- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
O kimmiş ney gıız o benim gocamO kimmis be biz ondan daha cok hakediyoruz yeğenimizi öğrenmeyi.Aylardir yillardir birbirimizin kafasini şişirdik simdide keyfini sürmek hakkimiz. İşin şakası iyi olda gec haber ver canim.
Aynı kafadayız. İnsan kendinin hamile olduğunu hissediyor belirtilerle demiKiminin erken başlıyor kiminin geç kimisinin hiç olmuyor vallahi ben o olmayanlardan olmak istemiyorum kulağa biraz garip gelebilir buama hani mide bulantısı hamileliğimin devamını gösterir içim rahatlar
Aman iyi ol kuzum da ye güçten kuvvetten düşmeyelim bide ama benim dün sabah oldu sadece sonra geri bugudne öyle olur inşallahBen bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeyler
Aslında dogru söylüyorsun şimdilik olabilir ama aylarca devam etse o da çekilmez olurKiminin erken başlıyor kiminin geç kimisinin hiç olmuyor vallahi ben o olmayanlardan olmak istemiyorum kulağa biraz garip gelebilir buama hani mide bulantısı hamileliğimin devamını gösterir içim rahatlar
Zaman çabuk geçse yaaaaAman iyi ol kuzum da ye güçten kuvvetten düşmeyelim bide ama benim dün sabah oldu sadece sonra geri bugudne öyle olur inşallah
Yaa aynen zaman hemen geçse alsak kucağınıza yavrularımızıZaman çabuk geçse yaaaa
Hahah aynen öyle yaAynı kafadayız. İnsan kendinin hamile olduğunu hissediyor belirtilerle demi
bende 2 defa gebelik testi yapmıştım daha yapmıyorumHahah aynen öyle yaBende olan bel ağrısı ve arada vuran kasık ağrısı, hayır bunlar olunca korkasım geliyor bak daha az önce birdaha gebelik testi yaptım. Ve bu son testti
Cok yakın arkadaşım 9 ay kustuAman iyi ol kuzum da ye güçten kuvvetten düşmeyelim bide ama benim dün sabah oldu sadece sonra geri bugudne öyle olur inşallah
Aslında dogru söylüyorsun şimdilik olabilir ama aylarca devam etse o da çekilmez olur
aynen ya. Yada cinsiyet belli olsa bişeyler alsak isim düşünsek falanYaa aynen zaman hemen geçse alsak kucağınıza yavrularımızı
bende 2 gün önce yapmıştım ahah tam net koyu görmek içinHahah aynen öyle yaBende olan bel ağrısı ve arada vuran kasık ağrısı, hayır bunlar olunca korkasım geliyor bak daha az önce birdaha gebelik testi yaptım. Ve bu son testti
Bence artık kimyasal gebelik ihtimali yok kuzum. Kese gözüktü dış gebelik ihtimali var mı onu bilmiyorum. Ama niye sürekli kafamıza bişeyler takıyoruz hele onu hiç bilmiyorumSu anda kimyasal gebelik riski kalmadı galiba bizde değil mı çünkü okuduklarım kimyasal gebelikte genelde 1 hafta sonra adet oluyormuş o tehlikeyi atlattık mı sizce?
Ya ben ilaç kullandigim için adet olmuyorum zaten. Pazartesi asıl test günüm o günkü kan değerimi görünce net olarak anlarım diye düşünüyorum, Allah korusunSu anda kimyasal gebelik riski kalmadı galiba bizde değil mı çünkü okuduklarım kimyasal gebelikte genelde 1 hafta sonra adet oluyormuş o tehlikeyi atlattık mı sizce?
Gerçekten bi biz mi böyleyiz acababende 2 gün önce yapmıştım ahah tam net koyu görmek için
Çok zor olmuşturCok yakın arkadaşım 9 ay kustuo da bana öyle diyor
Cinsiyet belli olsa evet kiyafet alsak minnoş minnos ne guzel oluraynen ya. Yada cinsiyet belli olsa bişeyler alsak isim düşünsek falan
bende 2 gün önce yapmıştım ahah tam net koyu görmek için
Bence artık kimyasal gebelik ihtimali yok kuzum. Kese gözüktü dış gebelik ihtimali var mı onu bilmiyorum. Ama niye sürekli kafamıza bişeyler takıyoruz hele onu hiç bilmiyorum
Bizim doğum tarihleri yakın yazıyor gerçi hepimizin yakınYa ben ilaç kullandigim için adet olmuyorum zaten. Pazartesi asıl test günüm o günkü kan değerimi görünce net olarak anlarım diye düşünüyorum, Allah korusun
sanmıyorumGerçekten bi biz mi böyleyiz acaba
İnşallah canım benim ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsnÇok zor olmuşturo da aman şöyle keyfli bi gebelik geçiririz inşallah
Cinsiyet belli olsa evet kiyafet alsak minnoş minnos ne guzel olur
Canım ben daha keseyi göremedim dün beta 770 çıktı artışı normal haftaya cumaya randevu aldım kesin olsun diye inşallah görürüz. Dış gebelikte de Allah korusun kanama olurmuş inşallah hicbirimiz yaşamayız öyle şeyler
Kuzum henüz ben doktora gitmedim tüp bebek ya benimki asıl test günüm 12. Gün ama ben çok erken öğrendim 5. Gün test yaptım 22 çıktı 7. Gün 70 çıktı 12 günden önce yapılan hcg testleri böyle düşük çıkıyor. Bende evde gebelik testine devam ettim hergun daha da koyulaştı bugünkü testimde 2. Çizgi ilkiyle aynı anda cıktı bu kadar hızlı çıkmıyordu iyiye işaret diye düşünüyorumbende 2 defa gebelik testi yapmıştım daha yapmıyorumsenin değerlerin nasıl canım neden hala yapıyorsun ki gebelik testini. Ayrıca birşey farkettim benimde adet olacakmışım gibi karnım belim dizlerim ağrıyo arasira ama ayakta kaldığımda ya da yorulduğumda oluyor onu farkettim
Abimle aynı görüyor tarihinBizim doğum tarihleri yakın yazıyor gerçi hepimizin yakınen yakın seninki galiba bana
Sende erken öğrenmişsin canım bende ilk 20yle öğrendim ama adetin 2. günüydü test silik çıkınca yatırmıştım. Aslında geç öğrenmek daha iyi olurdu sanırım düşük olunca ben tedirgin oldum ama çok şükür yükseliyor.Kuzum henüz ben doktora gitmedim tüp bebek ya benimki asıl test günüm 12. Gün ama ben çok erken öğrendim 5. Gün test yaptım 22 çıktı 7. Gün 70 çıktı 12 günden önce yapılan hcg testleri böyle düşük çıkıyor. Bende evde gebelik testine devam ettim hergun daha da koyulaştı bugünkü testimde 2. Çizgi ilkiyle aynı anda cıktı bu kadar hızlı çıkmıyordu iyiye işaret diye düşünüyorumpazartesi değerim kaç çıkacak merak ediyorum. Bu arada bende de ayakta çok kalınca oluyor
Hadi yaAbimle aynı görüyor tarihinbayılırım bu tarihee
Aynen gerçekten sabırsızım dayanamadım daha fazlaSende erken öğrenmişsin canım bende ilk 20yle öğrendim ama adetin 2. günüydü test silik çıkınca yatırmıştım. Aslında geç öğrenmek daha iyi olurdu sanırım düşük olunca ben tedirgin oldum ama çok şükür yükseliyor.