- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #2.841
Herhangi bir tahlil yapmadi sadece 2 defa kimyasal gebelik gecirdigimi soyledim.folik asitin ustunde yazmiyor kac mgc oldugu ya da ben goremiyorumKaç mcg ? Günde 4 mcg uygun görülüyor normalde.
Yoksa senin değerlerini ölçüp mü verdi?
Benim testim universitede tibbi genetikte yapilmisti. Trombofili erkenTesti nerede yaptırmıştin canım? Doktora özelde de olsa yaptıralım falan dedim ama internette pek fiyatla ilgili bilgi de bulamadım çok pahalı mı acaba? Üniversite hastanelerinde de sonuçlar epey geç çıkıyor sanırım
Aaa cok sevindim kuzu hastaneye gitcegini unutmuşum saglıkla gelsin inşallahCnm gittim duyduk kalbi ama net deildi karından baktı. 9 ay boyunca iğnelere coraspin e devam. 3 hafta sonra gel dedi dr. Sen ne yaptın cnm
Aynısını yaşıyorum annelere söyledim ama içim huzursuz. Öğreneli 1 hafta oldu ama daha keseyi bile görüemedik zaman geçmiyor sanki.Benim adet tarihim 10 agustostu, zaten planli gebelikti adetin 10. Gunu gel demisti doktor 20 sinde gittim yumurtan olgunlasmis eger catlamazsa igne ile catlatalim ovulasyon testi yaparsin dedi. Eve geldim ovulasyon yaptim catlamisti zaten doktora da mesaj attim yarin igne icin gelmeme gerek kalmadi catlamis dedim sonra 29 agustos gecesi hadi bi test yapiyim dedim. 5 tl lik testlerde hep bembeyaz cikardi bi golge gibi bisey gordum, sonra erken gebelik vardi eve stok yapmistim ondan yaptim silik cift cizgi doktora mesaj attim gece 23 dehaftaya gel tebrik ederim dedi sonra ben dayanamadim aksam kan testi verdim 34 du beta yani erken yumurtlama olmustu. Iste erken ogrenmekte kotu bekledim bekledim hala 4+4 bugun
Ayy Allah razı olsun o doktordan bak ne güzel açıklamışBende emziriyorum drum sıkıntı olmaz emzirebilirsin dedi. Hatta kendiside emzirmis hamileyken 4 ay olana kadar emmeye devam etti bebegim sonra zaten tadi degisti kendi birakti emmeyi dedi. Dusuge sebep olmazmis sadece anneyi yorarmis oyle dedi
Bende de öyleBen yedinci haftadayim buralar cok sakin:)
2 gün önce 2600 duKan degeri araligina gore 679da 3 haftalik olur. 2 kati arttigini dusunursek her gun bugun 4 5 binlere cikmistir. 3 bucuk 4 haftalik olmasi lazim bence
Simit yiyebilirsiniz bana iyi geliyor doktor bulantı için ilaç yazdı ama almadımKızlar ben kaç gündür mide bulantısından öldüm yerden kalkamıyorum şimdi de uyandım şiddetli bulantım var ne yapayım ne önerirsiniz öldüm resmen ya kraker fayda etmiyor
Teşekkür ederim canım, bugün 6+6 oldum, bulantılar hala devam ediyor, özellikle öğlen çok halsiz oluyorum sürekli bi uyku hali var üstümde. Akşamları daha iyi hissediyorum, biraz kışlık yapıp buzluğa koydum, turşu yaptık eşimle, sanırım onun evde olması da bana güç veriyor.Canım benim insallah tez zamanda geçer kaç haftalıksın
Amin inşallah Canım allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHadi canım masallah üçüz müolur mu olur tabi ama işte benim yumurta rezervimde az ondan dolayı ben şansa tüp bebeğe gidiyordum bu ay Allah doğal yoldan nasip etti inş tamamına erdirir
Ben de bazen üzülüyorum şu sıralar pek ilgilenemiyorum bulantılardan ama sonra diyorum kardeşi olduğunda mutlu olur bu günleri hatırlamaz bileMaşallah senin kız yine iyi canım 16 aylık kesilsede kesersin ama yemeğe alıştırmaya çalış önce aç kalmasın direkt benimki 10 aylık bile değil Allah yardım etsin bizeyinede bunlar çok küçük ya ilgi istiyorlar hamileyken de zor tabi neyse kardeşleriyle oynarken unuturlar bu günleri
Kızlar benim kese 12 mm ekleyip bölünce 6 hafta oluyor ama doktor 4 hafta 4 günlük dedi bebek daha yoktu yolksac falan vardı niye öyleKızlar kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölerseniz kaç haftalık hamile olduğunuz belli oluyor
Canım Allah kolaylık versin işin zor ben öğretmenim bir de bu sene 1. Sınıf okutacam şimdiden önüm derdine düşmüşüm şimdilik bu koronadan dolayı okulları seyrelttiler sen en azından evde olacaksın evet eşin yanında olması çok iyi benimde sağolsun bana kusmamı engellemek için yiyecek falan götürüp getiriyor senin işin daha zor Allah yardımcın olsun geçecek sen daha tecrübelisin sence normal hayata ne zaman döneriz yaGünaydın güzel anneler
Umarım herkes iyidir, hiç takip edemez oldum buraları
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum
Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.
Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
Eşi haftasonu da çalışan hanımlar gelin birbirimize sarılalım
benim de eşim 7 gun calışıyo. bazen 9 da gelito eve bazen gece 2de. kalk sarılakGünaydın güzel anneler
Umarım herkes iyidir, hiç takip edemez oldum buraları
Bulantı, halsizlik, sürekli uyku hali mahvolmuş durumdayım. Bilenler hatırlayanlar vardır belki, 16 aylık kızım var onla bile zor ilgileniyorum, gözüm saatte eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum, sürekli adamı arayıp erken gelsene izin alsana diyorum
Bugün 6+6 oldum, henüz doktor kontrolüne de gitmedim, açıkçası şu koronadan dolayı da çok korkuyorum hastaneye gitmeye, her yer patlamış durumda.
Hamile olduğumu da aileden hiç kimseye söylemedik daha, haftaiçi babamın gelme ihtimali var, bu kadar halsizlikle nasıl saklarım bilmiyorum.
Güzel bir haftasonu olsun inşallah ❣
Eşi haftasonu da çalışan hanımlar gelin birbirimize sarılalım
ben innamıyorum canım o olaya hepimiz farklı zmaanlarda kese görüyoruz sonucta. mesela ablam 4 artı 2de keseyi görmüşken ben 6 artı 3te gördümKızlar benim kese 12 mm ekleyip bölünce 6 hafta oluyor ama doktor 4 hafta 4 günlük dedi bebek daha yoktu yolksac falan vardı niye öyle
Hayır öyle bişey olsa ben kullanamam. Test yapmadan başladık sonuçta. Bence başka dr bakın yada kendisine öyle bişey olmadığını söyleyin. Nerede yaşıyorsunuzİşte ben de bunu sordum, iğne kullanımı ile ilgili artık yeni uygulamalar var , genetik testte pıhtılaşma çıkmadığı sürece artık iğne kullanımı yapılmıyor vs dedi. Ben kendi imkanlarımla yapabilirim genetik testi dedim, ama hamileyken yapılıyor mu dedim. Evet dedi bana bir merkezin numarasını verdi Ankara'dan Arayıp fiyat soracağım
Bu doktora ilk gidiyorum, doğumumu yaptıran doktor şehir değiştirdi Bu doktoru da sevdim aslında ama kafamı karıştırdı iğne konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?