2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah yoktur kuzum yine de yrn bı giderim insallah TSH için aç mı gitmek gerekiyor canım genel bı tahlil yaptiriym diyorm insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
İnşallah
Doktor dikkat etmen gereken şeyler söyledi ki peki dinlen, iş yapma, yat vs dedi mi
Canım ztn benim düşük riskim vardı ondan dolayı dinlen iş yapma uzan dedi hala öyle diyo ağır bisy kaldırma çok iş yapma dinlen vs

Mesela ben geçen tetanoz aşısı olduğumda kanı önce alalım aşı değerleri etkileyebilir demişlerdi. Önce kan verdim sonra aşı oldum senin tam tersi mi yaptılar biraz saçma olmuş dediğin gibi.

Aç gitmek gerekiyormuş tsh için. Ben de gidicem yasaklardan sonra.

O zaman muhtemelen aşıdan kaynaklı olmuştur,

Yok hayır aç olmana gerek yok, herhangi bir saatte gittiğimizde de tahlil yaptılar hep

Yok hayır aç olmana gerek yok, herhangi bir saatte gittiğimizde de tahlil yaptılar hep
Şimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demediler Normal kan aldılar o anki durumuma göre

Aç gitmek gerekiyormuş tsh için. Ben de gidicem yasaklardan sonra.

Şimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demediler Normal kan aldılar o anki durumuma göre
Teşekkür ederim kızlar yrn ac gidemicem eşim ogleden snra goturcek ama en azından genel bı tahlil yapsn her ihtimale karşı çok sağolun insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Tsh için mutlaka aç ve ilaç almadan kan vermek gerekir dediler bana. Ben hep öyle veriyorum.

İnanın bilmiyorum, iyi de bir dahileye doktoru, güvenilir yani, genelde de hep bakılıyor değerlerime bir daha gittiğimde sorayım
Şimdi ben ilaç kullandığım için, değeri etkilemesin diye ilaç içmeden yaptırmamı söyledi doktor. İlacı da kahvaltı yapmadan aç karnına içmem gerektiği için aç gidiyorum dolayısıyla. Belki de ondandır. Bilemedim ben de.

Evet bende aç karına alıyorum ilacı ama hiç aç karınla tahlil yapacağız demediler ilginç Ama yine de kafama takıldı, haftaya gidince soracağım Teşekkürler

Bence odemeyi en son yapariz o yuzden ne olduysak islem sonunda onu veririz. Filmlerde filan da oluyor ya sen dur ben cikis islemlerini yapiyim diyip biri gider parayi oder iyi bari sevindim herkesin olabilmesine

Bana da söyledi doktorum. Şöyle oldu aslında : ben çok aşağıda hissediyorum normal mi bu dedim. O da biraz aşağıda gibi o yüzden böyle hissediyorsun ama normal 25-26. Haftalarda çıkar yukarıya dedi. Endişelenilecek durun yok dedi

Bende yatıyorum istemsiz en rahat olduğum şekil o yüzüstü yatamıyoruz zaten
ayy dün uyuyamadım takıntı haline getirdim sola yatcam diye bi türlü uyuyamadım sabah da 5 te uyandım öyle yatağın içinde durdum sonra uykusuz uykusuz işe geldim bu yatış işini doktoruna soran var mı ya çalışıyorken daha sıkıntı oluyor uykusuz işe gelmek zorunda kalıyorsun

canım normal ameliyat gibi diye biliyorum ben. bütün işlemler çıkışta oluyor, hastanedeyken yenen refakatçi yemeğinden - operasyon sırasında kullanılması gereken ekipman/ilaca kadar standartın dışında bir şey olursa karşılayacağına dair imza atıyorsun sadece :)

özel sağlık sigortan var ise ondan bir provizyon alıp, karşıladığı karşılamadığı kalemlere bakıp - geri kalan tutarı senden tahsil ediyorlar :)

Baştan ödeme almazlar canım. Çıkış işlemleri sırasında alınıyor ödeme.
Epidural için bazen geç de kalınabiliyor hastaneye gittiğinde atıyorum açıklığın 7-8 cm ise epidural takmazlar ve normal doğumdan sezaryene de dönebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…