2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor decavit omega vita mineral ve gyno ferro sanol diye bisiyler yazms aldikda nasl kllanlcak blmiyorum ya eczaci kuzeni var esimin ona sorcaz szdemi kullaniosunuz kzlar

Kızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi
bizde var ben a negatif eşim a pozitif bir test yapıldı bebekle aramda sorun çıkmadı. korkulacak bir durum değil olsa doktorlar mutlaka söylerdi. içini ferah tut canım

Peki aile hekimine ne zaman kayit yaptirmamiz lazim? Ben henuz hic bisi yapmadim 🙄
Ben yolk kesesi göründükten sonra doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için gittiğimde kayıt yaptırdım. Aile hekimi hemşiye uğramamı istedi. Gittim işte klasik kilo boy sat vs sordu. 20 hafta gel aşı için dedi.

Kızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi
İlk hamilelikte sıkıntı olmuyor doğumdan sonra uyuşmazlık için iğne yapılıyor. Sıkma canını benim 2. Gebeliğin bizde de uyuşmazlık var doktor bir risk görürse emin olmak için test yapar zaten 😉

en yakın zamanda bir uğrayın. onlar dönem dönem arayıp gebelik olup olmadığını soruyorlar aslında. size denk gelmedi demek ki.
Ben 10 senedir istanbulda yasiyorum bi kere bile aile hekimine gitmedim, saglik ocagina da:KK43: o yuzden sanirim gitmem lazim bu zamana kadar kimse aramadi:)

Bu bebeğimden once kurtaj oldum ozamn yapılmıstı igne bu bebegimdede 10 haftalık yogun kanamam oldu test yaptılar sonra yine uyusmazlık icin igne yapıldı normalde 28 hafta yapılcak demislerdi kanamam olduğu icin erken yapıldı insallah sıkıntı olmaz

Ben yolk kesesi göründükten sonra doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için gittiğimde kayıt yaptırdım. Aile hekimi hemşiye uğramamı istedi. Gittim işte klasik kilo boy sat vs sordu. 20 hafta gel aşı için dedi.
Beni bugün hemşire aradı. Sistemlerine düşüyor zaten
Valla ben hic kullanmadim aile hekimini o sebeple bildiklerini hic sanmiyorum, sanirim benim gidip kendimi gostermem lazim:)

Bende var canım. Gebeliğin başında kanamam olmuştu o zaman ne olur ne olmaz diye hemen iğnesini yaptılar sonra bir test varmış onu yaptılar bir sıkıntı çıkmadı sanırım aynı iğneden 20 li haftalarda da olacak. Çok riskli bir durum değil hiç kafana takma bence önemli olan doktorunun durumu bilmesi zaten yönlendirir.
Benimde kanama oldugu icin erken vuruldu normalde 28 hafta demişti Gittigimde tekrar sorucam

Valla ben hic kullanmadim aile hekimini o sebeple bildiklerini hic sanmiyorum, sanirim benim gidip kendimi gostermem lazim:)
Kayıt olmak gerekli diye biliyorum ben. Gebelik takibi bebek doğunca bebek takibi aile hekimlikleri tarafından yapılıyor. Benim 4 yaşındaki kızım için arıyorlar götürmediğimden boyu kilosunu vs soruyorlar

X