2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 almisim doktorun bugun zaten her konuda gicikligi ustundeydi kombo yaptı sonucu almaya gidip bdsha gtmycem
Merhaba
Dün yaşadıklarıniza çok üzüldüm.hicbir doktorun bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde davranmaya hakkı yok. Ayrıca yaşınız çok genç ikili tarama da çıkan sonuç birşey ifade etmez.benim arkadaşım 42 yaşında 1:50 risk ile sağlıklı bir bebek aldı kucağına.ayrica pıhtılaşma sorunu da vardı.
İzmirdesiniz sanirim.ben kendi doktorum Mert Kazandı yi tavsiye ederim size.ege üni proflarindan biri.cok sakin ve tatlı dilli bir insan.asla ciddi birşey görmeden kötü konuşmaz.
İnşallah bundan sonra huzurlu bir hamilelik geçirin ve sağlıkla bebisinizi kucağınıza alın.

Muayehanesi nerde ? Perinatolog mu acaba

İlk kanama 5/6 gibi ikinci rahimdeki kanama alanı 10/11 gibiydi cinsiyet için öğrendim ama sonraki kontrolde başka doktora gittim o göremediğini söyledi oyuzden cinsiyette bı şüphe var içimde

Olsun sorun ☺ ücreti biraz yüksek malesef.400 TL. Benim özel sigortam olduğundan o konuda rahat ettim.
20.haftada detayli icin perinatolog ariyorum ben de daha once 4 sene evvel 300 lira odemistim 400 iyiymis yine daha once gittigim prof cok suratsizdi iletisim bile kurmuyordu simdi instagramdan takibe aldim mert beyi

Kızlar yabancı sitelerde anne karnı bebeklerin cinsel organ gelişimi çizilmiş birbirine o kadar benziyorki erken haftalarda. O yüzden benziyo,... gibi görünüyor, kesin değil gibi ifadeler varsa cinsiyette hemen alışveriş yapmayın. Yanılma gerçekten çok fazla olabiliyormuş. Hatta kk da açılmış topiclerde var bu konuda.

Eklentiler

• 697FC5C0-9739-4068-88C6-2A6C359830D7.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 53
İlk kanama 5/6 gibi ikinci rahimdeki kanama alanı 10/11 gibiydi cinsiyet için öğrendim ama sonraki kontrolde başka doktora gittim o göremediğini söyledi oyuzden cinsiyette bı şüphe var içimde
Canım sağa sola dönerken karnında toplanıyor gibi bir his oluyor mu sertlik tarzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…