2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.
Cnm hemen panik yapma senin bebeginin ense kalınlığı iyi çıkmıştı onden gidiyordu da maşallah. Sıkıntı yoktur inşallah değer hakkında fikrim yok benimkini yarin göstereceğiz almadim daha

Kızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.

Canım ben perş den beri neler çekiyorum.. Sakin ol.. Değerlerin kaça kaç çıkmış. Bak bugün perinatolijye gittim ultrason görüntüleri iyi korkma dedi bana.. Biliyorum çok zor düşünmemek. Banada günlerdir çevrem nasihat veriyo çok takma diye ama ben kaç gündür uyuyamıyordum. Bugün sanki daha iyiyim..

Cnm hemen panik yapma senin bebeginin ense kalınlığı iyi çıkmıştı onden gidiyordu da maşallah. Sıkıntı yoktur inşallah değer hakkında fikrim yok benimkini yarin göstereceğiz almadim daha
14+1cıktı ultrason da. Acaba ondan dolayı olmus olabılır mi. 79 80 mm falandı baş popo. Evet 1.85 cıkmıstı. 1 hafta öncesinde 1.23 cıkmıstı

C

Netten baktım okadar yüksek olunca çünkü burda herkes 40 50 bşy demişlerdi. Benim 133binlerde Olumca netten baktım yüksek risk dio.
Ben yaptirmadim bilmiyorum sonuclar nasil okunuyo ama simdi netten bende baktim uml/ml deger sonuclari seninki farkli belki yaptirilan yere gore farkli bakiliyordur. En iyisini doktorun soylecek, insallah guzel haberlerle gelirsin 🙏🏻

Ben yaptirmadim bilmiyorum sonuclar nasil okunuyo ama simdi netten bende baktim uml/ml deger sonuclari seninki farkli belki yaptirilan yere gore farkli bakiliyordur. En iyisini doktorun soylecek, insallah guzel haberlerle gelirsin 🙏🏻
devlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsun

devlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsun
Canim.tabloya gore dusuk risk cikmis bence hic bi sikinti yok seninki beta hcg t1 diye bisey belki o boyle cikiyodur yuksek risk olsaydi tabloda da oyle cikardi

Ya elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma

Ah kuzum bende çok pişmanım. Bak iyi şeyler duymak istiyoruz evet ama bu testler sadece olasılık onuda atlamamak gerek.. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun.. İnş sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. Haberlerini bekliyoruz

Ya ben bir iki haftadır sadece soluma arada sağıma yatmaya çalıştım. Ama her yerim agriyarak uyanmaya başlayınca vazgectim. Şimdi yine her şekil yatiyorum 😂 bı doktorun bu konudaki videosunu izledim .6. aya kadar istediğiniz gibi yatın diyor.
Evet cidden zor sürekli ya sag ya sola donup yatmak benim en sevdigim saga donuk yuzustu yatmak😁

Tablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.

Tablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.
Onemli olan tablo canim beta nin oyle cikmasinjn da nedeni vardir ense kalinligi filan da normal cunku kahvaltini et disari cik 14.30 a kadar kafani dagit

Ya elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma
Bence bi sakin ol doktorunu ulasabiliyorsan ara boyle yapma kendine stres haberdar et bizi cnm

Negatif demek hastalik riski dusuk demek soye biliyorum ben sen sakin sakin bekle bence korktugun gibi bisey cikmayacak

Üzme kendini daha doktorla bile görüşmeden bu kadar stres yapma kendine Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin saglikli bı şekilde hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah

Canımm tablo gayet iyi sadece yaş biraz riskli o da çok normal herkesin öyle çıkıyor, degere takılma başka bir birimle ifade edildigi icin oyledir

X