- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Bi dahaki gitmemde hala devam ediyor olursa bi sorayım kuzum doktoraCanim bende de var bulanti ve hamilelik yapar dedi, ozellikle bulantim oldugunda ama cikaramadigimda kotu oluyo, gaviscon verdi kullanabilirsin dedi
Yuksek yastik sec artk artmasin sikayetin .İnşallah bu doktorundan memnun olursun kuzum. Ne kadarmış muayene ücreti.
Ay bende hep alçak yastıkta uyurum haa
Olablr mahvoldum sormaVuranin eli ağırmış sanki birazda.
Bu arada evet yastik da cok onemli ben de nerdeyse dumduz yatardim simdi 2 yastikta yatiyorumİnşallah bu doktorundan memnun olursun kuzum. Ne kadarmış muayene ücreti.
Ay bende hep alçak yastıkta uyurum haa
ay evet bayağı varmış kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Doğum ücreti de fazladırYuksek yastik sec artk artmasin sikayetin .
250 tl cnm
Bende hemen yatıyorum ki yediklerim yerine yerleşsin diye ahahBu arada evet yastik da cok onemli ben de nerdeyse dumduz yatardim simdi 2 yastikta yatiyorumbide yemekten hemen sonra sakin yatma hareket et biraz evin icinde dolas dedi
Benimki şişmişti sanki koluma tuğla bağlamış gbi.Buz koydum.Sisi indi.Bi de duşta ılık su tuttum hafifledi.3gunde iyileşti.Mubarek vuran kişi tüm hıncını almış.Olablr mahvoldum sorma
Mecbur artik cnmay evet bayağı varmış kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Doğum ücreti de fazladır
Bende hemen yatıyorum ki yediklerim yerine yerleşsin diye ahahama yüksek yastıkta da bu sefer boynum tutulur
Evet ben de hemen yatiyordum aman hareket etmiyim de midem bulanmasin diye yapmaa dediay evet bayağı varmış kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Doğum ücreti de fazladır
Bende hemen yatıyorum ki yediklerim yerine yerleşsin diye ahahama yüksek yastıkta da bu sefer boynum tutulur
Tuttu vallaGozun aydin cnm cok sevindim. Cin takvimi tuttu desene
1:7501 yazıyo bende kuzumHani kutucuklar varya sağ aşağı köşede kuzum. Yaş riski, ikili test, kombine risk vs yazıyor.
o herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ama benim ikili test yazan yerde 1:378 cut off değerinin altında yazıyor. Doktor oradan dolayı detaylı ultrason dedi. Sende kaç yazıyr orası kuzum
Mila alin alina yi begeniyorumKız isimlerinde kısa ve net isimler güzel. Babasının adı kafama yatıyor. Unisex isim.mila , mina, alya, alina, cansın, Alisa... bu isimlerden birini koyarım gibi.. bazende aykız, aybala mı koysam diyorm özüme dönüş.
Kaç kg aldın ki ben de 4 kg aldım cok demediDoktor cok almissin kiloyu dedi .
Ense olcumu yapamadi yatmiyo cunku uzanmis ayaklarini kendine cekmis doktor durttu pozisyob degistirdi ama yatmadu . Cinsiyeti gormeyi birakin enseyi bile olcemedi yarim saat dolas gel dedi cinsiyey zaten 16 18 de dedi .
Zam gelmis 15 tl muayeneye ikiliyede 180 verdim oylr bekliyorum malesef
3 almisim doktorun bugun zaten her konuda gicikligi ustundeydi kombo yaptı sonucu almaya gidip bdsha gtmycemKaç kg aldın ki ben de 4 kg aldım cok demedi
Her günümüz ayrı güzel ayrı bir heycan kuzm hamilelikte bunun için güzel yaa kuzm bişey olmaz nasip ten öteye gidemeyz bende yarın gidiyorm eger tahminde bulnrsa razıyım bulnmasada bişy diyememCinsiyeti merak edip napicakmisim oyle diyor herkes merak ediyor ne vsr ysni bunda . Off simdi de haftaya cumayi bekliycez yine bekleyişler yeni doktorum ins cok iyidir
Ücretli bakan mı?Kızlar merhaba 13 haftalık olduk nasıl gidiyor herşey ?
2 hafta sonra kontrole gidicez iyimi değilmi endişe içindeyim herzaman ki gibi..
Umarım cinsiyet te belli olur bu gidişimizde.
Sadece bugün idrar yollarımda bir sıkıntı hissesiyorum idrarım var gibi geliyor hep umarım idrar yollarımda sıkıntı yoktur
Bu arada bir cinsiyet belirleme sayfası erkek tahmininde bulundu ve nerdeyse herkesi bilip paylaşıyor sayfasında bakalım bizde tutucakmı
Bazı Bilimsel özel tekniklerle Bakıyormuş