- 17 Haziran 2020
- 661
- 616
- 18
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.801
Sen bugün gidecektin ne yaptın kuzumVajinal mi gördünüz hayırlı olsun❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bugün gidecektin ne yaptın kuzumVajinal mi gördünüz hayırlı olsun❤
Ben kız istiyorum ama erkek hissediyorumCinsiyetleri ne hissediyorsunuz
Ben kız hissediyorum ama erkek olmasını istiyorum. Sağlıkla doğsun gerisi önemli değil tabi![]()
Cnm gittim duyduk kalbi ama net deildi karından baktı. 9 ay boyunca iğnelere coraspin e devam. 3 hafta sonra gel dedi dr. Sen ne yaptın cnmSen bugün gidecektin ne yaptın kuzum
Çok benziyor bizim durumlar, 2+6 da ovulasyon testi yaptım, bununla nasıl öğreniliyor diye merak etmiştim sadece. ne kadar doğru bilmiyorum, yumurtlama günü gibi çift çizgi çıktı, iki gün sonra da normal gebelik testi yaptım, bariz bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm . benimki de erken döllenme. Döngüm 24 sürecek diye tahmin ediyordum, zaten. bekle bekle biz de 4+2 olduk daha![]()
Hadi ya sol erkek mi oluyorBenim de sol kasığım arada ağrıyor acaba benimki de mi sola yerleştisol olunca erkek diye biliyorum canım ben
Daha gitmedim benCnm gittim duyduk kalbi ama net deildi karından baktı. 9 ay boyunca iğnelere coraspin e devam. 3 hafta sonra gel dedi dr. Sen ne yaptın cnm
Ben oksapar ipne ve coraspin kullanıyorumKizlar merhaba,
Testte pozitifi gördükten sonra ha bugün ha yarın derken nihayet ilk kontrolume gittim. Doktor ultrasona aldı hemen, 5 haftalıkla uyumlu kesemizi gördük. İki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. Folik asit, progestan ve aspirin başladı
Kizlar daha önce veya şimdi hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı acaba? Bir şeyler sormak istiyorum da
Bi bulanmayan benim sanirim![]()
Ben yedinci haftadayim buralar cok sakin:)Bende varimama galiba bulantilar 6 haftadan sonra filan basliyor ben daha oralara gelemedim
![]()
Hahah son cümlene baya güldüm canımBenim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 dehaftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun
![]()
Canım bu söylediğin eski bir gebeliğinde oldu dimi? Şuan sağlıklı bebişin dimi?Benim yolkssc vardı ama boş gebelik dedi dr kürtaj oldum. İnş değildir senin. Güsel haberler alman ümidi ile.
Hayır normal karından baktı doktor hiç vajinal bişi yapmadıVajinal mi gördünüz hayırlı olsun❤
Ay öyle diyorlar ben de bilmiyom kiHadi ya sol erkek mi oluyorbenim sağ tüpüm yok zaten otomatikman soldan oldu
Ama yine de kalp atışı olduğunu biliyorsun canım ya, bu bile seni çok rahatlatmalı, içimi ferah tut, herhalde karından baktı dimiBen gittim 5 tüp kan verdim. İdrarda az bi enfeksiyon var dedi. Bebek 6+3 dedi keseyi gördü ama kalp atışını bana dinletmedi. Ben zor duydum dedi. Sen duyamazsın dedi
Bence kızlar 8 9 haftlıkken gidin
Sol kız sağ erkek diyorlarBenim sola yerleşmişti rahmin sol tarafına bu ne anlama geliyor yani![]()
Benim ablalarımın hiçbirinde de olmamış, hiçbir çocuklarında hem de, tamamen şansa bence bu bulantı işiBi bulanmayan benim sanirim![]()