2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar, ben geçen hafta doktora gittim ikili test için detaylı olarak ultrasondan baktı her şeye. Sonuç on gün sonra çıkar dedi. Ama kan falan almadılar benden,anlamadım yani kan tahlili alınmadan oluyo mu ki ikili test?
Ben verdim kan. Ultrason da da baktı bnm de 3 ile 10 gün sonra dediler. 18 eylülde verdim 28 eylüle randevu aldım bakalım inşallah güzel haberler alırız

Gozun aydin cnm ne gzl bi kiz bi oglan Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin benim ilk gebelk dsha 14+2 hissetmiyorum.o yuzden 😪

Senin yolun daha var canim var daha hissetmeye 🤭 rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin... ben bu hafta hissetmeye başladım minik lokumumuu 2.ci daha erken hissediliyor mus gercekten 🥰

2. 3. gebeligi olan anneler hissetmeye başladınız mı bebegi 🤭🤭🤭
Benim kiz cok yaramaz bi oglum vardi birde kizim oluyor Allahin izniyle ☘☘

Su an kalsiyum d vitamini kan hapi magnezyum aliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorum bide mide reflusu icin mide ilaci.
Magnezyum hangi marka

2. 3. gebeligi olan anneler hissetmeye başladınız mı bebegi 🤭🤭🤭
Benim kiz cok yaramaz bi oglum vardi birde kizim oluyor Allahin izniyle ☘☘

Su an kalsiyum d vitamini kan hapi magnezyum aliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorum bide mide reflusu icin mide ilaci.
3.gebeliğim bana göre hissediyorum doktora göre bağırsak hareketi ve gaz 😅

Kızlar yuzustu yatiyomusunuz sakıncası olurmuki ben yatiyorum hep ama tedirginim

Ya ben bir iki haftadır sadece soluma arada sağıma yatmaya çalıştım. Ama her yerim agriyarak uyanmaya başlayınca vazgectim. Şimdi yine her şekil yatiyorum 😂 bı doktorun bu konudaki videosunu izledim .6. aya kadar istediğiniz gibi yatın diyor.

Benim karnim ve bebek izin vermiyor yuzustu yatmaya kasiliyo hemen. Yan yatiyorum genelde alistim

benim 2li sonucum öğleden sonra çıkmıştı. Burda herkes 1 hafta 10 gün bekliyor anlamadım. Şehir hastanesinde olmasının etkisi mi bilemedim.

Günaydın kızlar. Ben size yetişemiyorum ya. Bi girip çıkıyorum sayfalar dolusu. Maşallahınız var 😀🙈
Bu arada çok şükürler olsun ki nasıl sevineceğimi şaşırdım benim artık midem bulanmıyor. Sabahları yine aynı saatte bulanıyor zoferi içiyorum akşama kadar gel keyfim gel. Bu günlere geleceğimi hiç düşünmüyordum.
bi yandanda diyorum acaba bulantımın bi anda kesilmesi bi sorun olduğu için mi. Ama böyle de düşünmemeye çalışıyorum artık 17 haftalık olduk bi zahmet gitsin bulantı dimi😀💃🏻💃🏻💃🏻

Ben şimdiye kadar genelde hep 10 günde bir kontrole gittim . Görmeden içim rahat etmedi. Geçen hafta pazartesi gittim doktor 3-4 hafta sonra gel dedi . Daha 1 hafta geçti ben nasıl 2 hafta dayanacağım görmeden . Bi de okuduklarımdan da çok etkilendim kendimle savaşıyorum gitmemek için

Günaydın kızlar. Ben size yetişemiyorum ya. Bi girip çıkıyorum sayfalar dolusu. Maşallahınız var 😀🙈
Bu arada çok şükürler olsun ki nasıl sevineceğimi şaşırdım benim artık midem bulanmıyor. Sabahları yine aynı saatte bulanıyor zoferi içiyorum akşama kadar gel keyfim gel. Bu günlere geleceğimi hiç düşünmüyordum.
bi yandanda diyorum acaba bulantımın bi anda kesilmesi bi sorun olduğu için mi. Ama böyle de düşünmemeye çalışıyorum artık 17 haftalık olduk bi zahmet gitsin bulantı dimi😀💃🏻💃🏻💃🏻

Gözün aydın keyfini çıkar artık. Sükür benimde öyle oldu sadece sabahları bulanıyor. İlkinde de 4. aydan sonra azalmıştı. İşte bundan sonra iştahlar açılır sonra gelsin kilolar ☺️ benim çok almamam lazım bir de.

Gözün aydın keyfini çıkar artık. Sükür benimde öyle oldu sadece sabahları bulanıyor. İlkinde de 4. aydan sonra azalmıştı. İşte bundan sonra iştahlar açılır sonra gelsin kilolar ☺ benim çok almamam lazım bir de.
Ay inan kilo zerre umrumda değil. Sağlıklı olmak çok başkaymış:KK71::KK71:

Ben şimdiye kadar genelde hep 10 günde bir kontrole gittim . Görmeden içim rahat etmedi. Geçen hafta pazartesi gittim doktor 3-4 hafta sonra gel dedi . Daha 1 hafta geçti ben nasıl 2 hafta dayanacağım görmeden . Bi de okuduklarımdan da çok etkilendim kendimle savaşıyorum gitmemek için
İlk zamanlar daha sık çağırıyorlar ama 3 aydan sonra gerekmedikçe bir sıkıntı olmazsa 3 haftada bir çağırıyorlar. Bende en son 14. haftada gittim 20. gel dedi bir dahakine. Dayanamadım yarın özele gideceğim. Devlet hastanesi çok takibe çağırmıyor

Ohhhh gozun aydin canim, super haber bu 😍 artik gececek yaa tabi yoku yarilicaz nerdeyse 😂

Yaa çok sevindim, artık hamileliğin tadını çıkarabilirsin 😊😊

X