2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende de var bulanti ve hamilelik yapar dedi, ozellikle bulantim oldugunda ama cikaramadigimda kotu oluyo, gaviscon verdi kullanabilirsin dedi
Bi dahaki gitmemde hala devam ediyor olursa bi sorayım kuzum doktora

İnşallah bu doktorundan memnun olursun kuzum. Ne kadarmış muayene ücreti.
Ay bende hep alçak yastıkta uyurum haa
Bu arada evet yastik da cok onemli ben de nerdeyse dumduz yatardim simdi 2 yastikta yatiyorum😂bide yemekten hemen sonra sakin yatma hareket et biraz evin icinde dolas dedi

Yuksek yastik sec artk artmasin sikayetin .
250 tl cnm
ay evet bayağı varmış kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Doğum ücreti de fazladır
Bu arada evet yastik da cok onemli ben de nerdeyse dumduz yatardim simdi 2 yastikta yatiyorum😂bide yemekten hemen sonra sakin yatma hareket et biraz evin icinde dolas dedi
Bende hemen yatıyorum ki yediklerim yerine yerleşsin diye ahah 😀 ama yüksek yastıkta da bu sefer boynum tutulur 😀😀😀

Kizlar bende sivilce sorunu vardi dahada artti yuzum hep iltihapli acılı sis sivilce durumda napsam benya hic gecmiyo tatla gibi heryeri kıpkırmızı

ay evet bayağı varmış kuzum. Rabbim yardımcınız olsun. Doğum ücreti de fazladır

Bende hemen yatıyorum ki yediklerim yerine yerleşsin diye ahah 😀 ama yüksek yastıkta da bu sefer boynum tutulur 😀😀😀
Evet ben de hemen yatiyordum aman hareket etmiyim de midem bulanmasin diye yapmaa dedi 😂😂 sey evet bikac gun boynun tutuluyo ama alisiyorsun 🙈🙈

Hani kutucuklar varya sağ aşağı köşede kuzum. Yaş riski, ikili test, kombine risk vs yazıyor.
o herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ama benim ikili test yazan yerde 1:378 cut off değerinin altında yazıyor. Doktor oradan dolayı detaylı ultrason dedi. Sende kaç yazıyr orası kuzum
1:7501 yazıyo bende kuzum

Kız isimlerinde kısa ve net isimler güzel. Babasının adı kafama yatıyor. Unisex isim. 🥰 mila , mina, alya, alina, cansın, Alisa... bu isimlerden birini koyarım gibi.. bazende aykız, aybala mı koysam diyorm 🤩🤩 özüme dönüş.
Mila alin alina yi begeniyorum😍

Doktor cok almissin kiloyu dedi .
Ense olcumu yapamadi yatmiyo cunku uzanmis ayaklarini kendine cekmis doktor durttu pozisyob degistirdi ama yatmadu . Cinsiyeti gormeyi birakin enseyi bile olcemedi yarim saat dolas gel dedi cinsiyey zaten 16 18 de dedi .
Zam gelmis 15 tl muayeneye ikiliyede 180 verdim oylr bekliyorum malesef
Kaç kg aldın ki ben de 4 kg aldım cok demedi

Ay kızlar eşimle tartıştık odadan yatağını yorganını aldı bi hışım içeri gitti. Bende yalnız yatamıyorum korkuyorum depremden dolayı. 5 dk geçmedi geri geldi istersen sende gel diyo 😂😂 kavga mavga unuttum yarım saattir gülüyorum.

Cinsiyetlere hep bacak arası demissiniz ama benim doktor sırttan bakıp söyledi fotosunu durdurdu hatta. Cok bilinen iyi bi doktor. Kız bu dedi ordan bakıp. Kordon da yukari dogruydu zaten. Sonra dedim nasıl gördünüz ben bir sey Görmedim, tamam işte bende görmedim ondan kız dedi🤣

Kizlar bazen hic mide bulantim yok bazen bu basliyor 2 3 saat ogurerek geziyorm yaaa ne zaman bitcekk 2 gun sonra 14 haftalik olucak 😭😭

Cinsiyeti merak edip napicakmisim oyle diyor herkes merak ediyor ne vsr ysni bunda . Off simdi de haftaya cumayi bekliycez yine bekleyişler yeni doktorum ins cok iyidir
Her günümüz ayrı güzel ayrı bir heycan kuzm hamilelikte bunun için güzel yaa kuzm bişey olmaz nasip ten öteye gidemeyz bende yarın gidiyorm eger tahminde bulnrsa razıyım bulnmasada bişy diyemem

Kızlar merhaba 13 haftalık olduk nasıl gidiyor herşey ?
2 hafta sonra kontrole gidicez iyimi değilmi endişe içindeyim herzaman ki gibi..
Umarım cinsiyet te belli olur bu gidişimizde.
Sadece bugün idrar yollarımda bir sıkıntı hissesiyorum idrarım var gibi geliyor hep umarım idrar yollarımda sıkıntı yoktur 😢😢😢
Bu arada bir cinsiyet belirleme sayfası erkek tahmininde bulundu ve nerdeyse herkesi bilip paylaşıyor sayfasında bakalım bizde tutucakmı😁
Bazı Bilimsel özel tekniklerle Bakıyormuş
Ücretli bakan mı?

X