- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.861
Özelde 2500 deid ler bna ama Ankara da iseniz burdaki özel haatanenin çalıştığı lab orda direk gidersen 1800 yapılıyor. Bende genetik ten dolayı kapalı şimdi açılması lazımdı bölümün ünv de yaptırmayı düşünüyorum hamileyken.Testi nerede yaptırmıştin canım? Doktora özelde de olsa yaptıralım falan dedim ama internette pek fiyatla ilgili bilgi de bulamadım çok pahalı mı acaba? Üniversite hastanelerinde de sonuçlar epey geç çıkıyor sanırım
Dr söylemedi ben heyecandan sormadım kağıdı bitmiş görüntüyü dahi telle çektikAaa cok sevindim kuzu hastaneye gitcegini unutmuşum saglıkla gelsin inşallahkese de büyümüşmü
Canım benim yaaaaa doktoru arasaydın bi ilaç ismi söylerdi belki sana bulantın içinGünaydın güzel anneler
Umarım herkes iyidir, hiç takip edemez oldum buraları
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum
Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.
Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
Eşi haftasonu da çalışan hanımlar gelin birbirimize sarılalım
Çok şükür benimkide bazen güzel yiyor bazen değişiyor canım inşallah aç kalmazlar ya Allah yardım eder bize ben inanıyorum biraz zorlanacağız ilk 1 2 yıl sonra rahat ederiz inşallahBen de bazen üzülüyorum şu sıralar pek ilgilenemiyorum bulantılardan ama sonra diyorum kardeşi olduğunda mutlu olur bu günleri hatırlamaz bile
Yemek konusunda da benim kızım bebekliğinden beri alerjisi var, birçok yiyecekle çok geç tanıştı o yüzden alışamadı, hala devam eden alerjisi var
Ama yine de üstünde duruyorum tabi farklı alternatifler hazırlıyorum ama bazen güzel yiyor bazen masada bile meme meme diye bana yapışıyor
Allah yardımcın olsun canım yaGünaydın güzel anneler
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum
Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.
Güzel bir haftasonu olsun inşallah
Benim de eşim nöbetteGünaydın güzel anneler
Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
değer artısı istenen gibi 2 kattan fazla olarak ilerliyor. degerin dusuk sadece gec döllenne oldu herhalde canımKizlar pazartesi regle 5-7gün kala beyan 13 tü.Carsamba soluk kahverengi pas renginde kanama gibi birşey oldu peçeteye,pede gelen hala ara ara devam eden.Kimyasal diye düşündüm hep kendimi ona şartlarım.Bugün değerim 63.63 çıkmış.Kanamam kimyasaldan olsada artar mı sizce değerim nasıl.
var mı bugün kontrolü olan kızlar
Canım benim ilişki tarihlerim belli açıkçası adetin 11-12.gunu kasık bel ağrısı çektim son ilişkimi ise 12.gün yaşadım.Yani ondan sonra ilişki yok.En fazla 14gun yumurtlamişimdir.Bu durumda geç döllenme mümkün olabilirmi ki?değer artısı istenen gibi 2 kattan fazla olarak ilerliyor. degerin dusuk sadece gec döllenne oldu herhalde canım
Maşallah kuzum darısı bizlere inşallahKızlaar şimdi doktordan çıktım. 5+1 sin dedi, keseyi gördük:)0, 75 mm. kese tam istediğim yere yerleşmiş dedi. kalp atışı için 2 hafta sonra gelmemi istedi. Folik asite başlattı hemen aldım içtim ilkini. Genel bilgilendirmeyi kalp atışı duyduktan sonra yapacakmış. Çok mutluyum, paylaşmak istedim2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum.
Aynısını yaşıyorum annelere söyledim ama içim huzursuz. Öğreneli 1 hafta oldu ama daha keseyi bile görüemedik zaman geçmiyor sanki.
Yazması gerekiyor canım içindekine bak olmazsaHerhangi bir tahlil yapmadi sadece 2 defa kimyasal gebelik gecirdigimi soyledim.folik asitin ustunde yazmiyor kac mgc oldugu ya da ben goremiyorum
Geç döllenme olmuştur canımKızlar benim kese 12 mm ekleyip bölünce 6 hafta oluyor ama doktor 4 hafta 4 günlük dedi bebek daha yoktu yolksac falan vardı niye öyle
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın, bugün saat 3te kontrolüm var. Geçen hafta keseyi görmüştük umarım bugün de güzel haberler alırız.
Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah
A vitamini e vitsmini içerikli kremler gebelikte önerilmez O yüzden pek bulaşmayın yani en azından organ gelişimi tamamlanana kadar uzak durun
Şu andan itibaren kullanma kesinlikle canımGittiğinde doktoruna söyle veya için rahatlayacaksa ara. A vitamini(retinol) kullanılmadığını biliyordum ama e vitaminini duymamıştım. @sirkencubin uyarmış bu konuda. Sen zaten sampuanın içine katmışsın deriden emilim azdır diye umuyorum.
3+5 oluyorsun canım. benim son adet 12 ağustos, 4+3 üz biz deMerhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?