2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Eveet zaman gecmiyor keske diyorum daha gec ogrenseymisim, simdiye kalp atisini duymustuk 4. Hafta ogrenseydik saglikla gelsinler insallah biz bekleriz bi iki hafta daha bi de insanlara soyledim ya gecen hafta sormuslardi hemen kac haftalik diye ee daha uc diyince onlarda sasiriyolardi

Ben oksapar ipne ve coraspin kullanıyorum

Hahah son cümlene baya güldüm canım evet erkenden öğrenip batı beklemek de ayrı bir stres. İnşallah çok sağlıklı ilerler canım ve inşallah biz de bir gün o çift çizgileri görebiliriz

Ben gittim 5 tüp kan verdim. İdrarda az bi enfeksiyon var dedi. Bebek 6+3 dedi keseyi gördü ama kalp atışını bana dinletmedi. Ben zor duydum dedi. Sen duyamazsın dedi
Bence kızlar 8 9 haftlıkken gidin
Ama yine de kalp atışı olduğunu biliyorsun canım ya, bu bile seni çok rahatlatmalı, içimi ferah tut, herhalde karından baktı dimi

Bazi anneler bu konuyu yanlis anlayip yok benim şu tarafta yanliş vs yaziyor.6-9 haftalar arasinda yani doktorun verdigi ilk ultrason kagidina bakiliyor.eger kese sag tarafta ise kız sol tarafta ise erkek bebek oluyor.Tabi karinda da tam tersi düsunceksiniz.eger sol tarafta ise kiz sag tarafta ise erkek.(selfy yapmak gibi dusunun.)Cinsiyet icin tahminde bulunmada önmli olan ilk ultrason foto.bebek sonradan zaten habire yer degistiriyor. Demiş birisi bu alıntı arkadaşlar ben de böyle duymuştum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…