- 27 Kasım 2018
- 3.297
- 3.459
Valla hem devlet hem özel 2si de söylemedi. 1 ekimde 2li sonucları almaya gittiğimde başka Dr gidicem belki o söylerYahu nasıl gostemiyormuş bakmak istemiyorum demiyorda 13+1 tahmin yaptı doktor 15. Haftada gidicem bu cuma yani senin doktor çok garanticidir canım
Haklısın canım havalar da etkiledi demekki. Hassasız zaten. 1 aydır sürekli hasta hissedince okdr yoruldum ki artik. Zaten grip olmustum uzun sürdü 2 hafta onla ugrastım hep yattım halsiz bitkin. Sonra sırtım tutuldu günlerce o ağrıdı hareket edemedim. bulanti bas dönmesi derken.. tansiyon da düsüyo olabilir ölçmedim ama. Böyle zamanlarda aglayasım geliyo cok mutsuz oluyorum acı esigim de yüksektir caktirmiyorum kimseye ama. Artik iyi hissetmek istiyorum lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelimCanım o illetten bendede var senede bir iki yaşarım ve iki gündür çok kötüyüm eşim dükkana gidiyor grip olucam büyük ihtimal yatasim var sürekli hava bir anda soğudu ben ona bağlıyorum vücudumuz direncsiz ondan oluyor gecicek insALLAH canım az kaldı
Saglikli olsumlar tabiki canim senin kontrolun ne zaman benkm 16 ekimValla canım bende erkek hissediom hatta ilk kez ultrason da gördüğümde aa kesin erkek demiştim. Ama özel de devlette 17.hafta dediler.2li test sonucumu bekliyorum hayırlı güzel haberler alayım da hatta hepimiz alalım da kız erkek farketmez.Ama insanın istedgi bi cinsiyet oluo muhakkak.
Çok teşekkür ederim inşallahMaşALLAH sağlıkla al kuzucugunu kucağına darısı bize cinsiyetini net ogrenelim dua edin,
Bnm de öyle dediler ama haftaya 2li test sonucumu alınca devlette Dr gösteririm heralde. Özele de 15.hafta mı gitsem bilemedim. Arkadslar gibi kafam da kuruom. 2 gündür maşallah bulantım yok ama bulansa dert bulanmasa dert bilemedim ki.Saglikli olsumlar tabiki canim senin kontrolun ne zaman benkm 16 ekim
Valla bosch bilmem ne farketmez hersey türkiye üretimi artık dandik oluyo. Silverline üretiyo hepsini marka degisiyo sadece. Asıl ithal ürünler güzel boschun siemesin samsungun falan ama bi buzdolabı 15 binden baslıyo. Gerisi aynı. Benim herseyim beko ben memnunum baya. Alırken kampanyası var diye tercih ettim yoksa aynı paraydı hepsi, ablamda bosch vardi onun da hemen bozuldu şans işi bunlar. Annemlerde beko var yillardir cok memnunlar diye aldım. Fırınımı siemens aldım şimdi bakalım o nasil cikacak.Kızlar bu gün güya balık yapacaktı eşim dün akşam almıstık. Ama ben balıktan tiksindiğim için az bşy almıstık. Sabah hiç farketmedik bugün kahvaltılık sos yapıyordum eşim yoktu okula gitmişti. Cok cılız Bi ses geliyor bende fırından geliyor sandım biber ve patlıcan közlüyordum. Korktum dedim Allah korusun patlar falan yok fırından gelmiyordu. Buzdolabına yaklastım ordan geliyordu ama okadar cılız ki anca dikkatli dinlersen duyuluyor yada sessizlik olursa. Neyse dedim eşim gelince baksın sonra sosu yapmaya devam ettim eşim geldi 3 4 gibi bana biraz yardım etti derken saat 5 oldu. Balığı cıkardı tam ayıklayıp yapacaktı öle Bi kokmus ki dışarı cıkarınca fark ediliodu.hemn attırdım. Şöyle bşy var daha 3 sene yeni doldu alt kısmı yani buzluk kısmında bşy yok şükür. Üst tarafta çalışıo görünüyor ama soputmuyor. Gece su koymus tum soğutmamış bile. Buarada bosh marka beyaz eşyalarım ben illa bosh olcak diye tutturmuştum alırken. eşim şimdi bana diyor. al dın mı boshu daha yeni 3 sene oldu ya. Moralim bozuldu şimdi serviste gelmez yarına ancak.
