2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seninle günlerimiz aynı bende haftaya gitcem. o zaman kalp atışını duyarım diye tahmin ediyodum ama seni 2 hafta sonra çağırmış üzüldüm şimdi

Kizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda

Kizlar benim dev. Hast. kese dün görünmedi acaba bebek yokmudur epey kaygilandim oysaki cars. Beta 1960ti. Özele p.tesi randevum var bu konuda deneyimli anne var mi aranizda

Canım kese için çok erken daha 6000den sonra görünüyo benim ilk hamileliğimde 9000di hala görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi korkuttu zaten iki güne ikiye katlıyo değer belki bi gün sonra gitsem görüncekti. Ben kafaya takmadım gittik tatilimizi yaptık rahatça dönünce gittik doktora hem keseyi hem kalp atışını gördük

Karindan baktirdiysan sıkişık gitmen gerekiyo baya erken oldugu icin net gozukmuyomus

Valla sağol canim bi nebzede olsa icim rahatladi ins pazatesi görürüz kizlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…