2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiminin erken başlıyor kiminin geç kimisinin hiç olmuyor vallahi ben o olmayanlardan olmak istemiyorum kulağa biraz garip gelebilir bu ama hani mide bulantısı hamileliğimin devamını gösterir içim rahatlar
Aynı kafadayız. İnsan kendinin hamile olduğunu hissediyor belirtilerle demi

Ben bugün iyiyim sanki şuan götürüyorum bişeyler
Aman iyi ol kuzum da ye güçten kuvvetten düşmeyelim bide ama benim dün sabah oldu sadece sonra geri bugudne öyle olur inşallah
Kiminin erken başlıyor kiminin geç kimisinin hiç olmuyor vallahi ben o olmayanlardan olmak istemiyorum kulağa biraz garip gelebilir bu ama hani mide bulantısı hamileliğimin devamını gösterir içim rahatlar
Aslında dogru söylüyorsun şimdilik olabilir ama aylarca devam etse o da çekilmez olur

Hahah aynen öyle ya Bende olan bel ağrısı ve arada vuran kasık ağrısı, hayır bunlar olunca korkasım geliyor bak daha az önce birdaha gebelik testi yaptım. Ve bu son testti
bende 2 defa gebelik testi yapmıştım daha yapmıyorum senin değerlerin nasıl canım neden hala yapıyorsun ki gebelik testini. Ayrıca birşey farkettim benimde adet olacakmışım gibi karnım belim dizlerim ağrıyo arasira ama ayakta kaldığımda ya da yorulduğumda oluyor onu farkettim

Yaa aynen zaman hemen geçse alsak kucağınıza yavrularımızı
aynen ya. Yada cinsiyet belli olsa bişeyler alsak isim düşünsek falan
Hahah aynen öyle ya Bende olan bel ağrısı ve arada vuran kasık ağrısı, hayır bunlar olunca korkasım geliyor bak daha az önce birdaha gebelik testi yaptım. Ve bu son testti
bende 2 gün önce yapmıştım ahah tam net koyu görmek için
Su anda kimyasal gebelik riski kalmadı galiba bizde değil mı çünkü okuduklarım kimyasal gebelikte genelde 1 hafta sonra adet oluyormuş o tehlikeyi atlattık mı sizce?
Bence artık kimyasal gebelik ihtimali yok kuzum. Kese gözüktü dış gebelik ihtimali var mı onu bilmiyorum. Ama niye sürekli kafamıza bişeyler takıyoruz hele onu hiç bilmiyorum

Su anda kimyasal gebelik riski kalmadı galiba bizde değil mı çünkü okuduklarım kimyasal gebelikte genelde 1 hafta sonra adet oluyormuş o tehlikeyi atlattık mı sizce?
Ya ben ilaç kullandigim için adet olmuyorum zaten. Pazartesi asıl test günüm o günkü kan değerimi görünce net olarak anlarım diye düşünüyorum, Allah korusun

Cok yakın arkadaşım 9 ay kustu o da bana öyle diyor
Çok zor olmuştur o da aman şöyle keyfli bi gebelik geçiririz inşallah
Cinsiyet belli olsa evet kiyafet alsak minnoş minnos ne guzel olur

Canım ben daha keseyi göremedim dün beta 770 çıktı artışı normal haftaya cumaya randevu aldım kesin olsun diye inşallah görürüz. Dış gebelikte de Allah korusun kanama olurmuş inşallah hicbirimiz yaşamayız öyle şeyler

Gerçekten bi biz mi böyleyiz acaba
sanmıyorum
İnşallah canım benim ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn

Kuzum henüz ben doktora gitmedim tüp bebek ya benimki asıl test günüm 12. Gün ama ben çok erken öğrendim 5. Gün test yaptım 22 çıktı 7. Gün 70 çıktı 12 günden önce yapılan hcg testleri böyle düşük çıkıyor. Bende evde gebelik testine devam ettim hergun daha da koyulaştı bugünkü testimde 2. Çizgi ilkiyle aynı anda cıktı bu kadar hızlı çıkmıyordu iyiye işaret diye düşünüyorum pazartesi değerim kaç çıkacak merak ediyorum. Bu arada bende de ayakta çok kalınca oluyor

Sende erken öğrenmişsin canım bende ilk 20yle öğrendim ama adetin 2. günüydü test silik çıkınca yatırmıştım. Aslında geç öğrenmek daha iyi olurdu sanırım düşük olunca ben tedirgin oldum ama çok şükür yükseliyor.

Aynen gerçekten sabırsızım dayanamadım daha fazla ama dediğin gibi erken öğrenince insan daha çok tedirgin oluyor korkuyor. Benimde aşırı silikti eşim kan testi verdikten sonra gördü idrar testimi ee hani 2. Çizgisi neresinde bunun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…