Peki aile hekimine ne zaman kayit yaptirmamiz lazim? Ben henuz hic bisi yapmadimAile hekimliğinde gebelik kaydı yaptırırken 20. Hafta tetenoz aşısı var dedi bana hemşire
Buldum doktor fnm egenin ozeline gtcem sagolKarsiyaka tarafinda misin degilsen Egepol fena degil doktorlari canim
bizde var ben a negatif eşim a pozitif bir test yapıldı bebekle aramda sorun çıkmadı. korkulacak bir durum değil olsa doktorlar mutlaka söylerdi. içini ferah tut canımKızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi
en yakın zamanda bir uğrayın. onlar dönem dönem arayıp gebelik olup olmadığını soruyorlar aslında. size denk gelmedi demek ki.Peki aile hekimine ne zaman kayit yaptirmamiz lazim? Ben henuz hic bisi yapmadim
Ben yolk kesesi göründükten sonra doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için gittiğimde kayıt yaptırdım. Aile hekimi hemşiye uğramamı istedi. Gittim işte klasik kilo boy sat vs sordu. 20 hafta gel aşı için dedi.Peki aile hekimine ne zaman kayit yaptirmamiz lazim? Ben henuz hic bisi yapmadim
Beni bugün hemşire aradı. Sistemlerine düşüyor zatenPeki aile hekimine ne zaman kayit yaptirmamiz lazim? Ben henuz hic bisi yapmadim
Ben folidays kullanıyorum başka bişey vermedi banaDoktor decavit omega vita mineral ve gyno ferro sanol diye bisiyler yazms aldikda nasl kllanlcak blmiyorum ya eczaci kuzeni var esimin ona sorcaz szdemi kullaniosunuz kzlar
İlk hamilelikte sıkıntı olmuyor doğumdan sonra uyuşmazlık için iğne yapılıyor. Sıkma canını benim 2. Gebeliğin bizde de uyuşmazlık var doktor bir risk görürse emin olmak için test yapar zatenKızlar kan uyusmazlıgı olan varmı aramızda bende bundan korkuyorum saglık ocagı buyuzden riksli gebelik gurubuna görüyosun dedi
Boşver hayırlısı bi kere öğrenip net öğrenmek daha güzel aynen ben de 16 yı beklıcem hayırlısıylaBenmki bakmadi bile cnm 12+4 um .
16 18 diyo bekliycez mecbur
Bence kulağa çok hoş geliyor olabilir anlamlı da hemInsallah buluruz. Simdilik pamir ismine ısındım. Deniz pamirpamir isimliler atılgan lider ruhlu olurmuş
Canim ben d vitamini sabah kahvaltida aliyorum, omegayi ve kan ilaci aksam tok karnina aliyorumDoktor decavit omega vita mineral ve gyno ferro sanol diye bisiyler yazms aldikda nasl kllanlcak blmiyorum ya eczaci kuzeni var esimin ona sorcaz szdemi kullaniosunuz kzlar
Ben 10 senedir istanbulda yasiyorum bi kere bile aile hekimine gitmedim, saglik ocagina daen yakın zamanda bir uğrayın. onlar dönem dönem arayıp gebelik olup olmadığını soruyorlar aslında. size denk gelmedi demek ki.
Ben yolk kesesi göründükten sonra doktorun istediği tahlilleri yaptırmak için gittiğimde kayıt yaptırdım. Aile hekimi hemşiye uğramamı istedi. Gittim işte klasik kilo boy sat vs sordu. 20 hafta gel aşı için dedi.
Valla ben hic kullanmadim aile hekimini o sebeple bildiklerini hic sanmiyorum, sanirim benim gidip kendimi gostermem lazim:)Beni bugün hemşire aradı. Sistemlerine düşüyor zaten
Benimde kanama oldugu icin erken vuruldu normalde 28 hafta demişti Gittigimde tekrar sorucamBende var canım. Gebeliğin başında kanamam olmuştu o zaman ne olur ne olmaz diye hemen iğnesini yaptılar sonra bir test varmış onu yaptılar bir sıkıntı çıkmadı sanırım aynı iğneden 20 li haftalarda da olacak. Çok riskli bir durum değil hiç kafana takma bence önemli olan doktorunun durumu bilmesi zaten yönlendirir.
Insallah canım gittiğimde tekrar sorcambizde var ben a negatif eşim a pozitif bir test yapıldı bebekle aramda sorun çıkmadı. korkulacak bir durum değil olsa doktorlar mutlaka söylerdi. içini ferah tut canım
Kayıt olmak gerekli diye biliyorum ben. Gebelik takibi bebek doğunca bebek takibi aile hekimlikleri tarafından yapılıyor. Benim 4 yaşındaki kızım için arıyorlar götürmediğimden boyu kilosunu vs soruyorlarValla ben hic kullanmadim aile hekimini o sebeple bildiklerini hic sanmiyorum, sanirim benim gidip kendimi gostermem lazim:)
Yazdıkların arasından bunları beğendiiim öneriler için teşekkür ederim düşüneceğimTanem
Ela
Gülce
Nefes
İlkim
Erva
Nil (bu ismi severim ama kuzenimin bebeğinin ismi)
Nisan (nisanda doğsa kesin koyardım) eylül için de aynı şey geçerli
Yaş riski var yıne onun dışında iyiSonuc nasıl cıktı canım