Canım benim tansiyonum düşüklüğü bendede var 8/5 geziyorum hamileliğimin başından beri birde kızım evde coronadan dolayi okula yollamadim 26 kasim 2014 doğumlu ömrü okullarda gecicek geç gitsin şu ortalık temizlensin milletin çocuğu sürekli dışarda kızı çıkarmıyorum gece sadece çıkıyor kimse yokken bir yandan onun piskolojisi ile uğraşıyorum etrafımda tek dikkat eden aileyiz gerçekten kimsenin umrunda değil piskolojim alt üst oldu doğum kontrol hapı kullanıyordum bir gün içmeyi nasıl unuttum bilmiyorum unuttum o ay hamile kaldım bir anda alt üst oldum oyyy ne dertliyim ulenn benHaklısın canım havalar da etkiledi demekki. Hassasız zaten. 1 aydır sürekli hasta hissedince okdr yoruldum ki artik. Zaten grip olmustum uzun sürdü 2 hafta onla ugrastım hep yattım halsiz bitkin. Sonra sırtım tutuldu günlerce o ağrıdı hareket edemedim. bulanti bas dönmesi derken.. tansiyon da düsüyo olabilir ölçmedim ama. Böyle zamanlarda aglayasım geliyo cok mutsuz oluyorum acı esigim de yüksektir caktirmiyorum kimseye ama. Artik iyi hissetmek istiyorum lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelimvertigoyu zaten ceken bilir 10 senedir var bende ilk yıllar yataktan kaldırmıyodu. Galiba basim dönünce panikliyorum öyle olucam diye korkudan
Diren canim az kalmis benim haftaya persembe oldugu icin bekleyemedim benEşimde bana cirladi kalbi durmusmudur aman birşey olacak manyaga bağladım cumaya az kaldı bir görsem rahat edicem bende
Sukur donmem kesildi canim bende saat 4-5 e kadar cok iyiyim sonra bulantim basliyo.. ben de sik tuvalete gidiyorum bu arada bu hafta idrar ve kan vericem tekrar, kasinti, yanma, kesik kesik idrar yapma endeksiyon belirtisi olabiliyor belki bi idrar testi versen icin rahat eder.. Allah yardimcimiz olsun gercekten gececek ben inaniyorum guzel gunlerimiz olacakSana da gecmis olsun canim.. bilmiyorum böyle olunca cok etkileniyorum ben 1 aydir hep hasta hissediyorum kendimi cünkü. Ruhen de zorluyor beni. Bas dönmem azaldi sükür ama içim üşüyor ve sık tuvalete cikiyorum onu farkettim bugun. Acaba normal midir yoksa enfeksiyon falan olabilir mi. Yanma sızı falan yok. Bebegi görmeden rahat edemicem sanirim.. tansiyonumu ölçmedim dedigin gibi düsmüs olabilir. Allah yardımcımız olsun. Bugun nasilsin?
Az kalmis ALLAH korusun canım kaldı 4 gun cabucak gecsin insallahEşimde bana cirladi kalbi durmusmudur aman birşey olacak manyaga bağladım cumaya az kaldı bir görsem rahat edicem bende
Çok su içiyosan ondandır canımSana da gecmis olsun canim.. bilmiyorum böyle olunca cok etkileniyorum ben 1 aydir hep hasta hissediyorum kendimi cünkü. Ruhen de zorluyor beni. Bas dönmem azaldi sükür ama içim üşüyor ve sık tuvalete cikiyorum onu farkettim bugun. Acaba normal midir yoksa enfeksiyon falan olabilir mi. Yanma sızı falan yok. Bebegi görmeden rahat edemicem sanirim.. tansiyonumu ölçmedim dedigin gibi düsmüs olabilir. Allah yardımcımız olsun. Bugun nasilsin?
