Insallah gececek, normal de sakin bir insandim da hormonlar beni bozduValla kotu seyleri okudukca etkileniyoruz bende simdi ayrintili ulttssondsn korktum 21.haftada sezaryenle aldirmis birisi beyni gelismeyince . ALLAHIM napicaz boyle bilmiyorum gerçekten takıntidan kendimizi yiyoruz
Canim ben de vertigo hastasiyim, dun benim de inanilmaz bas donmem vardi, yataga kendim gidemedim esim tutarak goturdusabahtan beri basım dönüyor bugun ya sersemim resmen. Öncesinde vertigo hastalıgım vardi. Onun kdr agır degil ama zorluyor beni bugun. Cidden bi gün iyiyim demiyim, dün aksam da bulantım coktu. Her gün biseyim cikiyo cok yoruldum allahım sen günah yazma ama halimi görüyorsun. 16+3 üm ama 12 den sonrası daha zorladi beni gripte olmustum bir ara uzun sürdü. Sonrası bulantılar sırt boyun tutulmaları tansiyon düsmeleri halsizlik mutsuzluk. Of ofvar mi bnm gibi olan? Neden 3 aydan sonrasi daha zor geçer oldu böyle.. bebek büyüyor diye vitaminsiz mi kalıyorum acaba, hergun iciyorum demir ve multivitamin. En son ölctürdügümde ferritinim 08 di cok düsüktü bi onu biliyorum. İcimi dökmek istedim bi siz anlarsınız beni daha yarısındayım yolun. Nasil gececek böyle.. yoruldum cok ruhende. ağlayasım var bugun
Teşekkür ederim canım seninde gözünaydın . Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız inşallahAmin canin gozun aydinevet gerçekten bende inandim hislere hep erkek hissetmistim erkek cikti sende kiz hissetmissin kiz cıktı.. ❤
Hiç kimseyi dinlemeyin evet bazı bitki çayları kaynatılmış maydonoz sapı gibi içecekler zararlı ama siz kendinize bir besin tablosu hazırlayın en iyisini siz bilirsiniz kime ne. Hem sağlıklı olan bir gebelikte düşük riski öyle küçük bir oranki sağlıkla devam etsin inşallahYa evet zaten ona dikkat ediyorum . Ama işte sağdan soldan bişiler duyup bi de yaşayan kişiler evet evet sakın yeme ben de öncekinde yemiştim iyi olmamıştı sonu diye anlatınca korkuttular beni
Çok teşekkür ederim . İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımızHayırlı olsunsağlıkla kucağına almanı nasibetsin ben de daha bilmiyorum inşaallah bir kız haberi de biz alırız
Teşekkür ederim cnm venatura ultra olanı mi kullanıyorsun?Bana doktorum Venatura Omega 3 yazdı canım. En masumu bu dedi piyasada. Çünkü ağır metal içermemesi çok önemliymiş. Kullandığın balık yağı takviyesinin İFOS onayı olması gerekiyor.
