2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani önden para almak onların işine gelmiyor ekstra bir şey bulurlar hep çıkarken

Bende uyuyamadim yuz ustu yatamiyorum, sirt ustu yatamiyorum saga sola yatarakta hic rahat edemedim cok kotuydu donup durdum butun gece kahvaltimi yapiyim da bir magnezyum iccem migren gelicek gibi uykusuzluktan

Bence odemeyi en son yapariz o yuzden ne olduysak islem sonunda onu veririz. Filmlerde filan da oluyor ya sen dur ben cikis islemlerini yapiyim diyip biri gider parayi oder iyi bari sevindim herkesin olabilmesine
Bence de çünkü normal doğum diye gidip son anda sezaryen olan da var o yüzden fiyatta anlaşılır duruma göre en son ödeme yapılır

Yani önden para almak onların işine gelmiyor ekstra bir şey bulurlar hep çıkarken

tabi canım, ben eşime refakat ederken odadaki kağıt gibi otel terliklerinden birini baya faturaya yazdıklarını hatırlarım.
sen kaç binlik ameliyat ol, sonra gelsinler refakatçinin 1 liralık terliğini yazsınlar - allah için hatırlamıyorum ne kadar yazmışlardı ama çok gülmüştük

Bende uyuyamadim yuz ustu yatamiyorum, sirt ustu yatamiyorum saga sola yatarakta hic rahat edemedim cok kotuydu donup durdum butun gece kahvaltimi yapiyim da bir magnezyum iccem migren gelicek gibi uykusuzluktan
Ben dün denedim iyi kötü uyuyabildim. Sırtınıza yastıkla destek olmanız gerekiyor. Birde ben çok engin yastıkta yatarım onuda yükselttim sürekli yan yatınca göğsüm, omzum eziliyor. Göbeğimde yatağa yapışmadı daha iyiydi. Bu gece bi deneyin eminim daha rahat ediceksiniz.

şu benim kızımın dünkü pozu teyzeleri eli bi yanağında herşey yolunda işareti yapıp gülümsüyor. plasentası posterior, yarım kilo*25,6cm bebişim. tüm vital değerleri ve organları oluşmuş ve yerliyerinde maşallah
babası ilk defa izleyip bu sahnelerle karşılaşınca gözleri doldu, kaydedecektim güya videoya ama ben kocamı öyle görünce tamda o esnada doktor kalp atış sesini verince sahneye hobaaa bnmde gözler çeşme ah şu hormonlar...
[randevu sıramı beklerken meraktan vezneyi görünce duramadım gittim sordum doğum ücretli mi kaçtır kim girer vs, (tıpa gidiyorum) doğum esnasında icapçı doktor kimse o yaptırır doğumu dediler, prof hocalardan birini ayarlarda o girerse doğuma sezeryan 650tl, normaldoğum 1700tl dediler (adam ters söyledi sandım ama bu hocaya ödenen para olacağı için hocaların normal doğum teşvik ücretiymiş ondan böyle) kişiye özel oda varmış onunda geceliği 100tlmiş]

Valla gece uykusu benim için de kabus gibi olmaya başladı. Her gece aynı dön dur. Akşam olmasın istiyorum pozisyondan kaynaklı da değil ama asla uykuya dalamıyorum. Tuvalete kalkıyorum gece daha sonra yine dalamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Direkt başıma vuruyor uykusuzluk da

Ya utanmıyorlar da onu yazarken
Ben de çıkarken Urası Profun kontrol ettiğini öğrenmiştim.
1000 lira ekstrayı görünce diğerleri dikkatimi çekmedi hiç ya neden Prof baktı diyorum hastanede tek doktor oydu o sırada diyorlar
mutlaka bişey buluyorlar

ayrıca ben yavrumu hala göbek deliğimin altına avucumu yan koyup oraları dürtüp kızı hissetmeye vs çalışıyordum meğersem kızımın ayakları bacaklarıyla oynarmışım benim kızın kafası göbek deliğimin yukarısında görüldü dün anasıda sansın yukarılara sancı girince mideme bişey dokundu / kaburgam acıdı heralde falan

hahahah iyi bari "ne biçim anasınız siz, en iyi doktorlara baktırdık yine memnun edemedik" falan diye üste çıkmadılar
benim o en son faturalaşmanın yapıldığı kısımda başka bi yerde olmam lazım kesin, yoksa kesin kavga çıkarırım, şimdiye kadarki maceralarımızda hep yanlışlık yaptılar hesaplamada. sigortadan aldıkları kısmı tekrar bize yazdılar vsvsvs. ondan yani seviyorum ediyorum ama o ödeme bürosu canımı sıkıyor

Bende bir yastik daha aldim bacak arama koydum filan ama zaten yataga zor sigiyorum bir de yastikla iyice bunaldim

Bacak arasında yastık sabit durmuyor ki Sırtınıza koyun biraz yaslanıyorsunuz daha rahat oluyor.

Sirtimin orda da esim yatiyor hemen yastigi firlatip atar eskiden o benim yerimde yatiyordu alismis sag tarafta uyumaya ben solda yatiyordum. Hamile kalip gece tuvalete kalkma siklasinca ben o tarafa gectim tuvalete daha yakin gece duserim filan diye en iyisi hamile yastigi alip sinirlari cizmek

Benimde öyle dalana kadar 1-2 saatim gidiyor. Sızıp yatamıyorum çok yorgun olsamda

Hamile yastığı alana kadar eşin sırtına destek olsun yoksa çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…