O nasıl oluyor acep bir gün içmeyi unutup bebiş tutturmakCanım benim tansiyonum düşüklüğü bendede var 8/5 geziyorum hamileliğimin başından beri birde kızım evde coronadan dolayi okula yollamadim 26 kasim 2014 doğumlu ömrü okullarda gecicek geç gitsin şu ortalık temizlensin milletin çocuğu sürekli dışarda kızı çıkarmıyorum gece sadece çıkıyor kimse yokken bir yandan onun piskolojisi ile uğraşıyorum etrafımda tek dikkat eden aileyiz gerçekten kimsenin umrunda değil piskolojim alt üst oldu doğum kontrol hapı kullanıyordum bir gün içmeyi nasıl unuttum bilmiyorum unuttum o ay hamile kaldım bir anda alt üst oldum oyyy ne dertliyim ulenn bengecicek birbirimize destek olalım neler atlatmadik buda gecicek insALLAH
Normalde cok su içerim ama bugun az icmistim ondan şaşırdım sik çikmama. D vit iyiydi ama kansızlık vardı canım en son ferritin değerim 08di en az 50 olmasi lazimmisÇok su içiyosan ondandır canım
Sen tahlillerine baktırdın mı d vitamini kansızlık fln belki onlarda eksiklik vardır
O nasıl oluyor acep bir gün içmeyi unutup bebiş tutturmakbiz tuturacağız diye anamız ağladı
Kız ben bilsem polikistik over var birde bende doktor korunma na gerek yok dedi kızım olduğuna çok şaşırdı eğer çocuk düşünürsen uzun süre ilaç tedavisi alman lazım falan bir sürü şey söyledi ALLAH taşın üstüne çiçek actirir canlı ornegiyim bende ömrümün şaşkınlığı ni sürprizini yaşadım nasip böyleymişÇok su içiyosan ondandır canım
Sen tahlillerine baktırdın mı d vitamini kansızlık fln belki onlarda eksiklik vardır
O nasıl oluyor acep bir gün içmeyi unutup bebiş tutturmakbiz tuturacağız diye anamız ağladı
Evt benim arkadaşimda da pcos vardi hatta o senede 2-3 kere adet oluyordu o yüzden rahattı ve evlendigi ay hamile kaldı. Mucize gerçekten.Kız ben bilsem polikistik over var birde bende doktor korunma na gerek yok dedi kızım olduğuna çok şaşırdı eğer çocuk düşünürsen uzun süre ilaç tedavisi alman lazım falan bir sürü şey söyledi ALLAH taşın üstüne çiçek actirir canlı ornegiyim bende ömrümün şaşkınlığı ni sürprizini yaşadım nasip böyleymiş
Aynen bende öyleydim ALLAH nasip ettiginde oluyor ama benim gibi aynı olanların yıllarca olmuyor neler deniyorlar rabbim düşmanımı bile evladla imtihan etmesinEvt benim arkadaşimda da pcos vardi hatta o senede 2-3 kere adet oluyordu o yüzden rahattı ve evlendigi ay hamile kaldı. Mucize gerçekten.
Bence kendi doktoruna git zaten 25 i ile 30 arasinda çağırmışKizlar int araştırdım da bu detaylı ultrason 17-23 hafta arası yapılıyormus ama genelde 17-18 yazmıs prof doktorlar yazılarında. Erken yapmanin nedenide hem su cok oldugu icin rahat görülüyormuş hemde olası bi sorunda gebeligi sonlandırmak icin geç olmamasiymis allah korusun. Benim doktorumda 17 de ondan cagırdı demekki. Sonradan 22 den sonra kalp icin tekrar çağırılabiliyormuş falan. Ben bu cuma gitmeyi düsünüyorum dayanamıyorum artik ya 17+0 olcam bana zaten 25 i ile 30 u arası gel demişti. Cuma 25i. Size gideyim mi? Hem bebegi erkenden görmüs olurum sürekli sıkıntı yasıyorum iyi oldugunu da görmek istiyorum bir yandan. Bir yandan da az daha büyüsün öbür hafta git 30 unda falan diyorum. kafam karıştı yardım edin napsam?? Devletten randevu bulursam devlete mi gitsem bu hafta hem kan tahlilleri de yapılır? Ama covidden korkuyorum en kalabalık yerler hep kadın dogumcular... sizce?
Canım kafayı bozduk benide 17. Haftada çağırdı ama 15. Haftada gidicem içim rahat etsin sende git için rahatlasınKizlar int araştırdım da bu detaylı ultrason 17-23 hafta arası yapılıyormus ama genelde 17-18 yazmıs prof doktorlar yazılarında. Erken yapmanin nedenide hem su cok oldugu icin rahat görülüyormuş hemde olası bi sorunda gebeligi sonlandırmak icin geç olmamasiymis allah korusun. Benim doktorumda 17 de ondan cagırdı demekki. Sonradan 22 den sonra kalp icin tekrar çağırılabiliyormuş falan. Ben bu cuma gitmeyi düsünüyorum dayanamıyorum artik ya 17+0 olcam bana zaten 25 i ile 30 u arası gel demişti. Cuma 25i. Size gideyim mi? Hem bebegi erkenden görmüs olurum sürekli sıkıntı yasıyorum iyi oldugunu da görmek istiyorum bir yandan. Bir yandan da az daha büyüsün öbür hafta git 30 unda falan diyorum. kafam karıştı yardım edin napsam?? Devletten randevu bulursam devlete mi gitsem bu hafta hem kan tahlilleri de yapılır? Ama covidden korkuyorum en kalabalık yerler hep kadın dogumcular... sizce?