2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olur kuzum bende öyle yaparım bi gidiyim bakayım ne diyecek doktorumda şehir dışında. Bi kalp atışı için çağırır ondan sonra kendi yaşadığım yerde doktor bulurum artık
Ne zaman gideceksin sen doktora ben 11.gün gitmiştim ilk testi 8.gün yapmıştım 2.testimi 11. gün yaptım o gün de doktora gitmiştim

Ne zaman gideceksin sen doktora ben 11.gün gitmiştim ilk testi 8.gün yapmıştım 2.testimi 11. gün yaptım o gün de doktora gitmiştim
Ben ilk testi 5. Gün ikinci testi 7. Gün yaptım şuan 11. Gün ve 12. Gün pazara geldiği için 13. Gün test günün dedi yani pazartesi gününe geliyor

Ben hemşire hattına mesaj atıyorum onlar bana dönüş sağlıyor eğer doktorla görüşmek istiyorum dersem de gün için de arıyor sen jel kullanıyor musun
Benim aslında pazartesi gitme amacım hem sonucumu doktorumla yüz yüze görmek hem ona koccaman teşekkür etmek hani dedim belki bir umut kese falan görür mü ama görünmeyecek gibi. Duyduğuma göre kalp atışına çağrıyormuş sonra muayene bağımız kopacak sadece ilaç kullandigim için telefona irtibat halinde oluruz Progestan 2 ampul aynı anda gün aşırı vuruluyorum, sabah akşam crinone jel ve sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum kuzum

Her hangi bir sıkıntı oluyor mu peki crinone jel bende sabah akşam kullanıyorum kimisi geri çıkıyor topak topak diyorlar bende çıkmıyor 2 gün önce idrarımı yapamadım sonra fark ettim ki tıkamış içeriyi hemşireye sordum eldivenle ön taraftan temizleyebilirsin dedi sen de böyle bir sıkıntı oldu mu

Kuzum benim genelde geri çıkıyor bir süre sonra. Yani çıkması mı daha iyi bilmiyorum ama vücut ihtiyacı kadar emip gerisini atıyormuş havayla temas ettiği zamanda da topak topak oluyormuş. Benimde o şekilde geri geliyor ve jel transfer öncesi de sonrası da bazen çok uçuk pembe olarak geliyor normalmiş ama

Bende gelmiyor ki işte sıkıntı orda hep içeride kalıyor tıkıyor afedersin idrar yapmakta zorluk çekiyordum hemşire öyle yap deyince yaptım şimdi iyi oldu

Bende gelmiyor ki işte sıkıntı orda hep içeride kalıyor tıkıyor afedersin idrar yapmakta zorluk çekiyordum hemşire öyle yap deyince yaptım şimdi iyi oldu
Allah Allah neden öyle tıkıyor acaba ya.. Dikkat et madem kuzum sen birikip sana zararı dokunmasın

Daha cok minnak . . Cuma cok rahat gözükür

selam kızlar.. cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz? çin takviminde vs ne çıkıyor

selam kızlar.. cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz? çin takviminde vs ne çıkıyor

Benim 1 oğlum var canim. Çin rus japon takviminde kız cıkıyor ama benim icimden erkek geciyor. Oğlum ve esimde erkek istiyorlar. Benim icin hiç farketmiyor saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…