim yatağa sığmazSırtı beli desteklemek çok rahatlatıyor. Ben toplamda 3 yastıkla yatıyorum şuanda biri belimde birine bacağımı atıyorum.
Ben aşırı sinirlenmiştim ödeme için gelen kıza.hahahah iyi bari "ne biçim anasınız siz, en iyi doktorlara baktırdık yine memnun edemedik" falan diye üste çıkmadılar
benim o en son faturalaşmanın yapıldığı kısımda başka bi yerde olmam lazım kesin, yoksa kesin kavga çıkarırım, şimdiye kadarki maceralarımızda hep yanlışlık yaptılar hesaplamada. sigortadan aldıkları kısmı tekrar bize yazdılar vsvsvs. ondan yani seviyorum ediyorum ama o ödeme bürosu canımı sıkıyor
Hahaha ben ayrı yatıyorum zatenÜç yastıkla yatsam eşim yatağa sığmaz
ya hiç sorma napcaz böyle belim boşlukta gibi hafif dönüş yapıyım diyorum o zman da sırt üstü dönmüş oluyorum yastık alcam kesin böyle olmuycak ya karın ve beli destekleyen bir yastık vardı onun siparişini veriyim diyorumBende uyuyamadim yuz ustu yatamiyorum, sirt ustu yatamiyorum saga sola yatarakta hic rahat edemedim cok kotuydu donup durdum butun gecekahvaltimi yapiyim da bir magnezyum iccem migren gelicek gibi uykusuzluktan
Magnezyum önerir doktorun canım bir danış istersen.Günaydın kızlar ben de bacak ağrısından kramplardan uyuyamıyorum artık ağrısı uyandırıyor beni
Ben yatarken öyle başlıyorum bacağımdaki yastık ayağıma dolanıyor düzgün durmuyor gece onu attım. Sırtı desteklemek şart ama biraz yaslanıyorum rahat uyuyorum.Sırtı beli desteklemek çok rahatlatıyor. Ben toplamda 3 yastıkla yatıyorum şuanda biri belimde birine bacağımı atıyorum.
Siparişin gelene kadar normal yastık koy canım onlada rahat oluyor bu gece dene senya hiç sorma napcaz böyle belim boşlukta gibi hafif dönüş yapıyım diyorum o zman da sırt üstü dönmüş oluyorum yastık alcam kesin böyle olmuycak ya karın ve beli destekleyen bir yastık vardı onun siparişini veriyim diyorum
Canım Varis basur ya da riskli gebelik söz konusu değilse istediğin yöne yatabilirsin dedi. Sağ sol sırt üstü hiç farketmez uykunda zaten vücut en rahat en uygun pozisyonu alıyor dedi. He normal bi saat iki saat uzandığında sola yat ama uyurken kendini zorlamaya çalışma dedi.ayy dün uyuyamadım takıntı haline getirdim sola yatcam diye bi türlü uyuyamadım sabah da 5 te uyandım öyle yatağın içinde durdum sonra uykusuz uykusuz işe geldim bu yatış işini doktoruna soran var mı ya çalışıyorken daha sıkıntı oluyor uykusuz işe gelmek zorunda kalıyorsun
Sırt üstü uyumamaya özen gösteriyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum üstelik ağrım olarak uyanıyorum hamilelik yastığı mı alsam bilemedim ben deya hiç sorma napcaz böyle belim boşlukta gibi hafif dönüş yapıyım diyorum o zman da sırt üstü dönmüş oluyorum yastık alcam kesin böyle olmuycak ya karın ve beli destekleyen bir yastık vardı onun siparişini veriyim diyorum
Dr randevuma giderken soracam canımMagnezyum önerir doktorun canım bir danış istersen.
Evet canm yine bize iyi denk geldi erkeklerin güzel modellerini lcw den seçip alıyorym hala. İnşaAllah sağlıcakla giysin lerde renk renk nasipse alırızArtık oğlanlara da çok güzel şeyler var ama kızlar kadar süslü püslü değil tabiooh gönlünce giydir
olmadı öyle yapıyım ya resmen 4 saatlik falan uykuyla iş geldim ağzım ayrılıyor esnemektenSiparişin gelene kadar normal yastık koy canım onlada rahat oluyor bu gece dene sen
yani yok bebek ölür yok başka şeyler falan söylüyorlar korktum ya yani sırt üstü yatmamızda bir sorun olmuyormuş demekkiCanım Varis basur ya da riskli gebelik söz konusu değilse istediğin yöne yatabilirsin dedi. Sağ sol sırt üstü hiç farketmez uykunda zaten vücut en rahat en uygun pozisyonu alıyor dedi. He normal bi saat iki saat uzandığında sola yat ama uyurken kendini zorlamaya çalışma dedi.
ben dünden sonra kesinleştirdim resmen alcam ya belki faydası olur size de atarım daha önce atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz benim almayı düşündüğüm yastığın linkini atarım şimdiSırt üstü uyumamaya özen gösteriyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum üstelik ağrım olarak uyanıyorum hamilelik yastığı mı alsam bilemedim ben de
Evet canım görmüştüm yorumları nasıl peki?ben dünden sonra kesinleştirdim resmen alcam ya belki faydası olur size de atarım daha önce atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz benim almayı düşündüğüm yastığın linkini atarım şimdi
Çalışana daha zor tabi ben bir koltuktan kalkıp ötekine uzanıyorumolmadı öyle yapıyım ya resmen 4 saatlik falan uykuyla iş geldim ağzım ayrılıyor esnemekten
Sırt üstü yatınca kasık ağrınız oluyor mu? Bende bi gerilme hissi ve kasık ağrısı oluyor. Gerçekten bebek o şekilde rahat edemiyor demekki diye düşünmeye başladım.Sırt üstü uyumamaya özen gösteriyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum üstelik ağrım olarak uyanıyorum hamilelik yastığı mı alsam bilemedim ben de
Hamile yastığı alana kadar eşin sırtına destek olsun yoksa çok ağrıyor
Evet evet kaşık ağrısı ve gerilmeyle uyanıyorum ben de ne kadar dikkat etsem de uykuya dalınca o pozisyona geçiyorum eşime de rica ettim beni öyle görürsen uyandır diye endişeleniyorum çünküSırt üstü yatınca kasık ağrınız oluyor mu? Bende bi gerilme hissi ve kasık ağrısı oluyor. Gerçekten bebek o şekilde rahat edemiyor demekki diye düşünmeye başladım.