- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Ben de evham yapiyorum hepimiz ayni durumdayiz maalesefBnm de öyle dediler ama haftaya 2li test sonucumu alınca devlette Dr gösteririm heralde. Özele de 15.hafta mı gitsem bilemedim. Arkadslar gibi kafam da kuruom. 2 gündür maşallah bulantım yok ama bulansa dert bulanmasa dert bilemedim ki.
Devletten 28 eylüle randevu buldum bakalım bu başka Dr. İnşallah 2li sonuclarım güzel cıkar. Özele de 17de giderim inşallah bşy cıkmasın da.Ben de evham yapiyorum hepimiz ayni durumdayiz maalesef
Amiiin yavrucumAynen kuzum şükürler olsun
Yolun sonuna hayırla gideriz inşallah
Devlet cok kalabalik korkuyorum benDevletten 28 eylüle randevu buldum bakalım bu başka Dr. İnşallah 2li sonuclarım güzel cıkar. Özele de 17de giderim inşallah bşy cıkmasın da.
Evet kuzum ya şükürler olsunYaa çok sevindim, artık hamileliğin tadını çıkarabilirsin
Burda cok fazla kalabalık deil en azından kadın doğum öyle.bikaç kişi oluyor olmuyor Kimse randevu alamıyor çünkü. İstanbul Tuzla da. Normalde randevu yoktu talep olusturdum bende bi kişi iptal etmiş msj geldi uygun randevu var die aldım. İnşallah o gün çıkmıs olur 2li sonucum. Pendikte oturuyorum ben Pendik çok kötü devlet hastaneleri. Hem küçük hem tıklım tıklım. Mecbur bende 2li için Tuzla devlete gittim. Normalde özele gidiyorum 17.haftada cagırdı oda. 28nde devlete gidersem 2 hafta sonra da özele 17ye denk gelio öle yaparım artık.Devlet cok kalabalik korkuyorum ben
İnsallah guzel sonuclar olsun ben beklicem sanirim ekim ayiniBurda cok fazla kalabalık deil en azından kadın doğum öyle.bikaç kişi oluyor olmuyor Kimse randevu alamıyor çünkü. İstanbul Tuzla da. Normalde randevu yoktu talep olusturdum bende bi kişi iptal etmiş msj geldi uygun randevu var die aldım. İnşallah o gün çıkmıs olur 2li sonucum. Pendikte oturuyorum ben Pendik çok kötü devlet hastaneleri. Hem küçük hem tıklım tıklım. Mecbur bende 2li için Tuzla devlete gittim. Normalde özele gidiyorum 17.haftada cagırdı oda. 28nde devlete gidersem 2 hafta sonra da özele 17ye denk gelio öle yaparım artık.
Amin canım inşallahİnsallah guzel sonuclar olsun ben beklicem sanirim ekim ayini
Kaç çıkmış ki kuzumKızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.
Ya aşırı yüksek 133binlerdeKaç çıkmış ki kuzum
Doktor bşey dedi mi. Bende şimdi baktım 95.1 çıkmış benimYa aşırı yüksek 133binlerde
Daha gitmedim msj geldi baktım öle.Doktor bşey dedi mi. Bende şimdi baktım 95.1 çıkmış benim
Ama bunun bi sorun teşkil edip etmediğini bilmiyoruz ki kuzumDa
Daha gitmedim msj geldi baktım öle.
Ya elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdımaAma bunun bi sorun teşkil edip etmediğini bilmiyoruz ki kuzum
Kuzum belki sıkıntı yoktur bilmiyoruz ki sakin ol. Hiç birimiz bilmiyoruz kiYa elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma
Ama aşırı yüksek cıkmıs beta. Diğer sonucta 2binlerde papp denilenKuzum belki sıkıntı yoktur bilmiyoruz ki sakin ol. Hiç birimiz bilmiyoruz ki
Daha ne oldugunu bilmiyorsun, sonucun ne ifade ettigini de. Biraz sakin kal, derin nefes al burnundan.. belki korkacagin bisi degildir..Ya elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma
Doktoruna sorma şansın yok muAma aşırı yüksek cıkmıs beta. Diğer sonucta 2binlerde papp denilen