- 27 Kasım 2018
- 3.307
- 3.466
Peki Dr sana dedi mi amniyosentez yada fetal DNA yaptır istersen die.Yaş riski var yıne onun dışında iyi
Bana da tahmin yaptı. Bilemedi. Planlama yaparız bir sonrakine dedi. Yanlış tahmin olmuş ben nasıl bir sonrakine planlama yapayım onunla yani akıl var mantık varEvet 30 tl
Aynen ben de canım dediğin gibiHızlı dönme canımd aha yavş dön, ben bazen hızla dönünce kasılma hissediyuorum.
Bana da tahmin yaptı. Bilemedi. Planlama yaparız bir sonrakine dedi. Yanlış tahmin olmuş ben nasıl bir sonrakine planlama yapayım onunla yani akıl var mantık var
Oho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibilerKızlar yabancı sitelerde anne karnı bebeklerin cinsel organ gelişimi çizilmiş birbirine o kadar benziyorki erken haftalarda. O yüzden benziyo,... gibi görünüyor, kesin değil gibi ifadeler varsa cinsiyette hemen alışveriş yapmayın. Yanılma gerçekten çok fazla olabiliyormuş. Hatta kk da açılmış topiclerde var bu konuda.
Güü nay dınnnGünaydın kızlar
GünaydınnGünaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Ay ben burada ikiliyi göremedim arkadaşımGunaydin kızlar 2li test sonucum cıktı doktoruma artim ama daha donus alamadim. Bide siz baksaniz bi sorun var mi diyeEki Görüntüle 2688080
Evet bende ani dönüşlerde oluyo. Bide uzun süre yüz üstü yattığım zamanGünaydın kızlar sağa sola dönerken karnınızda sertlik hissediyor musunuz :)
Aaa testte mi yok yoksa fotografimi açilmiyo kiAy ben burada ikiliyi göremedim arkadaşım
Ben de mi görünmüyor bilmiyorum ama ikili yok kuzum gördüğüm testte. Başka tahlillerin varAaa testte mi yok yoksa fotografimi açilmiyo ki
Canım bu ikili test değil. Kan sayımı, hormon testin ve rubella testin..Gunaydin kızlar 2li test sonucum cıktı doktoruma artim ama daha donus alamadim. Bide siz baksaniz bi sorun var mi diyeEki Görüntüle 2688080
Anladim canım teşekkür ederim. Hastaneden ikili test sonucu istedigimde bana bunu gönderdiler. Ben hastaneyi ariyim tekrarCanım bu ikili test değil. Kan sayımı, hormon testin ve rubella testin..
Yok canim baska test. Hastane ikili test sonucu olarak bunu yolladi bana.Ben de mi görünmüyor bilmiyorum ama ikili yok kuzum gördüğüm testte. Başka tahlillerin var
Yanlışlık olmuş kuzum. Tekrar iste sen en iyisiYok canim baska test. Hastane ikili test sonucu olarak bunu yolladi bana.
Yanlışlık olmuş canım kan sayımı hormon sonucu vs var ordaYok canim baska test. Hastane ikili test sonucu olarak bunu yolladi bana.
Bana erkek dedi pipi gösterdi delikanlı diye diye muayene etti çok emin söyledi kesin mi dedim kesin diyemem dedi 2-3 hafta sonra netleşir dedi. Benimki erkek büyük ihtmalle ama yanılmalar olabilir diye alışveriş için beklicem benOho o zaman 10+5te erkek gibi demesi doktorun cidden birşey ifade etmiyormuş baya aynı gibiler12 haftadan sonra nasıl oluyor acaba.. 14+2 de yüksek ihtimalle kız dedi ya yanılma payı hâlâ yüksek mi merak ediyorum
Güü nay dınnn
GünaydınnBen yüz üstü yatmayı çok seviyorum uzun süre yatınca karnımdaki sertliği hissediyorum rahatsız ediyor yan dönesim geliyor
Bnde egenin perinotolog doktorlarindan aldim sanrm o yazdigin doktorla aynı kategoride doktor tesekkurler cnm daha ikili cikmadi zaten bnm doktor bana bsey olursa diye hani maksat onun basi ağrımasın diye triplere girdi . Bundan sonra gözümde bitti zaten nasipse haftaya cuma yeni doktorumla tanisicamMerhaba
Dün yaşadıklarıniza çok üzüldüm.hicbir doktorun bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde davranmaya hakkı yok. Ayrıca yaşınız çok genç ikili tarama da çıkan sonuç birşey ifade etmez.benim arkadaşım 42 yaşında 1:50 risk ile sağlıklı bir bebek aldı kucağına.ayrica pıhtılaşma sorunu da vardı.
İzmirdesiniz sanirim.ben kendi doktorum Mert Kazandı yi tavsiye ederim size.ege üni proflarindan biri.cok sakin ve tatlı dilli bir insan.asla ciddi birşey görmeden kötü konuşmaz.
İnşallah bundan sonra huzurlu bir hamilelik geçirin ve sağlıkla bebisinizi kucağınıza alın.
Bnm doktorun dun kötülüğü ustundeydi bana gelmis alisvers 7 aydan sonra yap sonra üzülürsün bile dedi . Ayy kadin dun bizi sinir ettiya .Bana erkek dedi pipi gösterdi delikanlı diye diye muayene etti çok emin söyledi kesin mi dedim kesin diyemem dedi 2-3 hafta sonra netleşir dedi. Benimki erkek büyük ihtmalle ama yanılmalar olabilir diye alışveriş için beklicem ben
Bn zaten doktoru degstriyorum ins yeni doktorumla ogrenrm aynm en fazla 20 gune ogrenrz ins cnmBenim doktor da bu sefer biraz kestirip attı gibi, hayırlısı olsun hakkımızda bu kadar bekledik bi 20 gün dah bekleriz yapacak bişey yok
Haber verrsn cnmHer günümüz ayrı güzel ayrı bir heycan kuzm hamilelikte bunun için güzel yaa kuzm bişey olmaz nasip ten öteye gidemeyz bende yarın gidiyorm eger tahminde bulnrsa razıyım bulnmasada bişy diyemem