2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Özelde 2500 deid ler bna ama Ankara da iseniz burdaki özel haatanenin çalıştığı lab orda direk gidersen 1800 yapılıyor. Bende genetik ten dolayı kapalı şimdi açılması lazımdı bölümün ünv de yaptırmayı düşünüyorum hamileyken.

Aaa cok sevindim kuzu hastaneye gitcegini unutmuşum saglıkla gelsin inşallah kese de büyümüşmü
Dr söylemedi ben heyecandan sormadım kağıdı bitmiş görüntüyü dahi telle çektik saol kuzum teşekkür ederim 3 hafta sonra gel dedi

Canım benim yaaaaa doktoru arasaydın bi ilaç ismi söylerdi belki sana bulantın için gitmesen bile bi sor istersen geçmiyorsa krakerle naneli şekerle canım

Çok şükür benimkide bazen güzel yiyor bazen değişiyor canım inşallah aç kalmazlar ya Allah yardım eder bize ben inanıyorum biraz zorlanacağız ilk 1 2 yıl sonra rahat ederiz inşallah

Allah yardımcın olsun canım ya

Benim de eşim nöbette

değer artısı istenen gibi 2 kattan fazla olarak ilerliyor. degerin dusuk sadece gec döllenne oldu herhalde canım

değer artısı istenen gibi 2 kattan fazla olarak ilerliyor. degerin dusuk sadece gec döllenne oldu herhalde canım
Canım benim ilişki tarihlerim belli açıkçası adetin 11-12.gunu kasık bel ağrısı çektim son ilişkimi ise 12.gün yaşadım.Yani ondan sonra ilişki yok.En fazla 14gun yumurtlamişimdir.Bu durumda geç döllenme mümkün olabilirmi ki?
Yani adetin 11-12 si günü bel kasık agrimdan dolayi yumurtladigimi düşünüyorum.En geç 14ü.

Kızlaar şimdi doktordan çıktım. 5+1 sin dedi, keseyi gördük:)0, 75 mm. kese tam istediğim yere yerleşmiş dedi. kalp atışı için 2 hafta sonra gelmemi istedi. Folik asite başlattı hemen aldım içtim ilkini. Genel bilgilendirmeyi kalp atışı duyduktan sonra yapacakmış. Çok mutluyum, paylaşmak istedim 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum.

Maşallah kuzum darısı bizlere inşallah

Aynısını yaşıyorum annelere söyledim ama içim huzursuz. Öğreneli 1 hafta oldu ama daha keseyi bile görüemedik zaman geçmiyor sanki.

Goruceksiniz merak etmeyin zaman daha yavas akicak 12. Haftaya kadar bencede ama bosuna huzursuz olmayin her sey yolunda gidicek insallah bence bizim icimize dogmustu iki ay once yeni mobilya aldik hediye ceki vermislerdi yatak alabilirsiniz dediler bende gidip reflu yatagi ve normal yatak almistim bebek icin esim bak uzulceksin doktor hemen olmayabilir dogmamis cocuga yatak aliyosun dedigi halde Allah nasil nasip ederse oyle insallah saglikla kavusuruz

Merhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?

A vitamini e vitsmini içerikli kremler gebelikte önerilmez O yüzden pek bulaşmayın yani en azından organ gelişimi tamamlanana kadar uzak durun

Hemen biraktim ama en az bi 12 13 kere yikanmisimdir. Insallah etki etmemistir. Sagolun

3+5 oluyorsun canım. benim son adet 12 ağustos, 4+3 üz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…