• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok benziyor bizim durumlar, 2+6 da ovulasyon testi yaptım, bununla nasıl öğreniliyor diye merak etmiştim sadece. ne kadar doğru bilmiyorum, yumurtlama günü gibi çift çizgi çıktı, iki gün sonra da normal gebelik testi yaptım, bariz bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm . benimki de erken döllenme. Döngüm 24 sürecek diye tahmin ediyordum, zaten. bekle bekle biz de 4+2 olduk daha 😍

Eveet zaman gecmiyor keske diyorum daha gec ogrenseymisim, simdiye kalp atisini duymustuk 4. Hafta ogrenseydik🥰 saglikla gelsinler insallah biz bekleriz bi iki hafta daha 😊 bi de insanlara soyledim ya gecen hafta sormuslardi hemen kac haftalik diye ee daha uc diyince onlarda sasiriyolardi 😄

Kizlar merhaba,
Testte pozitifi gördükten sonra ha bugün ha yarın derken nihayet ilk kontrolume gittim. Doktor ultrasona aldı hemen, 5 haftalıkla uyumlu kesemizi gördük. İki hafta sonra kalp atışları için çağırdı. Folik asit, progestan ve aspirin başladı
Kizlar daha önce veya şimdi hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullanan var mı acaba? Bir şeyler sormak istiyorum da
Ben oksapar ipne ve coraspin kullanıyorum

Benim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 de 😄 haftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun 😄
Hahah son cümlene baya güldüm canım 😄 evet erkenden öğrenip batı beklemek de ayrı bir stres. İnşallah çok sağlıklı ilerler canım ve inşallah biz de bir gün o çift çizgileri görebiliriz ☺️🙏

Ben gittim 5 tüp kan verdim. İdrarda az bi enfeksiyon var dedi. Bebek 6+3 dedi keseyi gördü ama kalp atışını bana dinletmedi. Ben zor duydum dedi. Sen duyamazsın dedi :KK43:
Bence kızlar 8 9 haftlıkken gidin
Ama yine de kalp atışı olduğunu biliyorsun canım ya, bu bile seni çok rahatlatmalı, içimi ferah tut, herhalde karından baktı dimi🤗

Bazi anneler bu konuyu yanlis anlayip yok benim şu tarafta yanliş vs yaziyor.6-9 haftalar arasinda yani doktorun verdigi ilk ultrason kagidina bakiliyor.eger kese sag tarafta ise kız sol tarafta ise erkek bebek oluyor.Tabi karinda da tam tersi düsunceksiniz.eger sol tarafta ise kiz sag tarafta ise erkek.(selfy yapmak gibi dusunun.)Cinsiyet icin tahminde bulunmada önmli olan ilk ultrason foto.bebek sonradan zaten habire yer degistiriyor. Demiş birisi bu alıntı arkadaşlar ben de böyle duymuştum sanırım 🤣

Back