- 27 Kasım 2018
- 3.297
- 3.459
Netten baktım okadar yüksek olunca çünkü burda herkes 40 50 bşy demişlerdi. Benim 133binlerde Olumca netten baktım yüksek risk dio.Daha ne oldugunu bilmiyorsun, sonucun ne ifade ettigini de. Biraz sakin kal, derin nefes al burnundan.. belki korkacagin bisi degildir..
Gidip sonucları alcam direk gitcem Dr. Sorcam.Doktoruna sorma şansın yok mu
Cnm hemen panik yapma senin bebeginin ense kalınlığı iyi çıkmıştı onden gidiyordu da maşallah. Sıkıntı yoktur inşallah değer hakkında fikrim yok benimkini yarin göstereceğiz almadim dahaKızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.
Kızlar elim ayağım titrio şimdi 2li test sonuclarım cıkmıs. Ama beta çok yüksek nolur anlayan arkadaslar acil yazar mısınız bana.
14+1cıktı ultrason da. Acaba ondan dolayı olmus olabılır mi. 79 80 mm falandı baş popo. Evet 1.85 cıkmıstı. 1 hafta öncesinde 1.23 cıkmıstıCnm hemen panik yapma senin bebeginin ense kalınlığı iyi çıkmıştı onden gidiyordu da maşallah. Sıkıntı yoktur inşallah değer hakkında fikrim yok benimkini yarin göstereceğiz almadim daha
Ben yaptirmadim bilmiyorum sonuclar nasil okunuyo ama simdi netten bende baktim uml/ml deger sonuclari seninki farkli belki yaptirilan yere gore farkli bakiliyordur. En iyisini doktorun soylecek, insallah guzel haberlerle gelirsinC
Netten baktım okadar yüksek olunca çünkü burda herkes 40 50 bşy demişlerdi. Benim 133binlerde Olumca netten baktım yüksek risk dio.
devlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsunBen yaptirmadim bilmiyorum sonuclar nasil okunuyo ama simdi netten bende baktim uml/ml deger sonuclari seninki farkli belki yaptirilan yere gore farkli bakiliyordur. En iyisini doktorun soylecek, insallah guzel haberlerle gelirsin
Panik yapmayın benim de değerim 200 lerde idi doktor düşük risk grubundasın dedi. Doktorunuzla konuşmadan üzmeyin bu kadar bebeğinize yazıkdevlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsun
Canim.tabloya gore dusuk risk cikmis bence hic bi sikinti yok seninki beta hcg t1 diye bisey belki o boyle cikiyodur yuksek risk olsaydi tabloda da oyle cikardidevlette yaptırdım şimdi gidicem sonucları almaya. Ordan özelden randevu aldım inşallah ben bilememişimdir. Allahım nolur bebeğime bşy olmamıs olsun
Ya elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma
Canim.tabloya gore dusuk risk cikmis bence hic bi sikinti yok seninki beta hcg t1 diye bisey belki o boyle cikiyodur yuksek risk olsaydi tabloda da oyle cikardi
Evet cidden zor sürekli ya sag ya sola donup yatmak benim en sevdigim saga donuk yuzustu yatmakYa ben bir iki haftadır sadece soluma arada sağıma yatmaya çalıştım. Ama her yerim agriyarak uyanmaya başlayınca vazgectim. Şimdi yine her şekil yatiyorumbı doktorun bu konudaki videosunu izledim .6. aya kadar istediğiniz gibi yatın diyor.
Daha normal canim 12.haftandasin sanrm 2 hafta en az sabretBnde öğrenemynlerdenmmm
Onemli olan tablo canim beta nin oyle cikmasinjn da nedeni vardir ense kalinligi filan da normal cunku kahvaltini et disari cik 14.30 a kadar kafani dagitTablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.
Bence bi sakin ol doktorunu ulasabiliyorsan ara boyle yapma kendine stres haberdar et bizi cnmYa elim ayağım tutmuo. Kahvaltı yapacaktık bıraktım gidip alayım özele gidip göstereyim. Nolur dua edin bana. Ya keşke yaptırmasaydım. Okadar kafamı karıştırdılar ki yaptırdım ama pişmanım yaptırdıma
Negatif demek hastalik riski dusuk demek soye biliyorum ben sen sakin sakin bekle bence korktugun gibi bisey cikmayacakTablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.
Yalnız değilsin canm. Benim de cinsiyet konusunda hiç bı tahminim yok daha bişey söylenmediHadi Gözün aydın. Bi ben kaldım heralde cinsiyet öğrenmeyen yada hiç tahmin edilmeyen. Saglıcakla gelsin kuzucuklar
Üzme kendini daha doktorla bile görüşmeden bu kadar stres yapma kendine Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin saglikli bı şekilde hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallahTablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.
Canımm tablo gayet iyi sadece yaş biraz riskli o da çok normal herkesin öyle çıkıyor, degere takılma başka bir birimle ifade edildigi icin oyledirTablo biraz iyi gibi ama ne bileyim sonuclar baya korkutuyor. Yaştan dolayı çıkmıs tır diyorum 35 çünkü yaş. Bide değerler negatif gösterio tablonun altında. Negatif iyi mi kötü mü beynim durdu ya. Şimdi öğle tatili bide. 1den sonra sonuc alcam. 14.30 da randevu aldım özelden Başka Dr ve hastaneden. İnşallah ben yersiz evham yapmışımdır. Nolur dua edin bize.