2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de evham yapiyorum hepimiz ayni durumdayiz maalesef

Devlet cok kalabalik korkuyorum ben
Burda cok fazla kalabalık deil en azından kadın doğum öyle.bikaç kişi oluyor olmuyor Kimse randevu alamıyor çünkü. İstanbul Tuzla da. Normalde randevu yoktu talep olusturdum bende bi kişi iptal etmiş msj geldi uygun randevu var die aldım. İnşallah o gün çıkmıs olur 2li sonucum. Pendikte oturuyorum ben Pendik çok kötü devlet hastaneleri. Hem küçük hem tıklım tıklım. Mecbur bende 2li için Tuzla devlete gittim. Normalde özele gidiyorum 17.haftada cagırdı oda. 28nde devlete gidersem 2 hafta sonra da özele 17ye denk gelio öle yaparım artık.

İnsallah guzel sonuclar olsun ben beklicem sanirim ekim ayini

Kızlar meraba.. İkili test mevzumu biliyorsunuz.. Bugün perinatolojiye gittim. Ben hiç bişi olduğunu düşünmüyorum dedi.. Sıkıntı yok dedi. Fetal dna yıda önermiyorum dedi. Oda bi olasılık evet yüzde 99 sonuç veriyo ama bana kalırsa oda kesin değil dedi.. Hatta 2 ayrı doktor kız demesine rağmen bu erkek olabilir dedi. Ama sağlıktan başkası önemli değil şuan benim için:) bu ikili olayım olmasa kızmı erkekmi onu bile takardım ama şuan beni diri diri uyuşturmadan bile sezeryana alabilirler o derece istiyorum sağlıklı olduğunu görmeyi.. İçim bir nebze rahatladı.. Daha iyiyim.. Günlerdir uyuyamıyodum..

Kızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.

Kuzum belki sıkıntı yoktur bilmiyoruz ki sakin ol. Hiç birimiz bilmiyoruz ki

Daha ne oldugunu bilmiyorsun, sonucun ne ifade ettigini de. Biraz sakin kal, derin nefes al burnundan.. belki korkacagin bisi degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…