Valla canım bende erkek hissediom hatta ilk kez ultrason da gördüğümde aa kesin erkek demiştim. Ama özel de devlette 17.hafta dediler.2li test sonucumu bekliyorum hayırlı güzel haberler alayım da hatta hepimiz alalım da kız erkek farketmez.M Melekogretmencnn bi biz kaldik cinsiyeti ogrenmeyenbizim de de oglumuz olacak bence demisti dersin
Canım o illetten bendede var senede bir iki yaşarım ve iki gündür çok kötüyüm eşim dükkana gidiyor grip olucam büyük ihtimal yatasim var sürekli hava bir anda soğudu ben ona bağlıyorum vücudumuz direncsiz ondan oluyor gecicek insALLAH canım az kaldısabahtan beri basım dönüyor bugun ya sersemim resmen. Öncesinde vertigo hastalıgım vardi. Onun kdr agır degil ama zorluyor beni bugun. Cidden bi gün iyiyim demiyim, dün aksam da bulantım coktu. Her gün biseyim cikiyo cok yoruldum allahım sen günah yazma ama halimi görüyorsun. 16+3 üm ama 12 den sonrası daha zorladi beni gripte olmustum bir ara uzun sürdü. Sonrası bulantılar sırt boyun tutulmaları tansiyon düsmeleri halsizlik mutsuzluk. Of ofvar mi bnm gibi olan? Neden 3 aydan sonrasi daha zor geçer oldu böyle.. bebek büyüyor diye vitaminsiz mi kalıyorum acaba, hergun iciyorum demir ve multivitamin. En son ölctürdügümde ferritinim 08 di cok düsüktü bi onu biliyorum. İcimi dökmek istedim bi siz anlarsınız beni daha yarısındayım yolun. Nasil gececek böyle.. yoruldum cok ruhende. ağlayasım var bugun
Insallahh canimTeşekkür ederim canım seninde gözünaydın . Sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız inşallah
Bende normaldim ama takinti vardi birazInsallah gececek, normal de sakin bir insandim da hormonlar beni bozdu
17. Hafta demedilermi hala cinsiyetini hay maşALLAHValla canım bende erkek hissediom hatta ilk kez ultrason da gördüğümde aa kesin erkek demiştim. Ama özel de devlette 17.hafta dediler.2li test sonucumu bekliyorum hayırlı güzel haberler alayım da hatta hepimiz alalım da kız erkek farketmez.Ama insanın istedgi bi cinsiyet oluo muhakkak.
Eşimde bana cirladi kalbi durmusmudur aman birşey olacak manyaga bağladım cumaya az kaldı bir görsem rahat edicem bendeYok canim iste gobegim biraz indi yazmistim ya, kuculdu gecen haftaya gore rahatsiz etti bu beni neden neden diye dusunmekten kendimi alamadigimi fark ettimbide ben de icten ice etkilenmisim burdaki olaylardan, esim de hadi gidelim dedi. Doktor sorunu sordu dedim ki gobegim kuculdu, icim hic rahat degil cok huzursuzum adama seyi bile demisim, bikac arkadasimin da bebeginin kalbi durdu diye. Esim cikinca biraz kizdi kimmis o arkadaslar sen o yuzden mi kafanda kuruyorsun, forumdan mi bunlar diye ama ben zaten rahatladigim icin aglamaya baslamistim sonra unuttu
16 17den önce göstermezmiş.şuan 13+4üz.17. Hafta demedilermi hala cinsiyetini hay maşALLAH
MaşALLAH sağlıkla al kuzucugunu kucağına darısı bize cinsiyetini net ogrenelim dua edin,hanımlaaar kızım geliyordoktor kesin kız dedi .ben hep kızım diye sevmiştim anne hisseder dedikleri buymuş . İnsan gerçekten de mutluluktan ağlayabiliyormuş mutluluk gözyaşı diye birşey varmış ilk defa öğrendim . Rabbim hep mutluluktan ağlatsın hepimizi . Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah . Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
Yahu nasıl gostemiyormuş bakmak istemiyorum demiyorda 13+1 tahmin yaptı doktor 15. Haftada gidicem bu cuma yani senin doktor çok garanticidir canım16 17den önce göstermezmiş.şuan 13+4üz.
Sana da gecmis olsun canim.. bilmiyorum böyle olunca cok etkileniyorum ben 1 aydir hep hasta hissediyorum kendimi cünkü. Ruhen de zorluyor beni. Bas dönmem azaldi sükür ama içim üşüyor ve sık tuvalete cikiyorum onu farkettim bugun. Acaba normal midir yoksa enfeksiyon falan olabilir mi. Yanma sızı falan yok. Bebegi görmeden rahat edemicem sanirim.. tansiyonumu ölçmedim dedigin gibi düsmüs olabilir. Allah yardımcımız olsun. Bugun nasilsin?Canim ben de vertigo hastasiyim, dun benim de inanilmaz bas donmem vardi, yataga kendim gidemedim esim tutarak goturdutansiyonum da 8-5 e dusmustu o da mideme vurdu bide istifra etmeye basladim ki bulantilarim hala devam ediyor.. aglamak rahatlatacaksa agla canim, bosalt icini.. neden yazdim bunlari inan yalniz degilsin, insallah gececek bu gunlerimiz.. dua ediyorum kendime, hepimize