2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben aşırı sinirlenmiştim ödeme için gelen kıza.
Ama neler saçmalıyor sigortayla ilgili fln bişeyler soruyor bana.
Emziriyordum o sırada daha doğrusu emzirmeye çalışıyordum. Bütün hırsımı çıkardım kadından
Hemşireler fln da tersledi kadını muhattabı hastamı bu işlerin diye.
Sen gitmesen de ayağına geliyorlar yani

Bende uyuyamadim yuz ustu yatamiyorum, sirt ustu yatamiyorum saga sola yatarakta hic rahat edemedim cok kotuydu donup durdum butun gece kahvaltimi yapiyim da bir magnezyum iccem migren gelicek gibi uykusuzluktan
ya hiç sorma napcaz böyle belim boşlukta gibi hafif dönüş yapıyım diyorum o zman da sırt üstü dönmüş oluyorum yastık alcam kesin böyle olmuycak ya karın ve beli destekleyen bir yastık vardı onun siparişini veriyim diyorum

Sırtı beli desteklemek çok rahatlatıyor. Ben toplamda 3 yastıkla yatıyorum şuanda biri belimde birine bacağımı atıyorum.
Ben yatarken öyle başlıyorum bacağımdaki yastık ayağıma dolanıyor düzgün durmuyor gece onu attım. Sırtı desteklemek şart ama biraz yaslanıyorum rahat uyuyorum.
Şimdiden böyleysek son aylarda yolculuk yapar gibi dik uyucaz sanırım

Siparişin gelene kadar normal yastık koy canım onlada rahat oluyor bu gece dene sen

Canım Varis basur ya da riskli gebelik söz konusu değilse istediğin yöne yatabilirsin dedi. Sağ sol sırt üstü hiç farketmez uykunda zaten vücut en rahat en uygun pozisyonu alıyor dedi. He normal bi saat iki saat uzandığında sola yat ama uyurken kendini zorlamaya çalışma dedi.

Sırt üstü uyumamaya özen gösteriyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum üstelik ağrım olarak uyanıyorum hamilelik yastığı mı alsam bilemedim ben de

Artık oğlanlara da çok güzel şeyler var ama kızlar kadar süslü püslü değil tabi ooh gönlünce giydir
Evet canm yine bize iyi denk geldi erkeklerin güzel modellerini lcw den seçip alıyorym hala. İnşaAllah sağlıcakla giysin lerde renk renk nasipse alırız
.
.
Kızlar bu arada çok kötüyüm günde, 1yada 2 kez gece veya, sabaha karşı burnum oluk oluk kanıyor bazen baş burun ağrısı da eşlik ediyor bazen sadece kanıyor ama tansiyonum yüksek çıkmadı, dün ölçülmüştü ne yapsam bilemedim eczaneden sprey aldım onu kullandım sonra yine kanadı var mı böyle benim gibi olan yada olanını duyan ne yapsam bilemedim fikir verin lütfen

yani yok bebek ölür yok başka şeyler falan söylüyorlar korktum ya yani sırt üstü yatmamızda bir sorun olmuyormuş demekki

Sırt üstü uyumamaya özen gösteriyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum üstelik ağrım olarak uyanıyorum hamilelik yastığı mı alsam bilemedim ben de
ben dünden sonra kesinleştirdim resmen alcam ya belki faydası olur size de atarım daha önce atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz benim almayı düşündüğüm yastığın linkini atarım şimdi

ben dünden sonra kesinleştirdim resmen alcam ya belki faydası olur size de atarım daha önce atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz benim almayı düşündüğüm yastığın linkini atarım şimdi
Evet canım görmüştüm yorumları nasıl peki?

Sırt üstü yatınca kasık ağrınız oluyor mu? Bende bi gerilme hissi ve kasık ağrısı oluyor. Gerçekten bebek o şekilde rahat edemiyor demekki diye düşünmeye başladım.

Sırt üstü yatınca kasık ağrınız oluyor mu? Bende bi gerilme hissi ve kasık ağrısı oluyor. Gerçekten bebek o şekilde rahat edemiyor demekki diye düşünmeye başladım.
Evet evet kaşık ağrısı ve gerilmeyle uyanıyorum ben de ne kadar dikkat etsem de uykuya dalınca o pozisyona geçiyorum eşime de rica ettim beni öyle görürsen uyandır diye endişeleniyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…