2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da tahmin yaptı. Bilemedi. Planlama yaparız bir sonrakine dedi. Yanlış tahmin olmuş ben nasıl bir sonrakine planlama yapayım onunla yani akıl var mantık var 🤭

Kızlar bu hangi sayfa valla ben paraya kıydım 3 sayfaya tahmin yaptırdım.😀 1 ay nasıl bekliyim ya çatlarım ☺ Tahmin aldığım sayfalar şunlar:
adım adım annelik: erkek dedi
Cinsiyet hesaplama arzum : erkek dedi
Cinsiyet hesaplaması kesin: kız dedi

doktor da erkekten yana.Sizin yaptırdığınız sayfa hangisiydi ‘’cinsiyet hesaplaması kesin’’ ise onun çok hatalı tahminleri olduğu söyleniyor. Bana da doktor dahil 2 sayfa erkeğe yakın konuşunca ben de onun hatalı tahmin yaptığını düşündüm açıkçası

Kızlar yabancı sitelerde anne karnı bebeklerin cinsel organ gelişimi çizilmiş birbirine o kadar benziyorki erken haftalarda. O yüzden benziyo,... gibi görünüyor, kesin değil gibi ifadeler varsa cinsiyette hemen alışveriş yapmayın. Yanılma gerçekten çok fazla olabiliyormuş. Hatta kk da açılmış topiclerde var bu konuda.
Oho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibiler😂 12 haftadan sonra nasıl oluyor acaba.. 14+2 de yüksek ihtimalle kız dedi ya yanılma payı hâlâ yüksek mi merak ediyorum 😊

Günaydın kızlar :KK200:
Güü nay dınnn 🤗🌸
Günaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Günaydınn🤗 Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum uzun süre yatınca karnımdaki sertliği hissediyorum rahatsız ediyor yan dönesim geliyor 😁

Gunaydin kızlar 2li test sonucum cıktı doktoruma artim ama daha donus alamadim. Bide siz baksaniz bi sorun var mi diye
20200910_101847.jpg

Oho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibiler😂 12 haftadan sonra nasıl oluyor acaba.. 14+2 de yüksek ihtimalle kız dedi ya yanılma payı hâlâ yüksek mi merak ediyorum 😊

Güü nay dınnn 🤗🌸

Günaydınn🤗 Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum uzun süre yatınca karnımdaki sertliği hissediyorum rahatsız ediyor yan dönesim geliyor 😁
Bana erkek dedi pipi gösterdi delikanlı diye diye muayene etti çok emin söyledi kesin mi dedim kesin diyemem dedi 2-3 hafta sonra netleşir dedi. Benimki erkek büyük ihtmalle ama yanılmalar olabilir diye alışveriş için beklicem ben☺️

Merhaba
Dün yaşadıklarıniza çok üzüldüm.hicbir doktorun bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde davranmaya hakkı yok. Ayrıca yaşınız çok genç ikili tarama da çıkan sonuç birşey ifade etmez.benim arkadaşım 42 yaşında 1:50 risk ile sağlıklı bir bebek aldı kucağına.ayrica pıhtılaşma sorunu da vardı.
İzmirdesiniz sanirim.ben kendi doktorum Mert Kazandı yi tavsiye ederim size.ege üni proflarindan biri.cok sakin ve tatlı dilli bir insan.asla ciddi birşey görmeden kötü konuşmaz.
İnşallah bundan sonra huzurlu bir hamilelik geçirin ve sağlıkla bebisinizi kucağınıza alın.♥️
Bnde egenin perinotolog doktorlarindan aldim sanrm o yazdigin doktorla aynı kategoride doktor tesekkurler cnm daha ikili cikmadi zaten bnm doktor bana bsey olursa diye hani maksat onun basi ağrımasın diye triplere girdi . Bundan sonra gözümde bitti zaten nasipse haftaya cuma yeni doktorumla tanisicam 🙂

Bana erkek dedi pipi gösterdi delikanlı diye diye muayene etti çok emin söyledi kesin mi dedim kesin diyemem dedi 2-3 hafta sonra netleşir dedi. Benimki erkek büyük ihtmalle ama yanılmalar olabilir diye alışveriş için beklicem ben☺️
Bnm doktorun dun kötülüğü ustundeydi bana gelmis alisvers 7 aydan sonra yap sonra üzülürsün bile dedi . Ayy kadin dun bizi sinir ettiya .
Vlla cinsiyeti erken ogrenenlerdensin 😁şanslısın..
Bncede bekle ya daga cok zmn var alirz herseylerini en guzellerini insallah 🥰haftaya cuma 13+6 olucm yani 14.hafta yeni doktorum cinsiyet dermi acaba oglen 1 de eski 3 de de yeni doktorumla randevum var haftaya cuma . Kendiminkine zaten hcbsey demiycm artik sonucumu aliyim daha yuzune bakmam

X