- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.421
Yani önden para almak onların işine gelmiyorcanım normal ameliyat gibi diye biliyorum ben. bütün işlemler çıkışta oluyor, hastanedeyken yenen refakatçi yemeğinden - operasyon sırasında kullanılması gereken ekipman/ilaca kadar standartın dışında bir şey olursa karşılayacağına dair imza atıyorsun sadece :)
özel sağlık sigortan var ise ondan bir provizyon alıp, karşıladığı karşılamadığı kalemlere bakıp - geri kalan tutarı senden tahsil ediyorlar :)
ayy dün uyuyamadım takıntı haline getirdim sola yatcam diye bi türlü uyuyamadım sabah da 5 te uyandım öyle yatağın içinde durdum sonra uykusuz uykusuz işe geldim bu yatış işini doktoruna soran var mı ya çalışıyorken daha sıkıntı oluyor uykusuz işe gelmek zorunda kalıyorsun
Bence de çünkü normal doğum diye gidip son anda sezaryen olan da var o yüzden fiyatta anlaşılır duruma göre en son ödeme yapılırBence odemeyi en son yapariz o yuzden ne olduysak islem sonunda onu veririz. Filmlerde filan da oluyor ya sen dur ben cikis islemlerini yapiyim diyip biri gider parayi oderiyi bari sevindim herkesin olabilmesine
Ben de geçen ay gittiğimde tetanoz aşısını olduktan sonra kan verdim doktor da hiçbir şey demediAynen hatta ayakta aldirdim kani virus var oturmiyim diyebende dusunemedim hic
Yani önden para almak onların işine gelmiyorekstra bir şey bulurlar hep çıkarken
Ben dün denedim iyi kötü uyuyabildim. Sırtınıza yastıkla destek olmanız gerekiyor. Birde ben çok engin yastıkta yatarım onuda yükselttim sürekli yan yatınca göğsüm, omzum eziliyor. Göbeğimde yatağa yapışmadı daha iyiydi. Bu gece bi deneyin eminim daha rahat ediceksiniz.Bende uyuyamadim yuz ustu yatamiyorum, sirt ustu yatamiyorum saga sola yatarakta hic rahat edemedim cok kotuydu donup durdum butun gecekahvaltimi yapiyim da bir magnezyum iccem migren gelicek gibi uykusuzluktan
Sanki parayı ödemeyip bebeği bırakıp kaçıcazYani önden para almak onların işine gelmiyorekstra bir şey bulurlar hep çıkarken
Ya utanmıyorlar da onu yazarkentabi canım, ben eşime refakat ederken odadaki kağıt gibi otel terliklerinden birini baya faturaya yazdıklarını hatırlarım.
sen kaç binlik ameliyat ol, sonra gelsinler refakatçinin 1 liralık terliğini yazsınlar - allah için hatırlamıyorum ne kadar yazmışlardı ama çok gülmüştük
Bence de çünkü normal doğum diye gidip son anda sezaryen olan da var o yüzden fiyatta anlaşılır duruma göre en son ödeme yapılır
Ben de geçen ay gittiğimde tetanoz aşısını olduktan sonra kan verdim doktor da hiçbir şey demedi
Ya utanmıyorlar da onu yazarken
Ben de çıkarken Urası Profun kontrol ettiğini öğrenmiştim.
1000 lira ekstrayı görünce diğerleri dikkatimi çekmedi hiçya neden Prof baktı diyorum hastanede tek doktor oydu o sırada diyorlar
mutlaka bişey buluyorlar
Ben dün denedim iyi kötü uyuyabildim. Sırtınıza yastıkla destek olmanız gerekiyor. Birde ben çok engin yastıkta yatarım onuda yükselttim sürekli yan yatınca göğsüm, omzum eziliyor. Göbeğimde yatağa yapışmadı daha iyiydi. Bu gece bi deneyin eminim daha rahat ediceksiniz.
Bacak arasında yastık sabit durmuyor kiBende bir yastik daha aldim bacak arama koydum filan ama zaten yataga zor sigiyorum bir de yastikla iyice bunaldim
Bacak arasında yastık sabit durmuyor kiSırtınıza koyun biraz yaslanıyorsunuz daha rahat oluyor.
Benimde öyle dalana kadar 1-2 saatim gidiyor. Sızıp yatamıyorum çok yorgun olsamdaValla gece uykusu benim için de kabus gibi olmaya başladı. Her gece aynı dön dur. Akşam olmasın istiyorum pozisyondan kaynaklı da değil ama asla uykuya dalamıyorum. Tuvalete kalkıyorum gece daha sonra yine dalamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Direkt başıma vuruyor uykusuzluk da
Sırtı beli desteklemek çok rahatlatıyor. Ben toplamda 3 yastıkla yatıyorum şuanda biri belimde birine bacağımı atıyorum.Bacak arasında yastık sabit durmuyor kiSırtınıza koyun biraz yaslanıyorsunuz daha rahat oluyor.
Hamile yastığı alana kadar eşin sırtına destek olsun yoksa çok ağrıyorSirtimin orda da esim yatiyor hemen yastigi firlatip atareskiden o benim yerimde yatiyordu alismis sag tarafta uyumaya ben solda yatiyordum. Hamile kalip gece tuvalete kalkma siklasinca ben o tarafa gectim tuvalete daha yakin gece duserim filan diye en iyisi hamile yastigi alip sinirlari cizmek