Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
Kızlar 9+5iz bugün bebişim görmeye gitcem inşallah iyidir belirtiler kaybolunca korktum randevu günümden önce devlet hastanesine randevu aldım 🙃
Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen 🥰
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende 😃 aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek😃

Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen 🥰
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende 😃 aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek😃
Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum 😂😂

Maske mantıklı bir d eöyle deneyeyim ama ben sadexe kokusunu alınca değil görünce de mahvoluyorum. Üstelik sadece bazı şeylerden değil her şeyden🤣
Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu

Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu
Ya işte belli bi şeylerden tiksinilse sorun değiş dediğiniz yöntemler bulunur. Ama ben şuan su dahil her şeyden tiksiniyorum . Tiksibnediğim neredeyse hiçbir şey yok

Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum 😂😂
Ay bende baktirdim ilac yazdirmaya gittim 1 haftada nasil buyumus🙈
Sen gorebildin mi?🥰

Kızlar selam. Özellikle önceden doğum yapam arkadaşlara soruyorum. Gebelik sürecinde saçınızı boyattınız mı hiç? Benim maalesef yoğun beyazlarım var ve şimdiden berbat bir halde . Şuan boyamayı düşünmütoeum ama daha uzun bir zaman var ne hale gelcek kimbilir. İş e gittiğim için rahatsız ediyor aslında işe gitmeseydim takmazdım da. Bir öneriniz var mı?

Yok yumurtlamam erken değildi canım asilamayla oldu gebeliğim hatta yumurta direnç gösterdi büyümedi doz artırıp normalden uzun süre kullandım iğneleri adetin 17.gunu yapıldı aşılama bebeğin durumu önemli dedi doktorda hatta ben kesem 10 gün önce 5+4 tü bunca günde bı hafta büyümesi az degilmi dedim önceki baktığımız keseydi ona bakarsan şuan kese 8inci haftalarda artık ona bakma bebeğe bak dedi benimde bı kaybım var üzülüp stres yapma bebeğin gününle uyumluymuş zaten kese önden gidebilir benim tek takildigim kanama alanı olması Çarşamba tekrar gidecem inşallah o kapanmışsa yeterli benim için bebiş büyüyüp gününe yetişir bol dinlen stres yapıp yorma kendini 🤗🤗
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın 😇😇 inşallah bebişler sağlıkla büyür ikimizin de :))) ❤️❤️

Kızlar selam. Özellikle önceden doğum yapam arkadaşlara soruyorum. Gebelik sürecinde saçınızı boyattınız mı hiç? Benim maalesef yoğun beyazlarım var ve şimdiden berbat bir halde . Şuan boyamayı düşünmütoeum ama daha uzun bir zaman var ne hale gelcek kimbilir. İş e gittiğim için rahatsız ediyor aslında işe gitmeseydim takmazdım da. Bir öneriniz var mı?
Selam benim de en muzdarip oldugum konu bu maalesef. Ilkinde dr um uc aydan sonra izin verdi bitkisel boya ile boyamistim ama aralari uzun tutarak. Simdi gene bekliyorum iki hafta sonra dr a sorup boyucam ins 👍

Sprey ve sac rimelleriyle idare ediyorum ben de

Merhaba,umarım iyisindir,nasılsınız?bebeğiniz nasıl?nasıl bir yol izlendi?benimde ıgg pozitif ıgm sınır da çıktı ,avidite sonucumu bekliyorum,çok kötü durumdayım
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınız . Ben bebeğimi düşürdüm. Ama bu durumdan mı farklı bi sebepten mi bilmiyorum 😔. Umarım sizin sonuçlarınız güzel gelir ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 💞🤲

Gördüm gördüm canım totoşunu da salladı annesine 😂 tam o an denk geldim şansa iyiydi maşallah koca kafam 😂 ilk defa net bebek görüntüsü gördüm
Yaaaaa masallah sübhanallah 🥰🥰
İnsan ufacik seye nasil mutlu oluyor dimi?
Ben de cok sukur artik net gorebiliyorum
Cok sasiriyorum 1 haftada nasil minikten cevizden buyuge geciyor
Rabbim nasil guzel seyler yaratiyor 🤲🏼🥰

Yaaaaa masallah sübhanallah 🥰🥰
İnsan ufacik seye nasil mutlu oluyor dimi?
Ben de cok sukur artik net gorebiliyorum
Cok sasiriyorum 1 haftada nasil minikten cevizden buyuge geciyor
Rabbim nasil guzel seyler yaratiyor 🤲🏼🥰
Öyle canım gerçekten hepimizin minik mucizeleri onlar 😍 bi de göreli 2 hafta anca olmuştu maşallah çabucak gelişsinler

Bende de aynı sorun var.ilk hamileligimde boyatmak gereği duymadım.çünkü o zaman Beyaz saçım yoktu😀Şimdi gırla.
Bende soracağım haftaya doktoruma .ama ne kadar bitkisel de olsa boya boyadır diye düşünüyorum.

X