- 27 Kasım 2018
- 3.297
- 3.459
Ben verdim kan. Ultrason da da baktı bnm de 3 ile 10 gün sonra dediler. 18 eylülde verdim 28 eylüle randevu aldım bakalım inşallah güzel haberler alırızKızlar iyi akşamlar, ben geçen hafta doktora gittim ikili test için detaylı olarak ultrasondan baktı her şeye. Sonuç on gün sonra çıkar dedi. Ama kan falan almadılar benden,anlamadım yani kan tahlili alınmadan oluyo mu ki ikili test?
Gozun aydin cnm ne gzl bi kiz bi oglan Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin benim ilk gebelk dsha 14+2 hissetmiyorum.o yuzden
Ilkini kacinci haftada hissettinSenin yolun daha var canim var daha hissetmeyerabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin... ben bu hafta hissetmeye başladım minik lokumumuu 2.ci daha erken hissediliyor mus gercekten
Magnezyum hangi marka2. 3. gebeligi olan anneler hissetmeye başladınız mı bebegi
Benim kiz cok yaramaz bi oglum vardi birde kizim oluyor Allahin izniyle ☘☘
Su an kalsiyum d vitamini kan hapi magnezyum aliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorum bide mide reflusu icin mide ilaci.
Bnde öğrenemynlerdenmmmM Melekogretmencnn bi biz kaldik cinsiyeti ogrenmeyenbizim de de oglumuz olacak bence demisti dersin
3.gebeliğim bana göre hissediyorum doktora göre bağırsak hareketi ve gaz2. 3. gebeligi olan anneler hissetmeye başladınız mı bebegi
Benim kiz cok yaramaz bi oglum vardi birde kizim oluyor Allahin izniyle ☘☘
Su an kalsiyum d vitamini kan hapi magnezyum aliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorum bide mide reflusu icin mide ilaci.
Kızlar yuzustu yatiyomusunuz sakıncası olurmuki ben yatiyorum hep ama tedirginim
Günaydın kızlar. Ben size yetişemiyorum ya. Bi girip çıkıyorum sayfalar dolusu. Maşallahınız var
Bu arada çok şükürler olsun ki nasıl sevineceğimi şaşırdım benim artık midem bulanmıyor. Sabahları yine aynı saatte bulanıyor zoferi içiyorum akşama kadar gel keyfim gel. Bu günlere geleceğimi hiç düşünmüyordum.
bi yandanda diyorum acaba bulantımın bi anda kesilmesi bi sorun olduğu için mi. Ama böyle de düşünmemeye çalışıyorum artık 17 haftalık olduk bi zahmet gitsin bulantı dimi
Ay inan kilo zerre umrumda değil. Sağlıklı olmak çok başkaymışGözün aydın keyfini çıkar artık. Sükür benimde öyle oldu sadece sabahları bulanıyor. İlkinde de 4. aydan sonra azalmıştı. İşte bundan sonra iştahlar açılır sonra gelsin kilolar ☺ benim çok almamam lazım bir de.
İlk zamanlar daha sık çağırıyorlar ama 3 aydan sonra gerekmedikçe bir sıkıntı olmazsa 3 haftada bir çağırıyorlar. Bende en son 14. haftada gittim 20. gel dedi bir dahakine. Dayanamadım yarın özele gideceğim. Devlet hastanesi çok takibe çağırmıyorBen şimdiye kadar genelde hep 10 günde bir kontrole gittim . Görmeden içim rahat etmedi. Geçen hafta pazartesi gittim doktor 3-4 hafta sonra gel dedi . Daha 1 hafta geçti ben nasıl 2 hafta dayanacağım görmeden . Bi de okuduklarımdan da çok etkilendim kendimle savaşıyorum gitmemek için
Ohhhh gozun aydin canim, super haber buGünaydın kızlar. Ben size yetişemiyorum ya. Bi girip çıkıyorum sayfalar dolusu. Maşallahınız var
Bu arada çok şükürler olsun ki nasıl sevineceğimi şaşırdım benim artık midem bulanmıyor. Sabahları yine aynı saatte bulanıyor zoferi içiyorum akşama kadar gel keyfim gel. Bu günlere geleceğimi hiç düşünmüyordum.
bi yandanda diyorum acaba bulantımın bi anda kesilmesi bi sorun olduğu için mi. Ama böyle de düşünmemeye çalışıyorum artık 17 haftalık olduk bi zahmet gitsin bulantı dimi
Aynen kuzum şükürler olsunOhhhh gozun aydin canim, super haber buartik gececek yaa tabi yoku yarilicaz nerdeyse
Senin de kizin olacagini iddia ediyorumBnde öğrenemynlerdenmmm
Günaydın kızlar. Ben size yetişemiyorum ya. Bi girip çıkıyorum sayfalar dolusu. Maşallahınız var