Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 9+5iz bugün bebişim görmeye gitcem inşallah iyidir belirtiler kaybolunca korktum randevu günümden önce devlet hastanesine randevu aldım 🙃
Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen 🥰
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende 😃 aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek😃

Bakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen 🥰
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bende 😃 aksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek😃
Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum 😂😂

Maske mantıklı bir d eöyle deneyeyim ama ben sadexe kokusunu alınca değil görünce de mahvoluyorum. Üstelik sadece bazı şeylerden değil her şeyden🤣
Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu

Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu
Ya işte belli bi şeylerden tiksinilse sorun değiş dediğiniz yöntemler bulunur. Ama ben şuan su dahil her şeyden tiksiniyorum . Tiksibnediğim neredeyse hiçbir şey yok

X