- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.821
Hahah son cümlene baya güldüm canımevet erkenden öğrenip batı beklemek de ayrı bir stres. İnşallah çok sağlıklı ilerler canım ve inşallah biz de bir gün o çift çizgileri görebiliriz ☺
Eski evet. Şmdi çok şükür 2 kayıptan sonra sağlıklı. Umarım öyle devam ederCanım bu söylediğin eski bir gebeliğinde oldu dimi? Şuan sağlıklı bebişin dimi?
Evet canım karından baktı. Tabi bir nevi rahatladım. Ama 12.haftaya kadar doktorlar çok önemsemiyor. Düşük tehlikesine vs karşın. Rabbim hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin.Ama yine de kalp atışı olduğunu biliyorsun canım ya, bu bile seni çok rahatlatmalı, içimi ferah tut, herhalde karından baktı dimi
bTabiki kzu biz anne adayı değilmyiizİçebiliyormuyuz bizde. Nar alıp sıksak taze
Benimde sol kasigin agriyorBenim de sol kasığım arada ağrıyor acaba benimki de mi sola yerleştisol olunca erkek diye biliyorum canım ben
Bende emziriyorum drum sıkıntı olmaz emzirebilirsin dedi. Hatta kendiside emzirmis hamileyken 4 ay olana kadar emmeye devam etti bebegim sonra zaten tadi degisti kendi birakti emmeyi dedi. Dusuge sebep olmazmis sadece anneyi yorarmis oyle dediYa varya rezil oldum bugün boşuna yani bebek bile gözükmediği kese 2 mm imiş sadece bunu dedi çocuk emziriyorum dedim bir sorun felan olur mu dedim hemen bırak diyor düşük tehlikesi felan
ben de varım. bulantıyı bırak halsizlil bile yokBi bulanmayan benim sanirim
Kan degeri araligina gore 679da 3 haftalik olur. 2 kati arttigini dusunursek her gun bugun 4 5 binlere cikmistir. 3 bucuk 4 haftalik olmasi lazim benceŞimdi kızlar benim sat 1 ağustostu. Ovulasyon takibi ile geç yumurtlama oldu 26 ağustosta yumurtam çatladı doğal olarak adetim 8 eylüle sarktı. 8 eylülde değerim 679 du. Uygulamalara sat yazılınca 5 hafta çıkıyor ama yumurtlama geç olduğu için şu an tam olarak kaçıncı haftadayım ben :))
Ben regenesis kullanıyorum günde bir tokKizlar doktor bana folidays folik asit yazdi eczaneden aldigimda bana gunde 2 defa tok karina kullanmam gerektigini soyledi siz de ayni sekilde mi kullaniyorsunuz. Bir defa aliniyor diye hep duydum2 fazla degil mi? ve siz tok karina mi kullaniyorsunuz
Kızımda öyle öğrenmiştim, bi kaç gün sonra dr da kese falan görülmüştü. Bunda ben de bi tuhaf oldum erken olunca . Allah korusun, ya kimyasal gebelikse, ya bi kaç gün sonra adet olursam diye korktum. En uzun adet döngümü de atlatınca rahatlayabildim . Eşim de benim kararsız sözlerimi duyunca tam sevinemedi de. Geçen gün sen şimdi hamile misin , değil misin , anlamadim. Bence sen bile emin değilsin dediEveet zaman gecmiyor keske diyorum daha gec ogrenseymisim, simdiye kalp atisini duymustuk 4. Hafta ogrenseydiksaglikla gelsinler insallah biz bekleriz bi iki hafta daha bi de insanlara soyledim ya gecen hafta sormuslardi hemen kac haftalik diye ee daha uc diyince onlarda sasiriyolardi
Kızımda öyle öğrenmiştim, bi kaç gün sonra dr da kese falan görülmüştü. Bunda ben de bi tuhaf oldum erken olunca . Allah korusun, ya kimyasal gebelikse, ya bi kaç gün sonra adet olursam diye korktum. En uzun adet döngümü de atlatınca rahatlayabildim . Eşim de benim kararsız sözlerimi duyunca tam sevinemedi de. Geçen gün sen şimdi hamile misin , değil misin , anlamadim. Bence sen bile emin değilsin dediAslında tam şimdi söylemeliydim ama çok sabırsızım
Size neden verdi acaba progestan ve coraspini. Benim doktorum da ne kanama ne lekelenme olmamasına rağmen verdi bir hafta kullandım ama progestanı kullanmıyorum artık bıraktım coraspin içiyorum. Önlem amaçlı da veriyorlarmış ama çok gerekli bir şey mi?
