- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Bende bugun gittim aslinds recete için gitmistim ama musyene ücreti odemek zorunds kalinca bebiside gordum . Bende doktor arayisindayim kendi doktorumu aslinda bırakmak istemiyorum evime cok yakin ilgili filan ama riskli gebelik doktoru degil diye . 2 hafta sonrs 16.haftamda cagirdi iste 5 ekimle 10 ekim arasinda cagirdi .ama.ben baska doktor buldum riskli gebelik uzmani evime baya uzak simdi ondanda biraz erken aldim rsndevu 1 ekime . Simdi ons gidip memnun kalmazsam bakildigim icin kendi doktoruma o hafta bosa gitmemin anlami yok ama gitmezsemde doktor onu bıraktım sanacaak niye gelmedin diycek napsam sasirdim yani bendeCanım kafayı bozduk benide 17. Haftada çağırdı ama 15. Haftada gidicem içim rahat etsin sende git için rahatlasın
Banada kendi doktorum ve ozeldeki baska doktor soylemedi 13.haftaya kadar iste kendi doktorumda 13+4 de yine 16 da diye israr etti pozisyonu uygunsa bakablrmisinz acaba diye söyleyince tamam gorursem yine soylerim diyip söyledi oyle söylemeni oneririm . 14.de gittigim baska cok övülen en iyi doktor denildn doktor bide en iyi cihazla.bakildigimi soylediler o bile soylemedi mersk etmeye devam edicez bikac hafta dedi yine gicik .ama 14 de soylemesi lazm.biseylerValla hem devlet hem özel 2si de söylemedi. 1 ekimde 2li sonucları almaya gittiğimde başka Dr gidicem belki o söyler
Benim doktorum da Ismail Bey. Hala ona mi devam ediyorsunuz?Tansiyonumu ölçtüm 2 sefer normal çıktı nabız yüksek çıktı sadece buarada bende irenbede hamile kaldım ismail beyde ☺
Burun kemıgı olusmus mu ve ense kalınlıgına bakmıstır ama ıkılı test mantıgı kan degerıyle ılgılıKızlar iyi akşamlar, ben geçen hafta doktora gittim ikili test için detaylı olarak ultrasondan baktı her şeye. Sonuç on gün sonra çıkar dedi. Ama kan falan almadılar benden,anlamadım yani kan tahlili alınmadan oluyo mu ki ikili test?
Kan ile belli oluyor canım ikili test unuttular mı acabaKızlar iyi akşamlar, ben geçen hafta doktora gittim ikili test için detaylı olarak ultrasondan baktı her şeye. Sonuç on gün sonra çıkar dedi. Ama kan falan almadılar benden,anlamadım yani kan tahlili alınmadan oluyo mu ki ikili test?
Evet burun kemiği oluşmuş dedi, ense kalınlığı normal dedi ama git kan alıncak demedi. Baya 15 dakika ultrasonda inceledi anlamadım gittiBurun kemıgı olusmus mu ve ense kalınlıgına bakmıstır ama ıkılı test mantıgı kan degerıyle ılgılıUnutmus olabılır mı kan vermeye gıt demeyı?
Onemli olan ense benim.doktor.onu olcemedi pozisyondan manyak.doktorum ama evet kanda olmasi lazmdi.sen ara bi sorEvet burun kemiği oluşmuş dedi, ense kalınlığı normal dedi ama git kan alıncak demedi. Baya 15 dakika ultrasonda inceledi anlamadım gitti
Gozun aydin cnm ne gzl bi kiz bi oglan Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin benim ilk gebelk dsha 14+2 hissetmiyorum.o yuzden2. 3. gebeligi olan anneler hissetmeye başladınız mı bebegi
Benim kiz cok yaramaz bi oglum vardi birde kizim oluyor Allahin izniyle ☘☘
Su an kalsiyum d vitamini kan hapi magnezyum aliyorum ben kendimi daha iyi hissediyorum bide mide reflusu icin mide ilaci.
Icini ferah tut cnm . Kontrolun ne zamanBende 3 haftadır bebegimi görmüyorum olumsuz haberlerden de etkileniyorum cok merak ediyorum ama şöyle düşünüyorum, en son iyiydi ikili testte iyi geldi sağlıklı bebeğe sen ne yapsan düşmüyor diyorlar insaallah sağlıklıdırlar ve bişey olmaz yavrularımıza olumsuz düşünmeyelim burda kac kişiyiz çok şükür kötü haberler istisna hep güzel haberler geliyor Rabbim korusun hepsini
Carsamba günü canım az kaldı insaallahIcini ferah tut cnm . Kontrolun ne zaman
Onemli olan ense benim.doktor.onu olcemedi pozisyondan manyak.doktorum ama evet kanda olmasi lazmdi.sen ara bi sor
Bence panik yapmayin benm ilk gebeligimde sadece 2li yaptrmistm ultrosonda hersey normaldi cok sukur kan vermemistim zaten farkli ciksaydi doktornz soylerdi ona gore bi yol cizerdi ama buyuk ihtimalle kan almayi unuttuYarın arayıp sorucam ama eğer kan tahlili de şartsa böyle bir şey nasıl unutulur bilmiyorum
İkili testte ultrason ve kan aynı gün olması gerekiyor ikili test için çekilen ultrason süresi 24 saattir. Yani bugün ikili için ultrasona girdim 1 2 gün sonra da kan veririm olayı malesef olmuyorYarın arayıp sorucam ama eğer kan tahlili de şartsa böyle bir şey nasıl unutulur bilmiyorum
Unutulması mumkun degl yzni cdden garip kan alinmasi lazmdi cddenYarın arayıp sorucam ama eğer kan tahlili de şartsa böyle bir şey nasıl unutulur bilmiyorum
Evet cok.az.kalmis hayirli guzel habrrleri bekliyoruz azcik daha dayan canimCarsamba günü canım az kaldı insaallah
Doktorlarda baya hata yapiyo bende bugun igne yazdirdim internette gormustum icinde 10 tsne vsr yazıyordu bi kutuds doktor bana 1 aylik yani 6 kutu yazmasi lazimdi doktor 4 kutu yazdi icinde 15 tanr var dedi bende siz dahs iyi bilirsiniz ama ben icinde 10 tsnr vsr diye internetten gordum dedim doktor dogru soyluyorsun.pardon deyip duzeltti . Unuttuysa artik 3lu taramada ve detayli ultrasonlarda zaten hersey çıkıyor. Onceden ne nasıl yapılıyormuş bilgilen oyle git ki yanlis yada eksik bisey olduğunda doktora soyleyebil canım kafana takma.buu kdr olan olmus benmkide enseyi duzgun olcemedi en onemlisini yaniYarın arayıp sorucam ama eğer kan tahlili de şartsa böyle bir şey nasıl unutulur bilmiyorum