Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldi ☹️ hemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu☹️☹️
Bol boll dinlen Allahın izniyle hic birşey olmayacak🙏

Kizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldi ☹️ hemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu☹️☹️
“Ya Mübdi “ bu tesbihi oku.
İns sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana 💙

Kendine dikkat et, dua et. Sanırım bu üç ayı atlatırsak tehlikeli kısmı geçmiş oluyoruz.🤗

Son düzenleme:
Anladım canım.
Tam kesenin yolksacın üstüne gelince atım duyduğuna göre bebek o. Ve bence görülemeyecek kadar küçük old için . Ondan. Vajinal mı bakıyor sana ? Her şekilde sesini duydugun gibi kendisini de haftaya net olarak görürsün ins ☺️
Evet kuzum karından baktı ses boğuk çıktı sonra vajinal baktı daha net ses duyuldu yani bende öyle olduğunu düşünüyorum haftaya pazartesi daha netleşir umarım sağlıkla 🙏

Yapmadim aslinda ama dusuk tehlikesi vardi rahimde sekil bozuklugum oldugu icin 😔 bakalim hayirlisi artik simdi surekli kendimi kontrol ediyorum acaba devam ediyor mu diye ☹️☹️
Gecen hafta kahverengi gelmisti progestan baslamistik zaten. Ama bugun gelen kirmiziydi maalesef 😔
Canım üzme kendini hemen inşallah sürecin güzel olacak olumlu düşün 🙏🏻🙏🏻

Maşallah hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz arasında kaç yaş var benim eğer Allah nasip ederse benimkiler arasında tam 4 yaş olmuş olacak ama korkularım var hem sezaryen doğum yapacak olmam hemde kızımın aşırı hiperaktif olması durumu var kızıma hamileliğim de doğumum da çok zordu kızımın bi 5 6 yaş olmasını bekliyordum aslında ama Allah'ım şimdi nasip etti hamd olsun hepimiz sağlıkla hayırlsıı ile alırız kucağımıza inşallah 💚
Sağolun teşekkür ederim. Sizlerinde hayırlı olsun,sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun.Benim ilk ikisinin arasıda 4 yas memnunum. Sütten kestim bezi biraktirdim. Artık derdini anlatmaya başladı hamile kaldım. Doğum yapana kadar 4 yasinda oldu. Bence güzel bir yaş. Amin amin amin 🤲🥰
3 çoçuk benimde ama inanın ilk çoçuk kadar heyecanlıyım sizin diğer çoçuklarınız kaç yaşında ben baya ara koydum sanırım bu heyecan bu yüzden
Ayy hiç sormayın benimde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi heyecan var 🫠 aynen bende ara verdim bayağı. En büyüğü oglum 10 yasinda, kızım 6 yasinda. Sizinkiler kaç yasinda ?

Arkadaşlar dünden beri sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bugün doktorada gittim bebek iyi kalp atışıda var doktor normal dedi ama ben korkuyorum tek taraflı tek biyerde ağrı var batma gibi sizlerdede oluyormu 6+4 teyiz
Evet Allah'ın izniyle normal bu ağrılar ☺️ rahim büyüyor bebek gelişiyor o yüzden ağrılar olur

Sağolun teşekkür ederim. Sizlerinde hayırlı olsun,sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun.Benim ilk ikisinin arasıda 4 yas memnunum. Sütten kestim bezi biraktirdim. Artık derdini anlatmaya başladı hamile kaldım. Doğum yapana kadar 4 yasinda oldu. Bence güzel bir yaş. Amin amin amin 🤲🥰

Ayy hiç sormayın benimde sanki hiç çocuğum yokmuş gibi heyecan var 🫠 aynen bende ara verdim bayağı. En büyüğü oglum 10 yasinda, kızım 6 yasinda. Sizinkiler kaç yasinda ?
Teşekkür ederim 🤗 benim kızım da aynı bezi bıraktı çoktan hamd olsun sütü zaten 22 aylıkken bırakmıştı biraz hala uyku problemi ve hiperaktifliği var o kadar kreş düşünüyorum ama onada gönlüm el vermiyor ya diyorum minnak daha 😅 İngilizce meyli var çok güzel bi kreş buldum İngilizce Almancalı hatta ve hatta psikolog destekli çok beğendim ama aylık 15bin 🫣

İyi akşamlar anne adayları 🥰 bu 2 gündür ciddi bel ağrım var normal bir ağrı değil karnım taş gibi ve ara ara kasık ağrım var 7+2 haftalığım daha kalp atışı duymaya gitmedim. Önceki gebelik gibi değil . İnşallah ters bir durum yoktur 😔

İyi akşamlar kızlarrrr🤍🌸 ben de hamile kalamya çalışıyorum :) bu ay ovulasyon testi kullanıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım. İlk kez kullanıyorum yorumlayamıyorum rica etsem bi yorumlar mısınız çizgi kalınlıkları aynı mı olması lazım en son testi az önce yaptım kızlar

Eklentiler

• IMG_1427.jpeg
    IMG_1427.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 5
Rahimin aşağısına falan yerleşmiş olabilir mi kese öyle olunca oluyormuş. Hiç bozma moralini oluyir bazen o uyu demis doktor 🙏

X