Bana da progestan ve corasprin verdi ama ben daha önce düşük yaptığım için verdi
Benim de 8 ay önce gebeliğim 6. Haftada kalp durması sonucu sonlandı ama o zamanda kanama, düşük olmadı kürtaj olmuştum. Belki o sebeple vermiştir bana da
Cnm gittim duyduk kalbi ama net deildi karından baktı. 9 ay boyunca iğnelere coraspin e devam. 3 hafta sonra gel dedi dr. Sen ne yaptın cnm
Ben oksapar ipne ve coraspin kullanıyorum
Cnm 2 boş gebeliğim var 2. Yolk vardı anomali dedi dr. Genetik test pıhtılaşma yapamadım bulunduğum yerde genetik bölüm kapalıydı. Pandemi derken gidemedim de yaptıran bi şehire derken kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım yine. Yani önlem olarak ipne +coraspin başladık. Benim merak ettiğim niye sadece hap yazdı size. Dha önce iğne kullandınız sonuçtaİlk hamileliğim 10.haftada kalp atışı durması sonucu sonlandı Sonraki hamileliğimde doğuma kadar hem iğne hem aspirin kullandım. Bugün muayenede bunu anlatınca aspirin verdi, ara ara adet olacakmisim gibi sancım oluyor deyince de progestan verdi. Progestan rahmi besliyor ihmal etmemek lazım özellikle ağrı varsa
Merhaba kizlar, daha önceden düşüğünüz mü var o yüzden mi iğne kullanıyorsunuz? Ve kanda genetik pihtilasma testi yapıldı mı yoksa sadece düşük olduğu için mi iğne ve aspirin verildi?
Cnm 2 boş gebeliğim var 2. Yolk vardı anomali dedi dr. Genetik test pıhtılaşma yapamadım bulunduğum yerde genetik bölüm kapalıydı. Pandemi derken gidemedim de yaptıran bi şehire derken kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım yine. Yani önlem olarak ipne +coraspin başladık. Benim merak ettiğim niye sadece hap yazdı size. Dha önce iğne kullandınız sonuçta
Kaç mcg ? Günde 4 mcg uygun görülüyor normalde.Kizlar doktor bana folidays folik asit yazdi eczaneden aldigimda bana gunde 2 defa tok karina kullanmam gerektigini soyledi siz de ayni sekilde mi kullaniyorsunuz. Bir defa aliniyor diye hep duydum2 fazla degil mi? ve siz tok karina mi kullaniyorsunuz
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum corasprin de ayni zamanda. Pihtilasma icin genetik test yaptirmistik iki genimde mutasyon cikti birini cok onemsiyorlar da otekisi folik asit metabolizmasi ile ilgili gen pek rolu yok pihtilasmada. Tekrarlayan gebelik kayiplarim vardi.İlk hamileliğim 10.haftada kalp atışı durması sonucu sonlandı Sonraki hamileliğimde doğuma kadar hem iğne hem aspirin kullandım. Bugün muayenede bunu anlatınca aspirin verdi, ara ara adet olacakmisim gibi sancım oluyor deyince de progestan verdi. Progestan rahmi besliyor ihmal etmemek lazım özellikle ağrı varsa
Merhaba kizlar, daha önceden düşüğünüz mü var o yüzden mi iğne kullanıyorsunuz? Ve kanda genetik pihtilasma testi yapıldı mı yoksa sadece düşük olduğu için mi iğne ve aspirin verildi?
Ben de kan sulandirici igne kullaniyorum corasprin de ayni zamanda. Pihtilasma icin genetik test yaptirmistik iki genimde mutasyon cikti birini cok onemsiyorlar da otekisi folik asit metabolizmasi ile ilgili gen pek rolu yok pihtilasmada. Tekrarlayan gebelik kayiplarim vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?