Ay ben ona inanamadım niyeyse ya zaten bende 6 haftalık ultrason yoktu kaybetmiştimEvet 30 tl
İnşallah canım allah herkese hayırlısı sağlıklı sıhhatli versinBn zaten doktoru degstriyorum ins yeni doktorumla ogrenrm aynm en fazla 20 gune ogrenrz ins cnm
Ben hic yuzustu yatamiorm en basindan beri izin vermior hemen kasiliyoOho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibiler12 haftadan sonra nasıl oluyor acaba.. 14+2 de yüksek ihtimalle kız dedi ya yanılma payı hâlâ yüksek mi merak ediyorum
Güü nay dınnn
GünaydınnBen yüz üstü yatmayı çok seviyorum uzun süre yatınca karnımdaki sertliği hissediyorum rahatsız ediyor yan dönesim geliyor
Yok zaten şuan alışveriş yapmam. İlki kız kız olsaydı zaten 3-5 parça alıp bitirecektim alışverişi. Zaten pandemiden dolayı avmye falan gitmiyorum. Şuan yeni sezonda yüksek fiyatlı fiyatlar düşünce alırım. İnşallah öğrenirsin gittiğinde doktor hepimizi sinir etti menepoza mı giriyor? Eşiyle arası mı yok anlamadım negatif bir insan. Hiç uğraşmamak en güzeli. İnşallah gideceğin istedğin gibi bir doktordurBnm doktorun dun kötülüğü ustundeydi bana gelmis alisvers 7 aydan sonra yap sonra üzülürsün bile dedi . Ayy kadin dun bizi sinir ettiya .
Vlla cinsiyeti erken ogrenenlerdensinşanslısın..
Bncede bekle ya daga cok zmn var alirz herseylerini en guzellerini insallahhaftaya cuma 13+6 olucm yani 14.hafta yeni doktorum cinsiyet dermi acaba oglen 1 de eski 3 de de yeni doktorumla randevum var haftaya cuma . Kendiminkine zaten hcbsey demiycm artik sonucumu aliyim daha yuzune bakmam
Benim bebeğimin 1,7 çıktı. 2,5 üstü mü riskliymiş? Üzmeyin kendinizi. İnşallah test sonucunuz iyi gelir. Kendi doktorunuz mu yaptı ölçümü? İyi bir perinatalog bulup ona mı gitseniz acaba? Allah yardımcınız olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.Hanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..
Ay bu yoruma çok güldüm sanki tahmini doğru çıkışta utanmadan planlama yapalım diyorBana da tahmin yaptı. Bilemedi. Planlama yaparız bir sonrakine dedi. Yanlış tahmin olmuş ben nasıl bir sonrakine planlama yapayım onunla yani akıl var mantık var
Canim umarim ciddi bisi yoktur. Internetten bakinca 3ten dusuk olmali yaziyor seninki 3 un alti, cokta bilmiyorum tabi doktor tam ne dedi?Hanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..
Değeriniz yüksek değil ama 3 ün üzeri yüksek deniliyorHanımlar merhaba, 11+5 yani dün ikili test için dr a gittim ense kalınlığı 2.50 - 2.70 civarı çıktı, burun kemiğinde sorun yokmuş kan tahlili sonucunu bekliyorum pazartesi tekrar ölçüm için gideceğim. Değer yüksek olduğu için inanılmaz üzgünüm..
Malesef Cinsiyet hesaplamasi kesin de baktırdım ben. Yani niye böyle bisey yaptığımı da bilmiyorumKızlar bu hangi sayfa valla ben paraya kıydım 3 sayfaya tahmin yaptırdım.1 ay nasıl bekliyim ya çatlarım ☺ Tahmin aldığım sayfalar şunlar:
adım adım annelik: erkek dedi
Cinsiyet hesaplama arzum : erkek dedi
Cinsiyet hesaplaması kesin: kız dedi
doktor da erkekten yana.Sizin yaptırdığınız sayfa hangisiydi ‘’cinsiyet hesaplaması kesin’’ ise onun çok hatalı tahminleri olduğu söyleniyor. Bana da doktor dahil 2 sayfa erkeğe yakın konuşunca ben de onun hatalı tahmin yaptığını düşündüm açıkçası
Ne deseler emin olamayacaksiniz oyuzden en iyisi doktorun dedigine bakmakMalesef Cinsiyet hesaplamasi kesin de baktırdım ben. Yani niye böyle bisey yaptığımı da bilmiyorum
Aynen öyle ya. İşte o zamanlar risk nedeni ile yatak döşek yatarken sıkıntıdan ve meraktan insan yapıyor öyle şeylerNe deseler emin olamayacaksiniz oyuzden en iyisi doktorun dedigine bakmakben oldm 15 hafta hala bekliyorum ogrenmek icin gec olsun temiz olsn
Uzunluhi kac cm bebislerinUzunluğu var ama ağırlığını görmeedim canım,
Bende nub teorisine baktirdm herkes baska bisi soledi oyuzden dedm en iyisi bosver ve bekleAynen öyle ya. İşte o zamanlar risk nedeni ile yatak döşek yatarken sıkıntıdan ve meraktan insan yapıyor öyle şeyler
Insallah cnm cidden bende baktim ne pahali bebek seyleri kiyafetleri vs leri . Gerci hastanelere verdigim parayla bi ton sey alinirdi ama yapicak bsy yokYok zaten şuan alışveriş yapmam. İlki kız kız olsaydı zaten 3-5 parça alıp bitirecektim alışverişi. Zaten pandemiden dolayı avmye falan gitmiyorum. Şuan yeni sezonda yüksek fiyatlı fiyatlar düşünce alırım. İnşallah öğrenirsin gittiğinde doktor hepimizi sinir etti menepoza mı giriyor? Eşiyle arası mı yok anlamadım negatif bir insan. Hiç uğraşmamak en güzeli. İnşallah gideceğin istedğin gibi bir doktordur
Amin cnm insallahİnşallah canım allah herkese hayırlısı sağlıklı sıhhatli versin
Benim bebeğimin 1,7 çıktı. 2,5 üstü mü riskliymiş? Üzmeyin kendinizi. İnşallah test sonucunuz iyi gelir. Kendi doktorunuz mu yaptı ölçümü? İyi bir perinatalog bulup ona mı gitseniz acaba? Allah yardımcınız olsun. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah.