- 21 Ocak 2024
- 772
- 469
- 28
Canım betaya göre kalp atışı ne zaman duyulur bilmiyorum ama 2500 falan olunca kese görünüyorBugün 1714 çıktı hcg. Kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım betaya göre kalp atışı ne zaman duyulur bilmiyorum ama 2500 falan olunca kese görünüyorBugün 1714 çıktı hcg. Kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?
Üç kez okudum.Kızlarr doktora gittim ikiz değilmiş tek bebek. Ama tuhaf bişey oldu kese falan büyümüş herşey güzel kesenin olduğu yer kesenin şekli falan yolk saçıda var yol saçının hemen üstüne gelince ultrason sesini açıyor kalp atışı çıkıyor ama bebeği göremiyorum çok ilginç dedi doktor. Acaba senin damarın mı atıyor diyo ama tam kesenin üstünde damar atarken hemen yan tarafında atmıyor sadece yolk saçının orda damar atıyor ve duyulan ses hani bildiğin kalp atışı sesi haftaya tekrar çağırdı
Senin sat kaçtıÜç kez okudum.
İki kese gördük ya ultrasonda, öteki kese yok suan görünürde, öyle mi ?
Tek kese var, yolk saçı var, bebek kalp atımı var ama bebek görülmüyor. Doğru anladım di mi ?
Belki bebek çok kucuk old için mi görünmüyor
Senle satımız yakın. Perşembe gittim 2.7 mm idi crl. Minnacık. Kalpatışını ekranda gördü di mi hareketli şekilde ?
Ay çok soru sordum. Hakkını helal et.
Senle de yakınız. 30 Eylül.Senin sat kaçtı
Amin inşallah gelişiminde ne gibi bir sorun vardı acabaAh ya burç arkadaşım, benimde 13 haftalıkken gelişimden dolayı sonlandırıldı gebeliğim mental çöküş yaşadım seni anlıyorum , ben nifty testi yaptırmıştım genetiğimiz temizdi tekrar istiyorum bakalım nasip inşallah tez zamanda
Ben bugün pek bakamadım topige. Senin mesajını kaçırmışım arkadaşım.Kızlar benim geçen hafta kese göründü bugün de kese içi bebeğe bakıldı doktor bebek var gibi haftaya gel kalp atışı bakalım dedi, eve geldim adetin ilk günü gibi bir kanama başladı, düşüyor sanırım zaten betahcg de 1000 den 1600 e çıkmıştı 5 günde artış yeterli değildi düşer diyordun korktuğum başıma geliyor, bu 3.dusuk olacak ☹
Evet 29 eylüldü ama geç yumurtlama olduğundan yumurtlamaya ve bebege göre 4 ekim dedi doktorSenle de yakınız. 30 Eylül.
Ben bugün pek bakamadım topige. Senin mesajını kaçırmışım arkadaşım.
Nasılsın? Acile gitse miydin acaba ?
Pıhtılaşma prombleminiz varmı acabaCanım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin.
Canım doktorun gördüm dediği diğer kese kistmiş. Geç döllenme oluyor bende pkostan dolayı. Kuzum ekranda bebeği göremiyorum diyor tam yolk saçın üstüne gelip sesi açıyor kalp atışı çıkıyor ses olarak bildiğinÜç kez okudum.
İki kese gördük ya ultrasonda, öteki kese yok suan görünürde, öyle mi ?
Tek kese var, yolk saçı var, bebek kalp atımı var ama bebek görülmüyor.
Belki bebek çok kucuk old için mi görünmüyor
Senle satımız yakın. Perşembe gittim 2.7 mm idi crl. Minnacık. Kalpatışını ekranda gördü di mi hareketli şekilde ?
Ay çok soru sordum. Hakkını helal et.
Bu haftalardan sonra sanırım daha sık duyacağız bu sat değişim haberlerini. Bebekler ortaya çıkıncaEvet 29 eylüldü ama geç yumurtlama olduğundan yumurtlamaya ve bebege göre 4 ekim dedi doktor
Anladım canım.Canım doktorun gördüm dediği diğer kese kistmiş. Geç döllenme oluyor bende pkostan dolayı. Kuzum ekranda bebeği göremiyorum diyor tam yolk saçın üstüne gelip sesi açıyor kalp atışı çıkıyor ses olarak bildiğin
Ben de de oluyor canım . Benim zaten solda 5 cm çikolata kisti var . O da ağrı yapıyor ben de .Arkadaşlar dünden beri sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var bugün doktorada gittim bebek iyi kalp atışıda var doktor normal dedi ama ben korkuyorum tek taraflı tek biyerde ağrı var batma gibi sizlerdede oluyormu 6+4 teyiz
Sağlıklı olsun da yumurtlamayi takip etmesem kesin buna d panik yapardim neden 1 hafta geride diyeBu haftalardan sonra sanırım daha sık duyacağız bu sat değişim haberlerini. Bebekler ortaya çıkınca
Canım geçmiş olsun yorucu birşey yapmadın değil mi dinlen inşallah geçer hemencecik bak bebek de iyi şükürKizlar bugun bi anda 7 8 damla kan geldi hemen doktora gittik kalp atislari normaldi bir sorun yok suan dedi ama wc disinda hareket etmemem lazimmis belli bir sure. Progestanda ikiye cikartildi. Cok moralim bozuldu
Yapmadim aslinda ama dusuk tehlikesi vardi rahimde sekil bozuklugum oldugu icin bakalim hayirlisi artik simdi surekli kendimi kontrol ediyorum acaba devam ediyor mu diyeCanım geçmiş olsun yorucu birşey yapmadın değil mi dinlen inşallah geçer hemencecik bak bebek de iyi şükür