• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Testi nerede yaptırmıştin canım? Doktora özelde de olsa yaptıralım falan dedim ama internette pek fiyatla ilgili bilgi de bulamadım çok pahalı mı acaba? Üniversite hastanelerinde de sonuçlar epey geç çıkıyor sanırım
Benim testim universitede tibbi genetikte yapilmisti. Trombofili erken
Cikiyor aslinda gec olan sitogenetik oluyordu. Maddi konuda pahali ucuz diyemem izafi bence bu. Sonucta kullanilan ilaclar da az para degil. Bu arada az once e nabizdan baktim benim ilac raporum da cikmis.

Benim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 de 😄 haftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun 😄
Aynısını yaşıyorum annelere söyledim ama içim huzursuz. Öğreneli 1 hafta oldu ama daha keseyi bile görüemedik zaman geçmiyor sanki.

Bende emziriyorum drum sıkıntı olmaz emzirebilirsin dedi. Hatta kendiside emzirmis hamileyken 4 ay olana kadar emmeye devam etti bebegim sonra zaten tadi degisti kendi birakti emmeyi dedi. Dusuge sebep olmazmis sadece anneyi yorarmis oyle dedi
Ayy Allah razı olsun o doktordan bak ne güzel açıklamış

Canım benim insallah tez zamanda geçer kaç haftalıksın
Teşekkür ederim canım, bugün 6+6 oldum, bulantılar hala devam ediyor, özellikle öğlen çok halsiz oluyorum sürekli bi uyku hali var üstümde. Akşamları daha iyi hissediyorum, biraz kışlık yapıp buzluğa koydum, turşu yaptık eşimle, sanırım onun evde olması da bana güç veriyor.

Hadi canım masallah üçüz mü 😀 olur mu olur tabi ama işte benim yumurta rezervimde az ondan dolayı ben şansa tüp bebeğe gidiyordum bu ay Allah doğal yoldan nasip etti inş tamamına erdirir 🙏
Amin inşallah Canım allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻

Maşallah senin kız yine iyi canım 16 aylık kesilsede kesersin ama yemeğe alıştırmaya çalış önce aç kalmasın direkt benimki 10 aylık bile değil Allah yardım etsin bize 🤲😊 yinede bunlar çok küçük ya ilgi istiyorlar hamileyken de zor tabi neyse kardeşleriyle oynarken unuturlar bu günleri 😊😊
Ben de bazen üzülüyorum şu sıralar pek ilgilenemiyorum bulantılardan ama sonra diyorum kardeşi olduğunda mutlu olur bu günleri hatırlamaz bile ❣️
Yemek konusunda da benim kızım bebekliğinden beri alerjisi var, birçok yiyecekle çok geç tanıştı o yüzden alışamadı, hala devam eden alerjisi var
Ama yine de üstünde duruyorum tabi farklı alternatifler hazırlıyorum ama bazen güzel yiyor bazen masada bile meme meme diye bana yapışıyor 😂

Günaydın güzel anneler 🌸
Umarım herkes iyidir, hiç takip edemez oldum buraları 😔
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum 🤦🏻‍♀️

Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.

Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣️
Eşi haftasonu da çalışan hanımlar gelin birbirimize sarılalım 😞

Valla carsamba randevum var doktora soracam mide bulantısı için öldürdü resmen beni ekşi elma yiyiyorum biraz bastırıyor sonra yine devam ediyor internetten baktık az az ama sık yiyin mide boş kalmasın diyor ne yapacaz böyle bayanlar çok zor 🤦‍♀️

Günaydın güzel anneler 🌸
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum 🤦🏻‍♀️

Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.

Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
Canım Allah kolaylık versin işin zor ben öğretmenim bir de bu sene 1. Sınıf okutacam şimdiden önüm derdine düşmüşüm şimdilik bu koronadan dolayı okulları seyrelttiler sen en azından evde olacaksın evet eşin yanında olması çok iyi benimde sağolsun bana kusmamı engellemek için yiyecek falan götürüp getiriyor senin işin daha zor Allah yardımcın olsun geçecek sen daha tecrübelisin sence normal hayata ne zaman döneriz ya 🙁

Günaydın güzel anneler 🌸

Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
benim de eşim 7 gun calışıyo. bazen 9 da gelito eve bazen gece 2de. kalk sarılak :KK19:

Kızlar benim kese 12 mm ekleyip bölünce 6 hafta oluyor ama doktor 4 hafta 4 günlük dedi bebek daha yoktu yolksac falan vardı niye öyle
ben innamıyorum canım o olaya hepimiz farklı zmaanlarda kese görüyoruz sonucta. mesela ablam 4 artı 2de keseyi görmüşken ben 6 artı 3te gördüm

İşte ben de bunu sordum, iğne kullanımı ile ilgili artık yeni uygulamalar var , genetik testte pıhtılaşma çıkmadığı sürece artık iğne kullanımı yapılmıyor vs dedi. Ben kendi imkanlarımla yapabilirim genetik testi dedim, ama hamileyken yapılıyor mu dedim. Evet dedi bana bir merkezin numarasını verdi Ankara'dan Arayıp fiyat soracağım
Bu doktora ilk gidiyorum, doğumumu yaptıran doktor şehir değiştirdi Bu doktoru da sevdim aslında ama kafamı karıştırdı iğne konusunda
Hayır öyle bişey olsa ben kullanamam. Test yapmadan başladık sonuçta. Bence başka dr bakın yada kendisine öyle bişey olmadığını söyleyin. Nerede yaşıyorsunuz

Back