2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet kaşık ağrısı ve gerilmeyle uyanıyorum ben de ne kadar dikkat etsem de uykuya dalınca o pozisyona geçiyorum eşime de rica ettim beni öyle görürsen uyandır diye endişeleniyorum çünkü 🙄
Bende gece onun ağrısına uyanıyordum artık dikkat ediyorum. Ay herkese ısrar ediyor gibi oldum ama sende sırtına yastık koy 😁 Dönmek istersen dönemiyosun yastıkta sırtına destek oluyor.

Kızlar sizden bir ricam olacak konu dışında 😅 eşimin doğum günü yaklaşıyor ve evlendikten sonra geçireceğimiz ilk doğum günü malum pandemi dışarı çıkamıyoruz resmen kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum fikir verir misiniz lütfen 🤗

Çalışana daha zor tabi ben bir koltuktan kalkıp ötekine uzanıyorum 😂
Evde sıkıcı oluyor gerçi bi zaman sonra 😕
ayy valla dört gözle 24 haftayı doldurmayı bekliyorum o zman hastane bana idarei izin vereceğini söyledi oda ocağın sonu olacak muhtemelen sorunsuz bir şekilde bi ayrılsaydım işte ne güzel evde ayağımı uzartır yatardım ohh mis

ayy valla dört gözle 24 haftayı doldurmayı bekliyorum o zman hastane bana idarei izin vereceğini söyledi oda ocağın sonu olacak muhtemelen sorunsuz bir şekilde bi ayrılsaydım işte ne güzel evde ayağımı uzartır yatardım ohh mis
Çalışan kadınlara saygı duyuyorum ne güzel topluma faydalı oluyorlar. Tabi hem hamilelik hem iş zor Allah kolaylık versin.

Evet canm yine bize iyi denk geldi erkeklerin güzel modellerini lcw den seçip alıyorym hala. İnşaAllah sağlıcakla giysin lerde renk renk nasipse alırız 🥰🥰
.
. 🌺🌺🌺🌺
Kızlar bu arada çok kötüyüm günde, 1yada 2 kez gece veya, sabaha karşı burnum oluk oluk kanıyor bazen baş burun ağrısı da eşlik ediyor bazen sadece kanıyor ama tansiyonum yüksek çıkmadı, dün ölçülmüştü ne yapsam bilemedim eczaneden sprey aldım onu kullandım sonra yine kanadı 🤷🏻‍♀️ var mı böyle benim gibi olan yada olanını duyan ne yapsam bilemedim fikir verin lütfen 🤔😕😕😕😕
Merhaba canım benimde burnum sürekli kanıyodu hala kanıyo hatta en son dün akşam kanadı. Kadın doğum doktoruma sordum kan testi yaptı kan pıhtilaşmama baktı normal olabileceğini söyledi kbb doktoruna yönlendirdi. Kbb doktoru baktı burnuma 1 tane damar çatlakmış bulunduğun ortam kuru mu petek klima çalışıyo mu diye sordu çalıştığım yerde klima var dedim tamam dedi tansiyonunu takip et dedi bi krem yazdı bitkisel nemlendirici kadın doğum doktorumda onayladı. Sebebide şuymuş hamilelikte kanımız ve basıncı artıyomuş kuru havalarda da burun damarı çatlayabiliyomuş. Basıncımız artınca kan ordaki çatlaktan fışkırıyormuş. Bendede aniden durup dururken oluyo arada ama çok uzun sürmüyo bende 5 dk kanamıyo bile. Kremin ismini atabilirim istersen. Korkmana gerek yok çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım ♥️
rica ederim canım ne dmek :KK200:
Çalışan kadınlara saygı duyuyorum ne güzel topluma faydalı oluyorlar. Tabi hem hamilelik hem iş zor Allah kolaylık versin.
sağol canım amin herkes sen gibi düşünse keşke

Valla gece uykusu benim için de kabus gibi olmaya başladı. Her gece aynı dön dur. Akşam olmasın istiyorum pozisyondan kaynaklı da değil ama asla uykuya dalamıyorum. Tuvalete kalkıyorum gece daha sonra yine dalamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Direkt başıma vuruyor uykusuzluk da 😞
Ben de ayniyim sabah gunes dogmadan uyanip uyuyamiyorum. Gece de uyku tutmuyo yatinca sersem gibiyim 😑

Ben son günlerde bebeğin hareketlerini daha az hissetmeye başladım neden acaba 🤔 önceden çok hareketliydi oturduğum anda hareket etmeye başlardı ya da yattığımda ama şimdi bir iki hareket hissediyorum gerisi yok. Biraz tedirgin olmaya başladım normal mi ki

Ben son günlerde bebeğin hareketlerini daha az hissetmeye başladım neden acaba 🤔 önceden çok hareketliydi oturduğum anda hareket etmeye başlardı ya da yattığımda ama şimdi bir iki hareket hissediyorum gerisi yok. Biraz tedirgin olmaya başladım normal mi ki
Bende öyle 2 gün önce çok hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum. Yerini biliyorum iyice kendimi dinlemem gerekiyor hareket ediyor mu diye. 🥺

Aynisini ben yasiyorum. Eskiden pir pir duyardim oturdugumda yattigimda hatta ozellikle kahvalti yaparken. Simdi son 4 5 gundur eski hareketliligi hissedemiyorum.

X