2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri basım dönüyor bugun ya sersemim resmen. Öncesinde vertigo hastalıgım vardi. Onun kdr agır degil ama zorluyor beni bugun. Cidden bi gün iyiyim demiyim, dün aksam da bulantım coktu. Her gün biseyim cikiyo cok yoruldum allahım sen günah yazma ama halimi görüyorsun. 16+3 üm ama 12 den sonrası daha zorladi beni gripte olmustum bir ara uzun sürdü. Sonrası bulantılar sırt boyun tutulmaları tansiyon düsmeleri halsizlik mutsuzluk. Of of var mi bnm gibi olan? Neden 3 aydan sonrasi daha zor geçer oldu böyle.. bebek büyüyor diye vitaminsiz mi kalıyorum acaba, hergun iciyorum demir ve multivitamin. En son ölctürdügümde ferritinim 08 di cok düsüktü bi onu biliyorum. İcimi dökmek istedim bi siz anlarsınız beni daha yarısındayım yolun. Nasil gececek böyle.. yoruldum cok ruhende. ağlayasım var bugun

Valla kotu seyleri okudukca etkileniyoruz bende simdi ayrintili ulttssondsn korktum 21.haftada sezaryenle aldirmis birisi beyni gelismeyince . ALLAHIM napicaz boyle bilmiyorum gerçekten takıntidan kendimizi yiyoruz
Insallah gececek, normal de sakin bir insandim da hormonlar beni bozdu

Canim ben de vertigo hastasiyim, dun benim de inanilmaz bas donmem vardi, yataga kendim gidemedim esim tutarak goturdu tansiyonum da 8-5 e dusmustu o da mideme vurdu bide istifra etmeye basladim ki bulantilarim hala devam ediyor.. aglamak rahatlatacaksa agla canim, bosalt icini.. neden yazdim bunlari inan yalniz degilsin, insallah gececek bu gunlerimiz.. dua ediyorum kendime, hepimize

Ya evet zaten ona dikkat ediyorum . Ama işte sağdan soldan bişiler duyup bi de yaşayan kişiler evet evet sakın yeme ben de öncekinde yemiştim iyi olmamıştı sonu diye anlatınca korkuttular beni
Hiç kimseyi dinlemeyin evet bazı bitki çayları kaynatılmış maydonoz sapı gibi içecekler zararlı ama siz kendinize bir besin tablosu hazırlayın en iyisini siz bilirsiniz kime ne. Hem sağlıklı olan bir gebelikte düşük riski öyle küçük bir oranki sağlıkla devam etsin inşallah

Bana doktorum Venatura Omega 3 yazdı canım. En masumu bu dedi piyasada. Çünkü ağır metal içermemesi çok önemliymiş. Kullandığın balık yağı takviyesinin İFOS onayı olması gerekiyor.
Teşekkür ederim cnm venatura ultra olanı mi kullanıyorsun?

M Melekogretmencnn bi biz kaldik cinsiyeti ogrenmeyenbizim de de oglumuz olacak bence demisti dersin
Valla canım bende erkek hissediom hatta ilk kez ultrason da gördüğümde aa kesin erkek demiştim. Ama özel de devlette 17.hafta dediler.2li test sonucumu bekliyorum hayırlı güzel haberler alayım da hatta hepimiz alalım da kız erkek farketmez.Ama insanın istedgi bi cinsiyet oluo muhakkak.

Kızlar bu gün güya balık yapacaktı eşim dün akşam almıstık. Ama ben balıktan tiksindiğim için az bşy almıstık. Sabah hiç farketmedik bugün kahvaltılık sos yapıyordum eşim yoktu okula gitmişti. Cok cılız Bi ses geliyor bende fırından geliyor sandım biber ve patlıcan közlüyordum. Korktum dedim Allah korusun patlar falan yok fırından gelmiyordu. Buzdolabına yaklastım ordan geliyordu ama okadar cılız ki anca dikkatli dinlersen duyuluyor yada sessizlik olursa. Neyse dedim eşim gelince baksın sonra sosu yapmaya devam ettim eşim geldi 3 4 gibi bana biraz yardım etti derken saat 5 oldu. Balığı cıkardı tam ayıklayıp yapacaktı öle Bi kokmus ki dışarı cıkarınca fark ediliodu.hemn attırdım. Şöyle bşy var daha 3 sene yeni doldu alt kısmı yani buzluk kısmında bşy yok şükür. Üst tarafta çalışıo görünüyor ama soputmuyor. Gece su koymus tum soğutmamış bile. Buarada bosh marka beyaz eşyalarım ben illa bosh olcak diye tutturmuştum alırken. eşim şimdi bana diyor. al dın mı boshu daha yeni 3 sene oldu ya. Moralim bozuldu şimdi serviste gelmez yarına ancak.

Canım o illetten bendede var senede bir iki yaşarım ve iki gündür çok kötüyüm eşim dükkana gidiyor grip olucam büyük ihtimal yatasim var sürekli hava bir anda soğudu ben ona bağlıyorum vücudumuz direncsiz ondan oluyor gecicek insALLAH canım az kaldı

17. Hafta demedilermi hala cinsiyetini hay maşALLAH

Eşimde bana cirladi kalbi durmusmudur aman birşey olacak manyaga bağladım cumaya az kaldı bir görsem rahat edicem bende

MaşALLAH sağlıkla al kuzucugunu kucağına darısı bize cinsiyetini net ogrenelim dua edin,

Sana da gecmis olsun canim.. bilmiyorum böyle olunca cok etkileniyorum ben 1 aydir hep hasta hissediyorum kendimi cünkü. Ruhen de zorluyor beni. Bas dönmem azaldi sükür ama içim üşüyor ve sık tuvalete cikiyorum onu farkettim bugun. Acaba normal midir yoksa enfeksiyon falan olabilir mi. Yanma sızı falan yok. Bebegi görmeden rahat edemicem sanirim.. tansiyonumu ölçmedim dedigin gibi düsmüs olabilir. Allah yardımcımız olsun. Bugun nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…