- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.401
İnşallah yoktur kuzum yine de yrn bı giderim insallah TSH için aç mı gitmek gerekiyor canım genel bı tahlil yaptiriym diyorm insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimiziHerkesete olacak diye bir şey yok canm, normalde gebelerin % 2 veya 3 üçünde rastlanıyormuş, internette öyle yazıyor, yoktur inşallah bir şey, şu hamilelikte ne kadar olumsuz şey varsa yaşadımAllah inşallah sağsağlim doğumlar nasip eder hepimize İlk hamileliğimde olumsuz hiç bir şey yaşamamıştım, neyse bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Canım ztn benim düşük riskim vardı ondan dolayı dinlen iş yapma uzan dedi hala öyle diyo ağır bisy kaldırma çok iş yapma dinlen vsİnşallah
Doktor dikkat etmen gereken şeyler söyledi ki peki dinlen, iş yapma, yat vs dedi mi
Mesela ben geçen tetanoz aşısı olduğumda kanı önce alalım aşı değerleri etkileyebilir demişlerdi. Önce kan verdim sonra aşı oldum senin tam tersi mi yaptılar biraz saçma olmuş dediğin gibi.Benimki de oyledir aslinda, benim durumum bence biraz daha farkli kasintim oyle cok yoktu gogsum buyudugu icindi. Bir de hepatit b asisi olup kan vermek cok sacmaydi hemsire de bir sey demedi. Test yanlis sonuc verdi asidan dolayi bence. Bir onceki ayda 22 cikmis deger cunku hepatit b nin bir ayda 2 doz yapilmasi, asi olup kan vermek etkiledi sanirim. Takip edicem ama bundan sonraki surecte
Aç gitmek gerekiyormuş tsh için. Ben de gidicem yasaklardan sonra.İnşallah yoktur kuzum yine de yrn bı giderim insallah TSH için aç mı gitmek gerekiyor canım genel bı tahlil yaptiriym diyorm insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
Canım ztn benim düşük riskim vardı ondan dolayı dinlen iş yapma uzan dedi hala öyle diyo ağır bisy kaldırma çok iş yapma dinlen vs
O zaman muhtemelen aşıdan kaynaklı olmuştur,Benimki de oyledir aslinda, benim durumum bence biraz daha farkli kasintim oyle cok yoktu gogsum buyudugu icindi. Bir de hepatit b asisi olup kan vermek cok sacmaydi hemsire de bir sey demedi. Test yanlis sonuc verdi asidan dolayi bence. Bir onceki ayda 22 cikmis deger cunku hepatit b nin bir ayda 2 doz yapilmasi, asi olup kan vermek etkiledi sanirim. Takip edicem ama bundan sonraki surecte
Yok hayır aç olmana gerek yok, herhangi bir saatte gittiğimizde de tahlil yaptılar hepİnşallah yoktur kuzum yine de yrn bı giderim insallah TSH için aç mı gitmek gerekiyor canım genel bı tahlil yaptiriym diyorm insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
Canım ztn benim düşük riskim vardı ondan dolayı dinlen iş yapma uzan dedi hala öyle diyo ağır bisy kaldırma çok iş yapma dinlen vs
Yok hayır aç olmana gerek yok, herhangi bir saatte gittiğimizde de tahlil yaptılar hep
Şimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demedilerİnşallah yoktur kuzum yine de yrn bı giderim insallah TSH için aç mı gitmek gerekiyor canım genel bı tahlil yaptiriym diyorm insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
Aç gitmek gerekiyormuş tsh için. Ben de gidicem yasaklardan sonra.
Teşekkür ederim kızlar yrn ac gidemicem eşim ogleden snra goturcek ama en azından genel bı tahlil yapsn her ihtimale karşı çok sağolun insallah hepimiz güzel sonuçlar alırızŞimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demedilerNormal kan aldılar o anki durumuma göre
Tsh için mutlaka aç ve ilaç almadan kan vermek gerekir dediler bana. Ben hep öyle veriyorum.Şimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demedilerNormal kan aldılar o anki durumuma göre
İnanın bilmiyorum, iyi de bir dahileye doktoru, güvenilir yani, genelde de hep bakılıyor değerlerimeTsh için mutlaka aç ve ilaç almadan kan vermek gerekir dediler bana. Ben hep öyle veriyorum.
Şimdi ben ilaç kullandığım için, değeri etkilemesin diye ilaç içmeden yaptırmamı söyledi doktor. İlacı da kahvaltı yapmadan aç karnına içmem gerektiği için aç gidiyorum dolayısıyla. Belki de ondandır. Bilemedim ben de.İnanın bilmiyorum, iyi de bir dahileye doktoru, güvenilir yani, genelde de hep bakılıyor değerlerimebir daha gittiğimde sorayım
Evet bende aç karına alıyorum ilacı ama hiç aç karınla tahlil yapacağız demediler ilginçŞimdi ben ilaç kullandığım için, değeri etkilemesin diye ilaç içmeden yaptırmamı söyledi doktor. İlacı da kahvaltı yapmadan aç karnına içmem gerektiği için aç gidiyorum dolayısıyla. Belki de ondandır. Bilemedim ben de.
Tsh da hep aç kan isterler hatta o aç karna alınan tiroid ilacını da sakın alma testi yanıltır der doktorlarŞimdi okudum bazı arkadaşlar aç karına demiş, yanlış yönlendirmek istemem ama bana hiç aç karınla kan alacağız demedilerNormal kan aldılar o anki durumuma göre
Mesela ben geçen tetanoz aşısı olduğumda kanı önce alalım aşı değerleri etkileyebilir demişlerdi. Önce kan verdim sonra aşı oldum senin tam tersi mi yaptılar biraz saçma olmuş dediğin gibi.
Anladım çok teşekkürler, genelde düzensiz kullanıyordum zaten ve tahlil yapılırken kullanmamış oluyordum ilacı, ancak şimdilerde düzenli kullanmaya başladımTsh da hep aç kan isterler hatta o aç karna alınan tiroid ilacını da sakın alma testi yanıltır der doktorlar
Herkese yapıyorlarmış aşırı kilo olmadığı sürece tabi isteğe bağlı. 4 cm açıklıktan sonra eğer anne sancıya dayanamıyorum yapın derse yapıyoruz dedi benim doktorum. Ama mesela o an istemedik vazgeçtik yine de baştan ödeme yaptığımız için o fiyat değişmiyor heralde.
Bana da söyledi doktorum. Şöyle oldu aslında : ben çok aşağıda hissediyorum normal mi bu dedim. O da biraz aşağıda gibi o yüzden böyle hissediyorsun ama normal 25-26. Haftalarda çıkar yukarıya dedi. Endişelenilecek durun yok dediKızlar selam
bugun ayrıntılı ultrasona girdim, her şey yolunda şükür Ama en son doktor dedi ki: bebeğin eşi olması gerekenden aşağıda, ama bu hiç telaslanacak bir şey değil, zamanla yukarı çıkar Ben seni doğuma kadar takip edecek olsam bunu şuan söylemezdim bile. Kendi doktorun da söylememiştir (evet söylemedi) ama sadece gördüğüm için söylüyorum hiç önemli değil.
Tabi hiç takma vs demesi bana etki etmedi Telaş yaptım Bu haftalarda böyle söylenilen oldu mu aramızda ? Kendi doktorum ayrintilidan bir ay sonra gelirsin bana demişti ama o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum.
ayy dün uyuyamadım takıntı haline getirdim sola yatcam diye bi türlü uyuyamadım sabah da 5 te uyandım öyle yatağın içinde durdum sonra uykusuz uykusuz işe geldim bu yatış işini doktoruna soran var mı ya çalışıyorken daha sıkıntı oluyor uykusuz işe gelmek zorunda kalıyorsunBende yatıyorum istemsiz en rahat olduğum şekil o yüzüstü yatamıyoruz zaten
Herkese yapıyorlarmış aşırı kilo olmadığı sürece tabi isteğe bağlı. 4 cm açıklıktan sonra eğer anne sancıya dayanamıyorum yapın derse yapıyoruz dedi benim doktorum. Ama mesela o an istemedik vazgeçtik yine de baştan ödeme yaptığımız için o fiyat değişmiyor heralde.
Baştan ödeme almazlar canım. Çıkış işlemleri sırasında alınıyor ödeme.Herkese yapıyorlarmış aşırı kilo olmadığı sürece tabi isteğe bağlı. 4 cm açıklıktan sonra eğer anne sancıya dayanamıyorum yapın derse yapıyoruz dedi benim doktorum. Ama mesela o an istemedik vazgeçtik yine de baştan ödeme yaptığımız için o fiyat değişmiyor heralde.