- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Bende sordum simdi birisi sabah ac birisi ssbsh took birisi oglen tokmusCanim ben d vitamini sabah kahvaltida aliyorum, omegayi ve kan ilaci aksam tok karnina aliyorum
Nil der susarimTanem
Ceylin
Ahsen
Ela
Gülce
Eyşan
Nefes
İlkim
Erva
Nil
NisaN
Aklıma ilk gelenler bunlar
Allah belasını versin o asinin 7 gundur omzumu çürüttü hala agrisi gecmediTetanoz ilkini 18.haftada yaptirmisim.1ay sonra ikinci doz yapılmış.22.hafta yazıyor.
Bizimki sekilden sekile girdi hic durmadı ama doktor cinsiyete bakmadi giciklik yaptiBugün ilaç yazdırmak için gittim tekrardan bebeğe baktı Hatırlıyorum erkek demiştim sana dedi öyle tahmin etmiştim genelde zaten 11.haftada beliriyor organ ama biz genelde 16.haftayı bekliyoruz ısrarla, gerçi ben o zamanı beklemiyorum gördüm mü söylüyorum zaten ama şuan göremedim bişey pozisyonu çok çok zor şuan bacak arasını göremiyorum dediyüz üstü yatıyordu zaten hiç değişmedi pozisyonunu bacaklarını da bükmüştü biraz uğraştı ama açmadı sıpa
Bence hic duymamis gibi dusun benm 12+4 ama doktor 16 diye tutturdu asla bakmiyor kadin cinsiyete zsten değiştiricem doktoru buyuk ihtimsl yeni doktorumla ogrenrim . Sabredicez cnm malesefHocam yüksek ihtimal erkek demiştiniz dedim evet ben bişeyler demekki o zaman görmüşüm ondan demişimdir ama şuan bişey göremedim 16.haftayı bekle o zaman kesin konuşalım dedi ikilemde kaldım şimdi keşke bakmasaymış diye içimden geçirmedim değil yani
Maden suyu icmek ve aci yememek olablr belki cnmKızlar ya. Bu mide yanması mıdır ağrımasımıdır nedir anlamadığım şey nasıl geçer bi öneriniz var mı. Arada bi geliyor acayip bi his
Öyle yapıcam sanki ilk defa öğrenmeye gidiyomuş gibi gidicem 3 hafta sonra. İkilemde kaldım o kadar emin konuşmuştu ki bir öncekinde şimdi göremedim bişey dedi haftası ileri olduğu haldeBence hic duymamis gibi dusun benm 12+4 ama doktor 16 diye tutturdu asla bakmiyor kadin cinsiyete zsten değiştiricem doktoru buyuk ihtimsl yeni doktorumla ogrenrim . Sabredicez cnm malesef
Acı zaten yemiyorum kuzum bayağı kötü yapıyor ama maden suyunu deneyeyim teşekkür ederim. Sen naptın buldun mu yeni doktor. Mesajların hepsini okuyamadımMaden suyu icmek ve aci yememek olablr belki cnm
İdrar var gibi hissi bende de oluyor iki gündür. Sanırım sistit oluyoruzKızlar merhaba 13 haftalık olduk nasıl gidiyor herşey ?
2 hafta sonra kontrole gidicez iyimi değilmi endişe içindeyim herzaman ki gibi..
Umarım cinsiyet te belli olur bu gidişimizde.
Sadece bugün idrar yollarımda bir sıkıntı hissesiyorum idrarım var gibi geliyor hep umarım idrar yollarımda sıkıntı yoktur
Bu arada bir cinsiyet belirleme sayfası erkek tahmininde bulundu ve nerdeyse herkesi bilip paylaşıyor sayfasında bakalım bizde tutucakmı
Bazı Bilimsel özel tekniklerle Bakıyormuş
O kadar mı ya.Benim 3gunde bisey kalmamıştı.Allah belasını versin o asinin 7 gundur omzumu çürüttü hala agrisi gecmedi
Vlla 6 gun oldu hala omzuma dokunuunca biri hopluyorum acidanO kadar mı ya.Benim 3gunde bisey kalmamıştı.
Buldum egede ozel perinotolog docent.Acı zaten yemiyorum kuzum bayağı kötü yapıyor ama maden suyunu deneyeyim teşekkür ederim. Sen naptın buldun mu yeni doktor. Mesajların hepsini okuyamadım
Daha erken cnm normal . Bnmki 16dan once olmaZ diye kestirip atti . Mecbur bekliyczÖyle yapıcam sanki ilk defa öğrenmeye gidiyomuş gibi gidicem 3 hafta sonra. İkilemde kaldım o kadar emin konuşmuştu ki bir öncekinde şimdi göremedim bişey dedi haftası ileri olduğu halde
Vuranin eli ağırmış sanki birazda.Vlla 6 gun oldu hala omzuma dokunuunca biri hopluyorum acidan
Canim bende de var bulanti ve hamilelik yapar dedi, ozellikle bulantim oldugunda ama cikaramadigimda kotu oluyo, gaviscon verdi kullanabilirsin dediKızlar ya. Bu mide yanması mıdır ağrımasımıdır nedir anlamadığım şey nasıl geçer bi öneriniz var mı. Arada bi geliyor acayip bi his
İnşallah bu doktorundan memnun olursun kuzum. Ne kadarmış muayene ücreti.Buldum egede ozel perinotolog docent.
Biraz pahali ama ona gtcm cnm .
Haftaya cuma ilk kendi doktoruma sonuc almaya gtcem sonrada egeye .
Gecmis olsun cnm birde dümdüz uzanma kafan vucudundan bi tik yukarda uyumaya calis mide agzina gelmesin dahada yanma olmasin diye .