Benim doktor da bu sefer biraz kestirip attı gibi, hayırlısı olsun hakkımızda bu kadar bekledik bi 20 gün dah bekleriz yapacak bişey yokDaha erken cnm normal . Bnmki 16dan once olmaZ diye kestirip atti . Mecbur bekliycz
20. Hafta da haraketlerini hissettiğinde yapıcaz denmişti arayacağını da söylediKızlar tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor. Sağlık ocağından arandınız mı?
Merhaba3 almisim doktorun bugun zaten her konuda gicikligi ustundeydi kombo yaptı sonucu almaya gidip bdsha gtmycem
Muayehanesi nerde ? Perinatolog mu acabaMerhaba
Dün yaşadıklarıniza çok üzüldüm.hicbir doktorun bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde davranmaya hakkı yok. Ayrıca yaşınız çok genç ikili tarama da çıkan sonuç birşey ifade etmez.benim arkadaşım 42 yaşında 1:50 risk ile sağlıklı bir bebek aldı kucağına.ayrica pıhtılaşma sorunu da vardı.
İzmirdesiniz sanirim.ben kendi doktorum Mert Kazandı yi tavsiye ederim size.ege üni proflarindan biri.cok sakin ve tatlı dilli bir insan.asla ciddi birşey görmeden kötü konuşmaz.
İnşallah bundan sonra huzurlu bir hamilelik geçirin ve sağlıkla bebisinizi kucağınıza alın.♥
Evet perinatolog.muayenehanesi Bayraklı'da adliyenin arkasında.Muayehanesi nerde ? Perinatolog mu acaba
Muayene ucreti ne kadardi ? Cok soru sordumEvet perinatolog.muayenehanesi Bayraklı'da adliyenin arkasında.
Olsun sorunMuayene ucreti ne kadardi ? Cok soru sordum
İlk kanama 5/6 gibi ikinci rahimdeki kanama alanı 10/11 gibiydi cinsiyet için öğrendim ama sonraki kontrolde başka doktora gittim o göremediğini söyledi oyuzden cinsiyette bı şüphe var içimdeSeninde bebeklerin hayırlı olsun canım.
Kaçıncı haftalarda oldu ?Benim de kanama alanı var 6+4 te bı yaşadım baya adet gibi kanama,bu defa da lekelenme şeklinde simdilik.
Prolutex kullaniyodum hergun iki haftadır onu kestik haftada 1 doğuma kadar prulotona basladik.İnsallah herşey yolunda gider.
Cinsiyetleri belli oldu mu ☺ sağlıkla vakti zamanı gelince kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin rabbim.
20.haftada detayli icin perinatolog ariyorum ben de daha once 4 sene evvel 300 lira odemistim 400 iyiymis yineOlsun sorun ☺ ücreti biraz yüksek malesef.400 TL. Benim özel sigortam olduğundan o konuda rahat ettim.
Canım sağa sola dönerken karnında toplanıyor gibi bir his oluyor mu sertlik tarzındaİlk kanama 5/6 gibi ikinci rahimdeki kanama alanı 10/11 gibiydi cinsiyet için öğrendim ama sonraki kontrolde başka doktora gittim o göremediğini söyledi oyuzden cinsiyette bı şüphe var içimde
Evet 30 tlÜcretli bakan mı?
Günaydın batma oluyor yanlış pozisypnda yatıyorsam benGünaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Sertlik hissediyorum ben de canımGünaydın batma oluyor yanlış pozisypnda yatıyorsam ben
Gunaydin canim.Unutup birden döndüğüm için ağrı giriyor hemen.Galiba deli uyuyorum ondanGünaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Günaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Ultrason kagitlarinizda bebeklerinizin agirliklari yaziyor mu?